Jump to content
Dogomania

Dog De Bordeaux :o) Sunia jest już gruba :o) a szczeniaki wielkie.

Recommended Posts

Posted

To prawda , on zawsze pozuje ( to największy klusior )reszta goni jak rakieta
Malibu zrobiła plakacik szczeniorkom , dziękuję :loveu: Będziemy rozwieszać
Beata , płyta z programem jest już w Wieliczce ale jeszcze nie u mnie , jak tylko dotrze , przegrywam i wysyłam do Ciebie , bo chcę być wielka :cool3:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=blue][B]Dogusie ŚLICZNIUTKIE[/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [COLOR=red][B]do góry !!![/B][/COLOR]

[COLOR=red][B]NAJLEPSZE DOMKI ZGŁASZAĆ SIĘ[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]![/COLOR][/B] :multi:

Podajcie może w tytule gdzie najnowsze zdjęcia klusków :loveu:

I BIG CAŁUS dla nich i Deni przesyłam :buzi: :calus: i "gaskanko" :glaszcze: :-)

A dla Pati i Wszystkich którzy pomogli WIELKIE DZIĘKI :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

[quote name='Patia']I znów dzwonią kojce , łańcuchy , może na noc bedzie wchodził do domu ... będziemy go wiązać na korkociągu:crazyeye: jakby co itp. Dramat[/quote]

Patia a ludzie nie widzą, że to są psy krótkowłose :razz: Raz, że im zimno by było a dwa, że włosa nie będą gubiły i nawet na łapach błota nie przyniosą :p ale to zresztą jak tak mówią to nie są to "właściwi" ludzie.

Hym a może coś napisać w ogłoszeniu jakie pieski będą mniej więcej jak dorosną ? - że dosyć duże, bardzo krótka sierść, można trzymać w mieszkaniu w bloku - takie pieski są często w blokach i nie są to dla nich złe warunki :-)

Podnoszę CUDNE kluski :iloveyou:

Posted

Patia - masz zapchaną skrzynkę :roll:
w każdym razie - szczylki będą w GW w najbliższym możliwym terminie.

a tak przy okazji... ludzie są dziwni :roll: Jak usłyszą duży pies to od razu musi być dom i ogród i najlepiej jak pies w budzie. A duży pies doskonale komponuje się nawet w niezbyt dużym metrażu i jak podejrzewam jest w nim o wiele "wygodniejszy" niz mikrus ;) Bo mikrus ma duże okresy aktywności domowej a wielkopies po spacerze to na ogół... śpi aż do następnego spaceru (z przerwą na michę) :lol:

Posted

bo wiocha jak uslyszy "dog de bordo" to juz sobie wyobraza zazdrosne miny sasiadow :shake:
kiedys znajomy sie tak strasznie przechwalal do mojej mamy ze ma "doga de bordo" a moja mama na to odparla: a ja mam doga de brązo :evil_lol:

Posted

zgadzam sie z camara, wiekszosc molosow, szczegolnie DDB sa idealnymi zwierzakami do trzymania w mieszkaniu. Nie musi to byc duze mieszkanie ale liczy sie kto w nim jest !
My mieszkalismy w 2 pokojach z mastinka, 2 kotami i urodzilo nam sie pierwsze dziecie i nie narzekalismy. Po przeprowadzce do wiekszego lokum, urodzilo nam sie drugie dziecie i chcielismy tez adoptowac Denis.

Nigdy bym sie za to nie zdecydowala w mieszkaniu trzymac ONka...
molosy zazwyczaj spia i maja wszystko gdzies gdy Onki, jamniki, sznaucerki caly czas wyja, szczekaja i placza sie pod nogami.

Mysle, ze trzeba napisac w ogloszeniu, ze idealny pies do mieszkania ale blok z winda albo parter, ze wzgledu na mame DDB moga miec skolonnosc do dysplazji i trzeba unikac przeciazen.

Posted

Przeczytałam wasz wątek od dechy do dechy - zajeło mi to 2 godziny .. poryczałam się i naśmiałam ... słuchajcie jesteście wspaniałe naprawdę ..

nawiązująć do ostatniego postu .. mam wspaniałego donka w mieszkaniu w bloku... i własnie idziemy na spacer.. .dobrej nocy życze i na pewno będę do was zaglądała...

Posted

Dzisiaj przelałam pieniadze [B]Seblulce-Sebastianowi w kwocie 674,00zł.[/B][I]Zwrot kosztów za wykupienie Parysa ze schroniska w Poznaniu + koszty dowozu do Strykowa.

[/I][B][I]Obecny stan konta Denis i Sczeniat wynosi:

było 2.470 - 674 = 1.796 zł[/I][/B]

Posted

[B]CO tak cicho?

[/B]Ludziska , te szczeniatka potrzbuja nowych domów na już.
Pytajcie znajomych . Kto pokocha takie klusiory.

[I]Patrycja też zaniepokojona że ma jeszcze 4 dzieciaków bez domu[/I]