paros Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ja ..... trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
yup Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 cześć dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku ale tu pomoc naprawdę jest potrzebna... [url]http://www.dogomania.pl/threads/217786-KLATKA-%C5%81APKA-DLA-PSOW-wejdz-pomoz[/url]. Quote
malagos Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Umówieni jesteśmy na jutro, po południu. Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='malagos']Umówieni jesteśmy na jutro, po południu.[/QUOTE] ...cierpliwie czekamy, paluchy zacisniete! Quote
malagos Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 To co, ostatnia noc u nas?............ Mała nie pcha się do łóżka, śpi nadal w kuchni na posłanku, mimo że ma do dyspozycji cały dom. Takiego cuda ze świecą szukać, jak Bozię kocham :) Quote
Andzike Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Mam nadzieję, że w DS zmieni zdanie, bo z tego co wiem bardzo by chcieli, żeby sunia była nakolankowo-napoduszkowa ;) Quote
mmd Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Andzike']Mam nadzieję, że w DS zmieni zdanie, bo z tego co wiem bardzo by chcieli, żeby sunia była nakolankowo-napoduszkowa ;)[/QUOTE] Zawsze możecie ją wysłać do mnie na dwudniowe szkolenie - nie ma takiego psa, którego nie nauczę spania w łóżku :evil_lol: Quote
Andzike Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='mmd']Zawsze możecie ją wysłać do mnie na dwudniowe szkolenie - nie ma takiego psa, którego nie nauczę spania w łóżku :evil_lol:[/QUOTE] hehehe ;) mam to samo :) a w zasadzie nie ja - moje rezydentka Nelka jest mistrzynią barłożenia się w ludzkiej pościeli i udziela darmowych lekcji wszystkim tymczasom ;) nie było jeszcze takiego, ktory by nie załapał.... :D Quote
tripti Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='malagos']To co, ostatnia noc u nas?............ Mała nie pcha się do łóżka, śpi nadal w kuchni na posłanku, mimo że ma do dyspozycji cały dom. Takiego cuda ze świecą szukać, jak Bozię kocham :)[/QUOTE] a jednak... dziękuje malagos :) ona się jeszcze rozkręci, sama nie wierzy, że już na wolność wyszła. Quote
malagos Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 andzike, a załap się kobieto na ten przyjazd dziś, ok południa pan Łukasz wyrusza :) Quote
Plicha Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ale szczęście ma Kropeczka :) Tak szybko do swojego domku pojedzie :) Quote
Andzike Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='malagos']andzike, a załap się kobieto na ten przyjazd dziś, ok południa pan Łukasz wyrusza :)[/QUOTE] W robocie kibluję do 17.... :( Quote
malagos Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 No to już. pojechała. Mała zagubiona Kropinka pojechała w wielki świat, do Warszawy......... Pan Łukasz i jego tż-ka uroczy, mili i cudni. Ich dwie sunie też. Wszyscy zgodnie wypiliśmy herbatę, nasze stada się zbratały i Kropka, ubrana w szelki z adresówką pojechała do swego domku. Quote
[email protected] Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 gratulacje oby jej było tak samo jak u ciebie Quote
mmd Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Kropinka w wielkim mieście ;) No to mała dama będzie teraz do parków chodzić i na koncerty i spacery po Nowym Świecie :) Gratuluję kolejnej wyprawionej w świat i do dobrych ludzi sierotki :) Aha - jeszcze się pochwalę - przyszły wyniki mojego psa. Wycięta paskuda niezłośliwa :multi: Quote
Kava Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [quote name='malagos']No to już. pojechała. Mała zagubiona Kropinka pojechała w wielki świat, do Warszawy......... Pan Łukasz i jego tż-ka uroczy, mili i cudni. Ich dwie sunie też. Wszyscy zgodnie wypiliśmy herbatę, nasze stada się zbratały i Kropka, ubrana w szelki z adresówką pojechała do swego domku.[/QUOTE] [quote name='mmd']Kropinka w wielkim mieście ;) No to mała dama będzie teraz do parków chodzić i na koncerty i spacery po Nowym Świecie :) Gratuluję kolejnej wyprawionej w świat i do dobrych ludzi sierotki :) Aha - jeszcze się pochwalę - przyszły wyniki mojego psa. Wycięta paskuda niezłośliwa :multi:[/QUOTE] supiiiiii same wspaniale wiesci.... doloze do tego, ze moj Anton tez znow caly i zdrowy..... Quote
Mazowszanka13 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Gratuluję szybkiej akcji! Tempo "przerobu" coraz szybsze.Chyba myśli pozytywne bardziej skondensowane. Quote
malvaaa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 gratuluje malutkiej!!!!! i dziekujemy malagos, gdyby nie ty nadal by siedziala w schronie, glodna, ze szczeniakami, i w zimnie... teraz bedzie tylko lepiej :) Quote
malagos Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Cała przyjemność po mojej stronie:) Mmd, cieszę się, zę wyniki dobre! A u nas smutek ogromny - odeszła wczoraj nasza morska świnka, miała 7 lat i 4 miesiące....... Quote
mmd Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ojej, żal świniaczka. Nam kiedyś zeszła mysz w wigilię rano. Świąt w zasadzie nie było. Nawet jeden z psów był smutny. Jakie to zwierzątko by było, nawet najmniejsze, zawsze smutek po stracie taki sam. Quote
rita60 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Powodzenia malenka....duzo miłosci ci zycze....... Czy to ta świnka,co na focie siedziała w klateczce na podwórku ? /szkoda drobinki/. Quote
malagos Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 [quote name='rita60']Powodzenia malenka....duzo miłosci ci zycze....... Czy to ta świnka,co na focie siedziała w klateczce na podwórku ? /szkoda drobinki/.[/QUOTE] ta sama, już w lecie źle się poruszała, tylne łapki odmawiały jej posłuszeństwa, wygladała jak kurka. W domu od miesiaca juz nie poruszała sie, załatwiała pod siebie, brzuszek był odparzony mimo że ciągle ja przenosiłam na suche trociny. Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Tak to sie przeplata... dobre wieści ze smutnymi. Gratuluję wylotu w swiat suni. Współczuję z powodu świnki:( Quote
Recommended Posts