Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Soko']zapisuję biedaka :( ma wydarzenie na fb?[/QUOTE]
Nie ma, sugerowałam zrobienie wydarzenia, podałam Mort nicki osób, które robią super allegro, prosiłam, by wpisała, że prosi o pomoc ogłoszeniową, pisałam o chauwie, prosiłam, by w 1 post wrzuciła do siebie kontakt.
Mort nie zdążyła, net ma z doskoku, właśnie wyproszono ich z sali komputerowej.

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Mort pisała że jest w Warszawie i są przecież kawiarenki internetowe..Trzeba za wszelką cenę pomóc temu malcowi..On jest taki słodki, szkoda żeby się zmarnował..Podnoszę i trzymam kciuki...

Posted

Jasne, że są ale dziewczyna z tego, co zrozumiałam jest po dniu zajęć na uczelni, gdzie korzystała z netu i pewnie pada na twarz, nie wspominając o tym, że zapewne chce bezpiecznie dotrzeć do domu.

Posted

[quote name='BasiaD']Ale Mort pisała że jest w Warszawie i są przecież kawiarenki internetowe..Trzeba za wszelką cenę pomóc temu malcowi..On jest taki słodki, szkoda żeby się zmarnował..Podnoszę i trzymam kciuki...[/QUOTE]

kawiarenki wymieraja, net jest wszedzie tylko nie w akademikach:(
dorwalam sie do kolezanki lapka z blukonektem,
do chauwy nie moge napisac, bo ma ona za duzo wiadomosci

do reszty pisze i uzupelniam pierwszy post
bo znow czasu nie mam za duzo

DZIEKUJE WAM! kurcze jaka to ulga ze nie jestesmy z siostra same z tym problemem juz

Posted

[quote name='majqa']Zrób edycję 1 postu, dodaj tam proszę do siebie tel.
Mail do chauwy podałam Ci na PW.[/QUOTE]
zrobione!
jeszcze tylko powysylam pw z prosba o allegro i niestety nei bede miala netu
jutro bedzie lepiej - w dzien

jestem Wam bardzo wdzieczna za pomoc, a zczeniaczek jesli znajdzie dom bedzie jezcze bardziej! dobro powraca

Posted

Bardzo się cieszę że jest taki odzew na dogo..Bo ten maluch to pewnie nie da mi zasnąć..Jak można taką maliznę oddawać na działkę do chłopa i to teraz przed zimą...Chętnie sama bym tę babę tam przetrzymała przez tydzień np.....

Posted

[quote name='mmd']Dopiero w sobotę możesz go zabrać? Lika zrobiła alarm u Baloniarek to przylazłam. A jakby był DT to zabierzesz go wcześniej?[/QUOTE]
wiesz, w sobote bede miala transport. pieska mozna odebrac kazdego dnia, kwestia organizaci
dzis dowiedzialam sie ze psina piszczy i oberwala za to od debila, wiec zrobilo sie gorąco. bo nie wiadomo jak sie to skonczy

Posted

Jestem z wątku Baloniarek po apelu Liki- biedny maluch jak można skazać go na życie w takich warunkach- tragedia psiego dziecka.
Mort to że zalogowałaś się tutaj i założyłaś wątek to już duży krok naprzód :)- dowiedzieliśmy się my dogomaniacy o małym sympatycznym piesku potrzebującym na cito pomocy. Wzruszający tekst już będzie, trzeba zrobić ogłoszenia ale priorytetem jak Wszystkie wiemy jest szukanie bezpiecznego miejsca najlepiej domowego tymczasu lub od razu DS.

Posted

Szczeniak znajdzie dom w max dwa tygodnie. Musimy mu znaleźć DT.
Napiszę do Nutusi, ale to chłopczyk, więc może być problem.
Napisałam do obraczus87

Posted

Mort jeśli masz problem z korzystaniem z internetu w Warszawie to serdecznie zapraszam do siebie.Mieszkam na Bemowie.Mój telefo 606 270 082..Zawsze możesz skorzystać...

Posted

o jejku jejku :( gdybym nie była zajęta psim dzieckiem również mega potrzebujących, zaraz bym brała malucha pod swoje skrzydła :( udostępniłam fb i rozesłałam, mam nadzieje, że chłopakowi nic nie będzie :( u mnie niestety już minusowe temp, biedaczysko :(

Posted

[quote name='Igiełka']to super jak już będzie allegro- dobra idę dzwonić do Znajomej -opowiem o maluchu[/QUOTE]

Znajoma zapsiona nie ma miejsca- mówiła że dla suni łatwiej byłoby coś znależć- wszystko to wiem :roll:

Posted

[quote name='Asia Springer']Napisałam wiadomość do Mort, że mogę go przygarnąć na tymczas.[/QUOTE]
Kobieto - na rękach będę Cię nosić :) I mój mąż też, bo ciągnę kinola od pół godziny, a on już czuł pismo nosem :)

Tekst jest, ogłoszenia porobię i dokupię.
Karmę mogę zorganizować.

Pisałaś PW czy sms?