Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Przemo wita po długiej przerwie! Dość dużo się wydarzyło i nie wiem, czy uda mi się wspomnieć o wszystkim o czym chciałam;-) Nasz psiaczek miał wzloty i upadki co do swego zachowania, zaliczyliśmy pierwsze ugryzienie Sebastiana w paluch, pierwszą ucieczkę:Dog_run:, walczyliśmy u weta z wyciągnięciem główki kleszcza, nawet walkę z kotem ostatnio zaliczył. A jednak przeważają te dobre momenty co składa się na ogólny obraz prawdziwego psiego przyjaciela, który pokochał nasze wspólne podróże trabantem po Polsce. Na wyjazdach jest bardzo grzeczny i nawet pilnuje namiotu. Na co dzień Przemo króluje na swoim ukochanym fotelu (we wszelkich możliwych pozycjach) bawi się swoimi ulubionymi zabawkami - ostatnio jest to osiołek , którego wręcz nie wypuszcza z pyska nawet jak idzie spać, ale i tak jego faworytem jest mały pluszowy piesek , którego traktuje jak dzidziusia - myje mu brzuszek i co wieczór układa go do snu pod fotel a sam na komendę "DOBRANOC" idzie spać na posłanie bez oporów. Przemo jest bardzo posłuszny i z racji tego że nie traktujemy go jako naszego "PSA" tylko jak PRZYJACIELA ,to reaguje na komendy dość ludzkie ,a nie psie np. "DOBRANOC" zamiast "LEŻEĆ" i "USIĄDŹ" zamiast "SIAD", a z psich to bardzo dobrze radzi sobie teraz z "zostań". Ogółem kochany z niego mały podróżnik ,niebawem wrzucimy parę fotek i filmików z Przemkiem w roli głównej. Pozdrawiamy:hand::dog:

Posted

nie mogę doczekać się fotek :)

Przemko to mały cwaniak ale tak jak piszesz przeważają dobre momenty i ciesze się że tak zostało i dobrze Wam się układa. Ciekawa jestem co spowodowało, że mały ugryzł i mam nadzieję, że to nie było nic poważnego, a podróże trabantem brzmi klimatycznie i fajnie :) macie jakieś fotki w takim trabancie? też zdarza mi się być pod namiotem ze swoim psem i wiem, że nie ma nic fajniejszego. Mam nadzieję, że szczutki dalej są przyjaciółmi Przema i nie zalicza z nimi walk jak z kotami ;)

czekam na fotki i również pozdrawiam