mestudio Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 [quote name='Ziutka']Mam propozycję nie do odrzucenia :cool3: Może zrobisz im wspólny banerek ? Taki dużyyyyy :loveu: :diabloti:[/QUOTE] A zrobiłem.... A owszem.... TZmestudio Quote
Ziutka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mestudio']A zrobiłem.... A owszem.... TZmestudio[/QUOTE] Dziękować :loveu: Quote
mestudio Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 [quote name='Ziutka']Dziękować :loveu:[/QUOTE] Jordan się na mnie chwilowo bardziej obraził bo został wykąpany. Ale cwaniak jak był mokry to się "domywał" na innym legowisku, ale jak podsechł to wrócił do swojego. A co tam będzie w mokrym spał. Niech inni śpią.... TZmestudio Quote
Ziutka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mestudio']Jordan się na mnie chwilowo bardziej obraził bo został wykąpany. Ale cwaniak jak był mokry to się "domywał" na innym legowisku, ale jak podsechł to wrócił do swojego. A co tam będzie w mokrym spał. Niech inni śpią.... TZmestudio[/QUOTE] Cwaniaczek :evil_lol: ciekawe w kogo poszedł :diabloti: :eviltong: Quote
mestudio Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Jordi został ewidentnie zaniedbany, opuszczony i w ogóle ciotki się odkochały. [img]http://x.garnek.pl/ga5382/1ec22a2fa42bea20392041a3/jordi.jpg[/img] Quote
majowa Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 absolutnie, miłość nadal do Jordiego jest niezmienna Quote
Ziutka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ja go kocham cały czas tak samo mocno :loveu: Quote
storozak Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Pozdrawiam Jordanka i przesyłam wirtualne uściski!! Quote
mestudio Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Chyba przejadł się ten słodziak.... Nikt tu nie zajrzał?? Ech, zapomniany Jordan....... TZmestudio Quote
jostel5 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nigdy w życiu! Zaglądamy i czekamy na ciąg dalszy historii Jordana! Quote
Roszpunka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Jordanek ma wierne, choć cichutkie fanki :) Quote
mestudio Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='Roszpunka']Jordanek ma wierne, choć cichutkie fanki :)[/QUOTE] Codziennie sprawdza listę obecności ciotek i wujków. Ale niektórzy mają nieobecne nieusprawiedliwione. A Jordan jest pamiętliwy.....:mad: TZmestudio Quote
storozak Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 My po prostu wiemy, że Jordanek wyleguje się na słoneczku i nie chcemy przeszkadzać:) Quote
jola_li Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='mestudio']Codziennie sprawdza listę obecności ciotek i wujków. Ale niektórzy mają nieobecne nieusprawiedliwione. A Jordan jest pamiętliwy.....:mad: TZmestudio[/QUOTE] Zamiast sprawdzać listę obecności, lepiej by coś o sobie napisał - żeby można było się pozachwycać mądrością, sprytem, urodą - i w ogóle całokształtem - zamiast mówić "obecna!" ;-). Quote
Roszpunka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='mestudio']Codziennie sprawdza listę obecności ciotek i wujków. Ale niektórzy mają nieobecne nieusprawiedliwione. A Jordan jest pamiętliwy.....:mad: TZmestudio[/QUOTE] Oj tam, słodziak z niego i tyle :loveu: Poza tym, chyba z tą jego pamięcią dobrze nie jest, skoro Ziutkę dobrodziejkę nastraszył :razz: Quote
mestudio Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='jola_li']Zamiast sprawdzać listę obecności, lepiej by coś o sobie napisał - żeby można było się pozachwycać [B]mądrością, sprytem, urodą - i w ogóle całokształtem[/B] - zamiast mówić "obecna!" ;-).[/QUOTE] Czy to o mnie? TZmestudio Quote
mestudio Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='Roszpunka']Oj tam, słodziak z niego i tyle :loveu: Poza tym, chyba z tą jego pamięcią dobrze nie jest, skoro Ziutkę dobrodziejkę nastraszył :razz:[/QUOTE] Ziutka też ostatnio rzadko się pojawia.... Pewno zajęta innymi sprawami.... TZmestudio Quote
jola_li Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='mestudio']Czy to o mnie? TZmestudio[/QUOTE] To o Sprawdzaczu Listy Obecności :-). Pisałeś, że to Jordanek nas odhacza, więc ja do niego ;-). Ale kto tam wie - może niedaleko padło "Jordankowe jabłko" od "Mestudyjnej jabłoni" ;-)? Quote
mmd Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='mestudio']Codziennie sprawdza listę obecności ciotek i wujków. Ale niektórzy mają nieobecne nieusprawiedliwione. A Jordan jest pamiętliwy.....:mad: TZmestudio[/QUOTE] Obecna :) Mam trzy bazarki, a od wczoraj na zmianę wiszę na telefonie lub mam gości. Proszę o usprawiedliwienie nieobecności :) Quote
mestudio Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='mmd']Obecna :) Mam trzy bazarki, a od wczoraj na zmianę wiszę na telefonie lub mam gości. Proszę o usprawiedliwienie nieobecności :)[/QUOTE] Muszę się zapytać Jordana czy usprawiedliwimy. Chłopak się już u nas trochę zasiedział. Niedługo będzie przyjmował prezenty od ciotek z okazji pół roku "wyswobodzenia z łańcucha". Jak ten czas szybko leci.... TZmestudio Quote
mestudio Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='mmd']Obecna :) Mam trzy bazarki, a od wczoraj na zmianę wiszę na telefonie lub mam gości. Proszę o usprawiedliwienie nieobecności :)[/QUOTE] W poniedziałek byłem w delegacji w Łodzi. i zapomniałem skontrolować zgodnie z nowymi zwyczajami DT mmd. I nie zajrzałem przez płot i pod dywan, nie sprawdziłem co ma na obiad... Ech, co ze mnie za dogomaniak.... TZmestudio Quote
mmd Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='mestudio']W poniedziałek byłem w delegacji w Łodzi. i zapomniałem skontrolować zgodnie z nowymi zwyczajami DT mmd. I nie zajrzałem przez płot i pod dywan, nie sprawdziłem co ma na obiad... Ech, co ze mnie za dogomaniak.... TZmestudio[/QUOTE] I całe szczęście, bo musiałam wyjść na godzinę i niani do psa nie było. W dodatku sprzątanie było dopiero we wtorek, więc otoczenie psie niehigieniczne. Upiekło mi się :) Quote
Recommended Posts