jaguska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Przyczołgałam się tutaj do Was ostatnimi siłami żeby złapać trochę równowagi psychicznej, przeczytałam dzisiaj wątki: Sako, Retusia i Tora i jestem załamana i mam dosyć wszystkiego, pewnie z tydzień nie wejdę na dogo, dzięki Bogu są jeszcze tacy ludzie jak Wy i Wasz DT. Quote
mestudio Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Cóż zrobić, pieniądze są magiczne i czynią wiele zła - a raczej chęć posiadania ich w odpowiednich ilościach. Najgorsze są sensacyjki rozwlekane poza dogo, można bardzo kogoś skrzywdzić, a przy okazji w tym wypadku ucierpi wiele stworzeń z dogo, bo FB długo nie zapomni, że hotele i Dt to złodzieje krzywdzący psiaki. Po co więc im pomagać? Quote
majowa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 masz rację mestudio od kilku dnio przegrzebuje wątek żeby dowiedzieć sie cokolwiek o psie, teraz nawet nie wiem co napisać bo od kilku dni mowę mi w tym temacie odjęło i tylko czytam z opadnięta szczęką, wiem jedno, narobi to wiele złego, a ucierpią na tym psy Quote
Ziutka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='mestudio']Czy tak wygląda warczący/niebezpieczny pies?? TZmestudio[/QUOTE] Ojj dobra, nie nasmiewaj się już z Ziuty :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
majowa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 to ja podniose na duchu :) mój TZ dziś uciekał przed krwiożerczym, pół kilogramowym szynszylem :diabloti: taka patologie mamy na stanie, nigdy nie wiesz czy przezyjesz kolejny dzień Quote
Ziutka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='majowa']to ja podniose na duchu :) mój TZ dziś uciekał przed krwiożerczym, pół kilogramowym szynszylem :diabloti: taka patologie mamy na stanie, nigdy nie wiesz czy przezyjesz kolejny dzień[/QUOTE] Kochana majowa :loveu: zawsze mnie uratujesz, że może być gorzej ;) Quote
majowa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 jak mój TZ to kiedys przeczyta to będziecie mnie ratować ;) Quote
Roszpunka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='majowa']jak mój TZ to kiedys przeczyta to będziecie mnie ratować ;)[/QUOTE] Nie przeczyta... A nawet jakby, to możesz przybyć do mnie na BDT - zanim mu złość nie minie ;) Quote
majowa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ja się niestety z niego śmieje na żywca komicznie wygląda dorosły chłop uciekający przed małą choć wredną puchata kulką, a ta go goni i dziabie po łydkach z drugiej strony to takie chuchro że trudno coś zrobić, ja chce to wlezie pod lodówke i stamtąd przypuszcza atak ja tam oba potfory za wszarz i za kare do klatki, mnie się nie ośmieli żadne choćby nadgryźć, ja karmię :diabloti: Quote
mestudio Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='Ziutka']Kochana majowa :loveu: zawsze mnie uratujesz, że może być gorzej ;)[/QUOTE] Ale ja się nie naśmiewam (nop może troszkę). Ale to w końcu malutki Tasman potrafił ustawić całe stado z mestudio włącznie :-) W końcu te krwiożercze potwory nie wiadomo kiedy i kogo zaatakują. TZmestudio Quote
mmd Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Parówka już wszyscy zapomnieli i nie kochają... Quote
mestudio Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Jakoś tak wyszło.... Jordi testuje kocyk od Ziutki:-). [img]http://img688.imageshack.us/img688/249/img2551z.jpg[/img] [img]http://img26.imageshack.us/img26/2374/img2555wm.jpg[/img] Quote
Ziutka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='mmd']Parówka już wszyscy zapomnieli i nie kochają...[/QUOTE] Ja go kocham cały czas... Cały zwierzyniec mestudio kocham, chwilowo mnie nie było, ale już będzie poprawa ;) Quote
mestudio Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Ziutka:loveu: Jordana trudno nie kochać, jest fantastycznym wstydziochem. Skąd się biorą takie fajne łagodniaki i mądrusie psie? Quote
Ziutka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='mestudio']Ziutka:loveu: Jordana trudno nie kochać, jest fantastycznym wstydziochem. Skąd się biorą takie fajne łagodniaki i mądrusie psie?[/QUOTE] Stęskniłam się za Wami :loveu: ale myślałam cały czas... Jordanek pieknie się prezentuje na kocyku, egzamin kocyk zdał u Jordiego ? Quote
mestudio Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Przekładał się z boczku na boczek cały poranek to chyba był zadowolony chłopak. Quote
wiosenka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja też pamiętam ;). Tyle, że zniknął chłopak gdzieś daleko, a ja "kibicuje" jego koleżance Niusi... Quote
majowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 no nie!to niemożliwe, jak Jordanka nie kochać to obracanie to skojarzylo mi się z hodowaniem sadełka i takim rożenkiem ;) Quote
jotpeg Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 na obliczu Jordanka błogość i lubość się malują :loveu::loveu::loveu: Quote
mestudio Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Ziutka']Stęskniłam się za Wami :loveu: ale myślałam cały czas... [/QUOTE] My też :-) (TZ)mestudio Quote
storozak Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nie wiem czy u Was też takie błoto wszędzie.... Zwierzory biedne całe mokre łażą... Jordanku buziaczki dla Ciebie:) Quote
mestudio Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Zwierzaki tylko łapy mają mokre, przed wejściem do domu kwarantanna na werandzie i wycieranie łapin:-). U nas jest taka gleba, że tam gdzie nie ma trawy są zastoje wodne, a ja spaceruję w wysokich kaloszach. Inaczej się nie da. Wieje silny wiatr i osuszyłby to bagno, ale chwilami pada więc niestety trzeba się taplać. Jordan śpi w legowisku od mmd i chrapie jak stary dziadek. Quote
storozak Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Oj wycieranie mokrego psiaka to sama przyjemność:) Tarmoszenie się ze szmatą, oj jak ja to lubię:) Jordanek chrapie bo jest spokojny i szczęśliwy:) Quote
Onaa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Buziaki w cudny nochal Jordanka :) :) :). Quote
Recommended Posts