Ziutka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 cavani napisał(a):Ziutka wielkie dzięki za ogromne serce dla Marcelinki! :loveu: Oby te ogłoszenia przyniosły jej domek. Zamówionych przeze mnie ciągle nie ma :shake: Ja mam nadzieję, że ktoś wypatrzy tą ślicznotkę z ogłoszeń :roll: Jesli nie, to będę ją ogłaszać z uporem maniaka, aż znajdzie domek :loveu: Wiem jak to z bazarkami, czekasz i czekasz :shake: Quote
romenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ależ ona podobna jest do mojej Romci :) Quote
mestudio Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Masełko, które zrzuciły koty nie może się zmarnować. Quote
cavani Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 No i słusznie! W dzisiejszych czasach kryzysu nic się nie może marnować :lol: Gospodarna suczynka :lol: A jak tam jej charakterek - udało się ją troszkę utemperować? Quote
mestudio Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 cavani napisał(a):No i słusznie! W dzisiejszych czasach kryzysu nic się nie może marnować :lol: Gospodarna suczynka :lol: A jak tam jej charakterek - udało się ją troszkę utemperować? Ona w domu dużo szczekała, jak ktoś przychodził, szczególnie na TZ-a i ją uciszaliśmy często. Dziś ma jakiś luźniejszy dzień i nie szczeka tak dużo. Boi się błysków i wystrzałów, wczoraj zwiewała z ogrodu wieczorem jak słyszała w oddali petardy i widziała rozbłyski na niebie, ogólnie nie jest źle, próbuje zwiewać z ogrodu do sąsiada przez pole:-), wychodzi pod siatką cwaniara i w długą na pole i za stodołę sąsiada biegnie. Wokół mamy same pola i łąki więc ma gdzie kombinować. Quote
Aldrumka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dzisiaj zaglądam do Marcelinki super suńki Quote
mestudio Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 mestudio napisał(a):Ona w domu dużo szczekała, jak ktoś przychodził, szczególnie na TZ-a Widać ma powód, tylko ja jeszcze nie wiem za co ... :-D TZmestudio Quote
Ziutka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 mestudio napisał(a):Widać ma powód, tylko ja jeszcze nie wiem za co ... :-D TZmestudio Hmm...trzeba się jakoś "wywiedzieć" od Marcelinki :eviltong: Quote
cavani Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Oj, ja myślę, że to jej sposób okazywania uczuć - taki nieco hałaśliowo - histeryczny ;) Bo jamniki to chyba z natury dosyć rozgadane są :razz: Quote
mestudio Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dziś się trochę leniliśmy (to słowo od lenienia czyli LeżeliśmyJakLeń): TZmestudio Quote
Ziutka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Tylko jedna fotaska ? Dawać więcej fotek słodziaka :) Quote
jostel5 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 http://img600.imageshack.us/img600/1518/img2116v.jpg Kto tu jest "na waleta"?;) Quote
mestudio Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Marcelina nam zawsze pokazuje, że aparaty z automatyczną ostrością to ona ma gdzieś. I jak robimy zdjęcia to ona wychodzi poza kadr, zanim owa ostrość się ustawi. To i tak jest sukces jak się ją uda uchwycić. A co do miejscówki to zazwyczaj jest to Marceliny, bo stoi z dala od kominka.... TZmestudio Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Super fotka!!! http://img600.imageshack.us/img600/1518/img2116v.jpg Quote
mestudio Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dziś rozmawiałam z panią z Warszawy w sprawie adopcji Marceliny:-), ogłoszenia miłej Ziutki zaczynają działać:-). Pani wydaje się być przez telefon całkiem w porządku. Szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty pa z Warszawy - ul. Piotra Skargi od strony Św. Wincentego - prawie Targówek. Quote
Ziutka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Bardzo się cieszę, że coś się ruszyło :) Myślę, że trzeba będzie powtórzyć ogłoszenia pannie Fąfel i Brince a potem będziemy dalej resztę ogłaszać. Z Jordankiem poczekam :eviltong: niech jeszcze troszkę u Was pomieszka, co by TZmestudio nie płakał, że do adopcji ma iść, bo to przecież jego psiak :evil_lol: Quote
aniawawa Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Nigdy nie robiłam wizyty przedadopcyjnej, na dogo też długo nie jestem, ale mam "na swoim koncie" sprzedane 3 mioty swoich psiaków i weryfikacje chętnych na nie. Więc gdyby nikt inny się nie znalazł... Może skontaktujcie się z Jambi ona ma całkiem spore doświadczenie i potrafi nieźle przepytać kandydatów. Quote
mestudio Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='aniawawa']Nigdy nie robiłam wizyty przedadopcyjnej, na dogo też długo nie jestem, ale mam "na swoim koncie" sprzedane 3 mioty swoich psiaków i weryfikacje chętnych na nie. Więc gdyby nikt inny się nie znalazł... Może skontaktujcie się z Jambi ona ma całkiem spore doświadczenie i potrafi nieźle przepytać kandydatów. Czekamy na odpowiedź na pw od osoby mieszkającej blisko. Będę pamiętała:loveu: Quote
cavani Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Bardzo się cieszę! :multi: Od soboty zaczęły się też ukazywać ogłoszenia, które zamówiłam wcześniej. Codziennie aktywuję po kilkadziesiąt. Już jest 60, a w sumie będzie ich 130 rozsiane po całej Polsce :multi: Marcelinko, czas do własnego domku ;) Quote
Ziutka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='mestudio']Czekamy na odpowiedź na pw od osoby mieszkającej blisko. [/QUOTE] I jest już odpowiedź ? :roll: Quote
mestudio Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Jedna z trzech osób odpowiedziała, ale nigdy nie robiła takich wizyt. Dwie pozostałe milczą jeszcze więc jeśli do jutra się nie odezwą to może poproszę jednak aniawawa. Obiecałam Pani, że szybko kogoś znajdziemy. Quote
Ziutka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='mestudio']Jedna z trzech osób odpowiedziała, ale nigdy nie robiła takich wizyt. Dwie pozostałe milczą jeszcze więc jeśli do jutra się nie odezwą to może poproszę jednak aniawawa. Obiecałam Pani, że szybko kogoś znajdziemy.[/QUOTE] No to czekamy na wieści w takim razie :) I ja cały czas kciuki zaciskam i nie puszczam! Quote
aniawawa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 W razie gdyby padlo na mnie przeprowadzenie tej wizyty to możecie mi podesłać jakiś poradnik jak to się robi?? ;) Nie chciałabym czegos waznego przegapić. Quote
mestudio Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='aniawawa']W razie gdyby padlo na mnie przeprowadzenie tej wizyty to możecie mi podesłać jakiś poradnik jak to się robi?? ;) Nie chciałabym czegos waznego przegapić.[/QUOTE] Czekam na odpowiedź w tej sprawie, ja wizyt nie przeprowadzam więc nie mam pojęcia, nie nadaję się do takich rzeczy. Quote
mestudio Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Dziś o 19 wizyta pa. Zobaczymy jaka będzie ocena. Quote
Recommended Posts