Patia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 To prawda , on zawsze pozuje ( to największy klusior )reszta goni jak rakieta Malibu zrobiła plakacik szczeniorkom , dziękuję :loveu: Będziemy rozwieszać Beata , płyta z programem jest już w Wieliczce ale jeszcze nie u mnie , jak tylko dotrze , przegrywam i wysyłam do Ciebie , bo chcę być wielka :cool3: Quote
79beata Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 :multi: nie moge sie doczekac:multi: jestes WIELKA Quote
Perfi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jak mi ktos mowi ze jestem wielka to sie obrazam ;) Quote
kiwi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ide powpisywac ludziom komentarze do galerii, tam najwiecej osob sie przewija :lol: moze ktoregos ruszy moj banner :lol: Quote
bonika Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [COLOR=blue][B]Dogusie ŚLICZNIUTKIE[/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [COLOR=red][B]do góry !!![/B][/COLOR] [COLOR=red][B]NAJLEPSZE DOMKI ZGŁASZAĆ SIĘ[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]![/COLOR][/B] :multi: Podajcie może w tytule gdzie najnowsze zdjęcia klusków :loveu: I BIG CAŁUS dla nich i Deni przesyłam :buzi: :calus: i "gaskanko" :glaszcze: :-) A dla Pati i Wszystkich którzy pomogli WIELKIE DZIĘKI :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
bonika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [COLOR=red]Klusie śliczniaste które wyrosną na PIĘKNE psy szukają KOCHAJĄCYCH, DOBRYCH domków ! [/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red]HOP ![/COLOR] Quote
Patia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 I znów dzwonią kojce , łańcuchy , może na noc bedzie wchodził do domu ... będziemy go wiązać na korkociągu:crazyeye: jakby co itp. Dramat Quote
bonika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Patia']I znów dzwonią kojce , łańcuchy , może na noc bedzie wchodził do domu ... będziemy go wiązać na korkociągu:crazyeye: jakby co itp. Dramat[/quote] Patia a ludzie nie widzą, że to są psy krótkowłose :razz: Raz, że im zimno by było a dwa, że włosa nie będą gubiły i nawet na łapach błota nie przyniosą :p ale to zresztą jak tak mówią to nie są to "właściwi" ludzie. Hym a może coś napisać w ogłoszeniu jakie pieski będą mniej więcej jak dorosną ? - że dosyć duże, bardzo krótka sierść, można trzymać w mieszkaniu w bloku - takie pieski są często w blokach i nie są to dla nich złe warunki :-) Podnoszę CUDNE kluski :iloveyou: Quote
Camara Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Patia - masz zapchaną skrzynkę :roll: w każdym razie - szczylki będą w GW w najbliższym możliwym terminie. a tak przy okazji... ludzie są dziwni :roll: Jak usłyszą duży pies to od razu musi być dom i ogród i najlepiej jak pies w budzie. A duży pies doskonale komponuje się nawet w niezbyt dużym metrażu i jak podejrzewam jest w nim o wiele "wygodniejszy" niz mikrus ;) Bo mikrus ma duże okresy aktywności domowej a wielkopies po spacerze to na ogół... śpi aż do następnego spaceru (z przerwą na michę) :lol: Quote
Perfi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 bo wiocha jak uslyszy "dog de bordo" to juz sobie wyobraza zazdrosne miny sasiadow :shake: kiedys znajomy sie tak strasznie przechwalal do mojej mamy ze ma "doga de bordo" a moja mama na to odparla: a ja mam doga de brązo :evil_lol: Quote
Ewusek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 zgadzam sie z camara, wiekszosc molosow, szczegolnie DDB sa idealnymi zwierzakami do trzymania w mieszkaniu. Nie musi to byc duze mieszkanie ale liczy sie kto w nim jest ! My mieszkalismy w 2 pokojach z mastinka, 2 kotami i urodzilo nam sie pierwsze dziecie i nie narzekalismy. Po przeprowadzce do wiekszego lokum, urodzilo nam sie drugie dziecie i chcielismy tez adoptowac Denis. Nigdy bym sie za to nie zdecydowala w mieszkaniu trzymac ONka... molosy zazwyczaj spia i maja wszystko gdzies gdy Onki, jamniki, sznaucerki caly czas wyja, szczekaja i placza sie pod nogami. Mysle, ze trzeba napisac w ogloszeniu, ze idealny pies do mieszkania ale blok z winda albo parter, ze wzgledu na mame DDB moga miec skolonnosc do dysplazji i trzeba unikac przeciazen. Quote
Aga i Eto Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Przeczytałam wasz wątek od dechy do dechy - zajeło mi to 2 godziny .. poryczałam się i naśmiałam ... słuchajcie jesteście wspaniałe naprawdę .. nawiązująć do ostatniego postu .. mam wspaniałego donka w mieszkaniu w bloku... i własnie idziemy na spacer.. .dobrej nocy życze i na pewno będę do was zaglądała... Quote
Malibu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dzisiaj przelałam pieniadze [B]Seblulce-Sebastianowi w kwocie 674,00zł.[/B][I]Zwrot kosztów za wykupienie Parysa ze schroniska w Poznaniu + koszty dowozu do Strykowa. [/I][B][I]Obecny stan konta Denis i Sczeniat wynosi: było 2.470 - 674 = 1.796 zł[/I][/B] Quote
Perfi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dajcie zdjecia klusiorkow do 1 postu... albo nowy watek... bo gina Quote
wanda szostek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 W górę psiaki . Przypominajcie się. Quote
Malibu Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [B]CO tak cicho? [/B]Ludziska , te szczeniatka potrzbuja nowych domów na już. Pytajcie znajomych . Kto pokocha takie klusiory. [I]Patrycja też zaniepokojona że ma jeszcze 4 dzieciaków bez domu[/I] Quote
Perfi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pati bedzie dzwonila do Ciebie moja kolezanka ze studiow :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Hej chcialam sie dowiedziec ile szczeniakow jest do oddania? pozdrawiam Quote
Benia-b Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Do oddania sa cztery szczeniaczki-dwie suńki i dwa pieski:loveu: Quote
Recommended Posts