Ania_Mor Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 bo ja mała jestem i niewielkie szanse bym miała... Quote
Bila Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja nie mogę, zapowiada się walka na bejsbole o małą. I myślicie, że Majuta z Glutem ją oddadzą:diabloti:. Przeca na wszystkich fotach mała ma obstawę:razz:. Oni ciągle w trójkę, ci Glutkowscy Quote
Ania_Mor Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Bila']Ja nie mogę, zapowiada się walka na bejsbole o małą. I myślicie, że Majuta z Glutem ją oddadzą:diabloti:. Przeca na wszystkich fotach mała ma obstawę:razz:. Oni ciągle w trójkę, ci Glutkowscy[/quote] w takim razie dla dobra rodziny Glutkowskich ja się poddaje ale tylko jeśli chodzi o ten konkretny egzemplarz... bo bulwy z głowy to sobie chyba już nie wybije... Quote
Bila Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Poddajesz się:cool3:, a ja już miałam wizję, jak U Maupy przygotowują się do obrony. Bezpośrednio ciałami zasłaniają Glutkowscy. Migotyna jak Chuck Norris ćwiczy kung-fu, i broni słynnymi wykopami. Monar atakuje ze spacerówki, w razie czego przywala natrętom butlą z tlenem. Mona - sztab główny, decyzje strategiczne zależą od niej. Perz z wysokości schodów (czyli prawie z lotu ptaka) nadzoruje akcję i zagrzewa do boju, Groszek ubezpiecza Perza. Maupa, jeśli linie obrony zostaną przerwane, atakuje ręcznie - pociski w postaci książek, na koniec wjeżdża z odsieczą Maupa-juniorka na koniu (prawie jak Piłsudski na Kasztance) i ostatecznie rozgania intruzów. I Skrzetuski ze swoją obroną Zbaraża może się chować:evil_lol: Quote
Bila Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A mała razem z Glutkowskimi i ze swoimi uszami idzie spać:multi: Quote
Maupa4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Piękne to było ... :evil_lol: A Chuck Norris ćwiczy ... [IMG]http://images24.fotosik.pl/154/d6059270e57eea51.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/153/afc0e0a51fac9e5f.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/134/400738a4143642aa.jpg[/IMG] Quote
akucha Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Uratowana bezkrwawo, ufff :multi::multi::multi: Maja płakałaby i znowu zapadłaby w letargiczna drzemkę. A Glutek pewnie by wyłysiał z rozpaczy... jak to MATKA ;) Łoł!!!!!Chuck Norris w wyśmietnitej formie. Jakie ona ma zaufanie, przecież skacze w ciemno! Quote
Ania_Mor Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Maupa4']OK - to na razie bulwy na zdjęciach ... a nad realizacją realnego "zapotrzebowania na bulwę" pomyślimy ... :diabloti: [/quote] uprzedzam, ze ja będe trzymać Cie za słowo!!! Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A czy maleństwo to wogółe miało już chrzciny??? Czy ono ma w końcu imię? Jak sobie patrzę, patrzę to jedyne imię jakie mi pasuje to: AUDREY. "Odrejka" była tak śliczna, jak... to gluciątko. Quote
Akitka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='mar.gajko']A czy maleństwo to wogółe miało już chrzciny??? Czy ono ma w końcu imię? Jak sobie patrzę, patrzę to jedyne imię jakie mi pasuje to: AUDREY. "Odrejka" była tak śliczna, jak... to gluciątko.[/quote] Podejrzewam, że imię będzie raczej na M... No Maupo, jakie imię dostało małe Mapeciątko? :loveu: Zdradź nam... :cool3: Quote
Chefrenek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='mar.gajko']A czy maleństwo to wogółe miało już chrzciny??? Czy ono ma w końcu imię? Jak sobie patrzę, patrzę to jedyne imię jakie mi pasuje to: AUDREY. "Odrejka" była tak śliczna, jak... to gluciątko.[/quote] A może "Szirlejka" :cool3::cool3::cool3:. Maupo jestem w szoku...kolejna bulwa jest do oddania. :shake::shake::shake: Quote
Maupa4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Imienia dalej brak! :placz: Póki co, "roboczo" nazwana Mafią :cool3: NIC ... nic do niej nie pasuje ani na M ani na żadną inną literę :( Quote
kasia_r Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mmmmmm.....mmm... Małpiszon:diabloti: Pozdrawiam bardzo serdecznie ;) I się skromnie zapytam, czy Szkrabinka szuka domu, czy zostaje?:oops: Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Maupa4']Imienia dalej brak! :placz: Póki co, "roboczo" nazwana Mafią :cool3: NIC ... nic do niej nie pasuje ani na M ani na żadną inną literę :([/quote] Może... [B] Map(k)a Min(k)a Minut(k)a Marcelin(k)a Moj(k)a :smile: [/B] Quote
Maupa4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Mała Mafijna Maupka Glutkowska zostaje ... :oops: Ale ... jutro przywozimy Marcelinkę, za tydzień powinna przyjechać następna dziewczynka i ... dwóch chłopców też szuka domów ... Quote
Bila Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Matko jedyna. Co za wysyp niechcianych bulw:shake::-( Quote
Bila Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Maupa4']Mała Mafijna Maupka Glutkowska zostaje ... :oops: [/quote] No i dobrze. Nie ma się co czerwienić, to było do przewidzenia:multi: Quote
Chefrenek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Bila']Matko jedyna. Co za wysyp niechcianych bulw:shake::-([/quote] Bo ludzie biorą bulwy nie wiedząc na co się decydują...a jak coś "wyjdzie" to piesek jest be.:-( Quote
Bila Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Chefrenek']Bo ludzie biorą bulwy nie wiedząc na co się decydują...a jak coś "wyjdzie" to piesek jest be.:-([/quote] :shake::shake: Nie będę pisać, co myślę, bo i tak mi to wykropkuje. Quote
puzzle Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mafia jest slicznie:loveu:+ Co do niechcianych bulwek to przeciez bylo tu kilka ochoczych postow:cool3: Maupo bedziesz miala 2 suczki na tymczasie? A w jakim iweku? Quote
Maupa4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Maupa4'] ... dwóch chłopców też szuka domów ...[/quote] pomyliłam się ... trzech chłopców [quote name='niedzwiadek:)'] Maupo bedziesz miala 2 suczki na tymczasie? A w jakim iweku?[/quote] jutro jedziemy po jedną dziewczynkę ... podobno ma ok 8 lat ... no zobaczymy bo to różnie z tym wiekiem bywa ;) ta druga nie ma podobno jeszcze trzech ... jak jest ktoś chętny dać tymczas to ... :modla: [COLOR=silver]bo wiecie jakakolwiek nieprzewidziana "obsuwa" i cały misterny plano-grafik wali się ...[/COLOR] Quote
akucha Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jak się już ruszy z bulwami w potrzebie, to końca nie widać :shake: Maupo, jak się cieszę, że zabierzesz Marcelinkę :multi: Ja nawet nie pomyślałam, że Dzidzia z tego domu pójdzie :lol:, ale dobrze, że zostaje!!!! Jej, jak ona się wpasowała. Przemyślałam i moja propozycja imienia to: Uma, zdrobniale Umka (wzięło się stąd, że ona U Maupy) Kombinujcie dalej, kiedyś przeciez padnie TO imię ;) Quote
Recommended Posts