Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyczołgałam się tutaj do Was ostatnimi siłami żeby złapać trochę równowagi psychicznej, przeczytałam dzisiaj wątki: Sako, Retusia i Tora i jestem załamana i mam dosyć wszystkiego, pewnie z tydzień nie wejdę na dogo, dzięki Bogu są jeszcze tacy ludzie jak Wy i Wasz DT.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cóż zrobić, pieniądze są magiczne i czynią wiele zła - a raczej chęć posiadania ich w odpowiednich ilościach.
Najgorsze są sensacyjki rozwlekane poza dogo, można bardzo kogoś skrzywdzić, a przy okazji w tym wypadku ucierpi wiele stworzeń z dogo, bo FB długo nie zapomni, że hotele i Dt to złodzieje krzywdzący psiaki. Po co więc im pomagać?

Posted

masz rację mestudio
od kilku dnio przegrzebuje wątek żeby dowiedzieć sie cokolwiek o psie, teraz nawet nie wiem co napisać bo od kilku dni mowę mi w tym temacie odjęło i tylko czytam z opadnięta szczęką,
wiem jedno, narobi to wiele złego, a ucierpią na tym psy

Posted

[quote name='mestudio']Czy tak wygląda warczący/niebezpieczny pies??

TZmestudio[/QUOTE]
Ojj dobra, nie nasmiewaj się już z Ziuty :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

to ja podniose na duchu :) mój TZ dziś uciekał przed krwiożerczym, pół kilogramowym szynszylem :diabloti: taka patologie mamy na stanie, nigdy nie wiesz czy przezyjesz kolejny dzień

Posted

[quote name='majowa']to ja podniose na duchu :) mój TZ dziś uciekał przed krwiożerczym, pół kilogramowym szynszylem :diabloti: taka patologie mamy na stanie, nigdy nie wiesz czy przezyjesz kolejny dzień[/QUOTE]
Kochana majowa :loveu: zawsze mnie uratujesz, że może być gorzej ;)

Posted

[quote name='majowa']jak mój TZ to kiedys przeczyta to będziecie mnie ratować ;)[/QUOTE]

Nie przeczyta... A nawet jakby, to możesz przybyć do mnie na BDT - zanim mu złość nie minie ;)

Posted

ja się niestety z niego śmieje na żywca
komicznie wygląda dorosły chłop uciekający przed małą choć wredną puchata kulką, a ta go goni i dziabie po łydkach

z drugiej strony to takie chuchro że trudno coś zrobić, ja chce to wlezie pod lodówke i stamtąd przypuszcza atak

ja tam oba potfory za wszarz i za kare do klatki, mnie się nie ośmieli żadne choćby nadgryźć, ja karmię :diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']Kochana majowa :loveu: zawsze mnie uratujesz, że może być gorzej ;)[/QUOTE]

Ale ja się nie naśmiewam (nop może troszkę). Ale to w końcu malutki Tasman potrafił ustawić całe stado z mestudio włącznie :-) W końcu te krwiożercze potwory nie wiadomo kiedy i kogo zaatakują.

TZmestudio

Posted

Jakoś tak wyszło....

Jordi testuje kocyk od Ziutki:-).

[img]http://img688.imageshack.us/img688/249/img2551z.jpg[/img]

[img]http://img26.imageshack.us/img26/2374/img2555wm.jpg[/img]

Posted

[quote name='mmd']Parówka już wszyscy zapomnieli i nie kochają...[/QUOTE]
Ja go kocham cały czas...
Cały zwierzyniec mestudio kocham, chwilowo mnie nie było, ale już będzie poprawa ;)

Posted

[quote name='mestudio']Ziutka:loveu:
Jordana trudno nie kochać, jest fantastycznym wstydziochem. Skąd się biorą takie fajne łagodniaki i mądrusie psie?[/QUOTE]
Stęskniłam się za Wami :loveu: ale myślałam cały czas...

Jordanek pieknie się prezentuje na kocyku, egzamin kocyk zdał u Jordiego ?

Posted

Zwierzaki tylko łapy mają mokre, przed wejściem do domu kwarantanna na werandzie i wycieranie łapin:-).
U nas jest taka gleba, że tam gdzie nie ma trawy są zastoje wodne, a ja spaceruję w wysokich kaloszach. Inaczej się nie da.
Wieje silny wiatr i osuszyłby to bagno, ale chwilami pada więc niestety trzeba się taplać.

Jordan śpi w legowisku od mmd i chrapie jak stary dziadek.