Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęcia są cudowne, ile zieleni :loveu:

[SIZE=1]ps. znów się przypominam, wiem że nachalnie ale mnie ciagle pytaja co i jak, a ja nie mam pojecia...[/SIZE]

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

Przepraszam za zamieszanie na wątku, ale chciałabym prosić Maupę i inne osoby z Warszawy żeby zajrzeli na wątek potrzebującego pekińczyka:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112359&page=8[/URL]
Jest szansa na DT i konsultację u dr Garnacarza ale z tego co się orientuję potrzebny jest transport [B]na terenie warszawy [/B]tzn trzeba go odebrać z jednego transportu w Piasecznie i zawieźć do Warszawy, chyba w sobotę. Ja nie jestem zorientowana w temacie, ale gdyby ktoś mógł pomóc to kontaktujcie się z Hund lub na wątku.

Posted

Ja dzisiaj wszystkich i za wszystko ... sorry ale byłam przed południem z Moną u weta tak jak miałam być i ... o 17,00 mamy operację bo nie ma co czekać ...

A wczoraj Maja "wycięła" numer ... czy z Mają tak "do końca" będzie ok będzie wiadomo w środę ...

Nie myślę ...

Posted

[quote name='Maupa4']Ja dzisiaj wszystkich i za wszystko ... sorry ale byłam przed południem z Moną u weta tak jak miałam być i ... o 17,00 mamy operację bo nie ma co czekać ...

A wczoraj Maja "wycięła" numer ... czy z Mają tak "do końca" będzie ok będzie wiadomo w środę ...

Nie myślę ...[/quote]

Ła matko. A co im jest?:shake::shake::shake:

Posted

Bardzo mi przykro z powodu ciagłych Waszych dolegliwości. Mam nadzieję, że i tym razem wyjdziecie z tego obronną ręką.
Te Twoje bulwy mają z Tobą super.
Tak wogóle to lepiej być psem niż ludziem, bo bez zapisów, bez półrocznych kolejek... Ja osobiście wolałabym być pacjentką mojego weterynarza niż mojego lekarza rodzinnego.

Posted

[CENTER][B][SIZE=3]Przepraszam bardzo za offa, ale zajrzyjcie tutaj, proszę. DT potrzebny na wczoraj :placz: Grozi hycel i wywózka do kieleckich Dymin ... umieralni ...[/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10301837#post10301837"][B][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10301837#post10301837[/SIZE][/B][/URL][/CENTER]

Posted

[center][b] ['][/b]

śpij spokojnie maleńka gwiazdko

Magda - jestem z Tobą... wiem jak to boli, ale musisz być silna , dla wszystkich pozostałych psów i dla wszystkich tych, którym jeszcze pomożesz

płaczę razem z Tobą [/center]

Posted

Nie. Ja nie chcę:-(:-(:-(:-(.
Maupo, Maupia rodzinko:calus::calus:
[SIZE=1]Mośko kochana, ja jeszcze nie wierzę.[SIZE=2]
[*][/SIZE][/SIZE]

Posted

Monusiu biegaj sobie zdrowiutka za teczowym mostem,zaopiekuja sie Toba Atlasik,Vikunia i Alus
pewnie juz razem biegacie po niebianskich lakach

Magdus musisz byc silna

Posted

Nie wierzę, nie wierzę :-( :-( :-(
Jak to tak? Była i już jej nie ma?

Moniu :-( [B][ ' ][/B]

Kochane dziewczyny, nie pocieszę, bo nie potrafię. Mogę z Wami tylko zapłakać...

Maupo, myślę o Tobie.

Posted

Bardzo mi przykro. Byłam przy adopcji, pamietam w jakim była strasznym stanie.
Dałaś jej wspaniale lata, a przede wszystkim byla otoczona miłoscią.

Bardzo Wam współczuje
[B][ ' ][/B] [B][ ' ][/B]

Posted

Magda strasznie mi przykro.
Nie poznałam Moniś, ale miałam okazję poznać Ciebie, jesteś tak ciepłą osobą i robisz kawał dobrej roboty, strasznie mi przykro.
Trzymaj się kochana.
Mona jest bezpieczna i patrzy napewno na Ciebie z psiego nieba...
[*]