Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Mam propozycję nie do odrzucenia :cool3:
Może zrobisz im wspólny banerek ? Taki dużyyyyy :loveu: :diabloti:[/QUOTE]

A zrobiłem.... A owszem....
TZmestudio

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Dziękować :loveu:[/QUOTE]
Jordan się na mnie chwilowo bardziej obraził bo został wykąpany. Ale cwaniak jak był mokry to się "domywał" na innym legowisku, ale jak podsechł to wrócił do swojego. A co tam będzie w mokrym spał. Niech inni śpią....

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Jordan się na mnie chwilowo bardziej obraził bo został wykąpany. Ale cwaniak jak był mokry to się "domywał" na innym legowisku, ale jak podsechł to wrócił do swojego. A co tam będzie w mokrym spał. Niech inni śpią....

TZmestudio[/QUOTE]
Cwaniaczek :evil_lol: ciekawe w kogo poszedł :diabloti: :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Roszpunka']Jordanek ma wierne, choć cichutkie fanki :)[/QUOTE]
Codziennie sprawdza listę obecności ciotek i wujków. Ale niektórzy mają nieobecne nieusprawiedliwione. A Jordan jest pamiętliwy.....:mad:

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Codziennie sprawdza listę obecności ciotek i wujków. Ale niektórzy mają nieobecne nieusprawiedliwione. A Jordan jest pamiętliwy.....:mad:
TZmestudio[/QUOTE]
Zamiast sprawdzać listę obecności, lepiej by coś o sobie napisał - żeby można było się pozachwycać mądrością, sprytem, urodą - i w ogóle całokształtem - zamiast mówić "obecna!" ;-).

Posted

[quote name='mestudio']Codziennie sprawdza listę obecności ciotek i wujków. Ale niektórzy mają nieobecne nieusprawiedliwione. A Jordan jest pamiętliwy.....:mad:

TZmestudio[/QUOTE]

Oj tam, słodziak z niego i tyle :loveu:
Poza tym, chyba z tą jego pamięcią dobrze nie jest, skoro Ziutkę dobrodziejkę nastraszył :razz:

Posted

[quote name='jola_li']Zamiast sprawdzać listę obecności, lepiej by coś o sobie napisał - żeby można było się pozachwycać [B]mądrością, sprytem, urodą - i w ogóle całokształtem[/B] - zamiast mówić "obecna!" ;-).[/QUOTE]

Czy to o mnie?

TZmestudio

Posted

[quote name='Roszpunka']Oj tam, słodziak z niego i tyle :loveu:
Poza tym, chyba z tą jego pamięcią dobrze nie jest, skoro Ziutkę dobrodziejkę nastraszył :razz:[/QUOTE]

Ziutka też ostatnio rzadko się pojawia.... Pewno zajęta innymi sprawami....

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Czy to o mnie? TZmestudio[/QUOTE]
To o Sprawdzaczu Listy Obecności :-). Pisałeś, że to Jordanek nas odhacza, więc ja do niego ;-).
Ale kto tam wie - może niedaleko padło "Jordankowe jabłko" od "Mestudyjnej jabłoni" ;-)?

Posted

TZmestudio[/QUOTE]
Obecna :)

Mam trzy bazarki, a od wczoraj na zmianę wiszę na telefonie lub mam gości. Proszę o usprawiedliwienie nieobecności :)

Posted

[quote name='mmd']Obecna :)

Mam trzy bazarki, a od wczoraj na zmianę wiszę na telefonie lub mam gości. Proszę o usprawiedliwienie nieobecności :)[/QUOTE]

Muszę się zapytać Jordana czy usprawiedliwimy.
Chłopak się już u nas trochę zasiedział. Niedługo będzie przyjmował prezenty od ciotek z okazji pół roku "wyswobodzenia z łańcucha". Jak ten czas szybko leci....

TZmestudio

Posted

[quote name='mmd']Obecna :)

Mam trzy bazarki, a od wczoraj na zmianę wiszę na telefonie lub mam gości. Proszę o usprawiedliwienie nieobecności :)[/QUOTE]

W poniedziałek byłem w delegacji w Łodzi. i zapomniałem skontrolować zgodnie z nowymi zwyczajami DT mmd. I nie zajrzałem przez płot i pod dywan, nie sprawdziłem co ma na obiad... Ech, co ze mnie za dogomaniak....

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']W poniedziałek byłem w delegacji w Łodzi. i zapomniałem skontrolować zgodnie z nowymi zwyczajami DT mmd. I nie zajrzałem przez płot i pod dywan, nie sprawdziłem co ma na obiad... Ech, co ze mnie za dogomaniak....

TZmestudio[/QUOTE]
I całe szczęście, bo musiałam wyjść na godzinę i niani do psa nie było. W dodatku sprzątanie było dopiero we wtorek, więc otoczenie psie niehigieniczne. Upiekło mi się :)