Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']Na mnie to nie. Mi się wszyscy wydają podejrzani :)[/QUOTE]
Nie no, błagam... wiesz, że ja zadręczę dzwoniącego więc daj się skusić. ;-)

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NO i powiedzcie jak można taka maliznę oddać w zimę chłopu na łańcuch na działkę?? Sama chętnie bym tą babe na ten łańcuch do tego chliwka przykuła..Niech spróbuje tego miodu, a co!
Dzięki dziewczyny za szybką akcję..Juz bedę mogła spać spokojnie...A najważniejsze że maluszek też!

Posted

[quote name='mmd']Na mnie to nie. Mi się wszyscy wydają podejrzani :)

Necia, właśnie po raz kolejny obejrzałam zdjęcia, normalnie świst uszu i ogonów :) Fajne te szczeniory...[/QUOTE]

szczeniaki są pocieszne :)
Mój rozruszał zapierdziałego 8 letniego Pana :P

Posted

[quote name='BasiaD']NO i powiedzcie jak można taka maliznę oddać w zimę chłopu na łańcuch na działkę?? (...)[/QUOTE]
A widzisz Basiu, najsmutniejsze jest to, że... można... :-(

Posted

[quote name='majqa']A widzisz Basiu, najsmutniejsze jest to, że... można... :-([/QUOTE]

Ja sobie w ogóle nie wyobrażam szczeniaka do budy na dwór a co dopiero na cieżki łańcuch!! :(
Niech babsztyl dziecko małe swoje zostawi na dworze w budzie.. takie roczne, albo młodsze.. a swój tyłek niech wsadzi do drugiej w te mrozy!!!

btw. ja napiszę 1 post a wy za ten czas z 4 ;) oj, żeby taki ruch był na wszystkich wątkach....

Posted

A ja myślę że mały Niuniuś powinien dostać na Lucky..Bo dzięki dogo udało się odmienić jego los..I to w jakim astronomicznym tempie..Dzięki dziewczyny, że jesteście...I wielki szacunek za wspaniała akcję...

Posted

[quote name='BasiaD']A ja myślę że mały Niuniuś powinien dostać na Lucky..Bo dzięki dogo udało się odmienić jego los..I to w jakim astronomicznym tempie..Dzięki dziewczyny, że jesteście...I wielki szacunek za wspaniała akcję...[/QUOTE]
Proszę, tylko nie Lucky....

Posted

Wy to potraficie podkręcać napięcie :)

Akcja wspaniała, jak w filmie, jeszcze raz powtórzę, czapki z głów!!![FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
Dziewczyny, jesteście wielkie :loveu:

Jak minęła noc z małym ADHD-owcem, mam nadzieję, że smacznie spał po wczorajszych wrażeniach ;)

Posted

Hehe, sajlana MA kota wielkości żbika :evil_lol: dlatego szczylek wydaje się taki malutki :razz: Ululaliśmy się w kojcu, o 5 nad ranem zarządaliśmy przytulania i ... zgrzeszyłam, szczylek spał godzinę ze mną w wyrze....:oops: Jest przekochany! nie odstępuje mnie na metr, teraz śpi snem niemowlęcym u mnie na kolanach....na szczęście mam kochaną kierowniczkę! Dzisiaj wycieczka do weterynarza.....strasznie pragnie ludzkiego ciepła, wzięty na kolana od razu zasypia...:lol: Jednym słowem Bobas i ciocia mają się dobrze :diabloti:

Posted

[IMG]http://i43.tinypic.com/k85kl.jpg[/IMG]

No nie mów.....mam w TYM spać?????

A tak śpimy u cioci w pracy.....

[IMG]http://i39.tinypic.com/4jp0t4.jpg[/IMG]

Posted

Ta sama słodycz jest bezpieczna dzięki ciotce Santino, która głucha nocą zapierniczała w dzikiej mgle do Ciechanowa w ciotką - wariatką w samochodzie :evil_lol:

Posted

jest cudny!
taki proludzki fąfel, musial bardzo tęsknic za ludzmi przez te dni

mialyscie dziewczyny rację, kazdy dzien ważny...

Posted

[quote name='sajlana']Ta sama słodycz jest bezpieczna dzięki ciotce Santino, która głucha nocą zapierniczała w dzikiej mgle do Ciechanowa w ciotką - wariatką w samochodzie :evil_lol:[/QUOTE]

Obie jesteście rewelacyjne, dopisuję się do listy zachwyconych :)

Jakiej wielkości jest słodziak? ... na róznych fotkach są róznice, tak na oko, do 5kg :D

Posted

[quote name='sajlana']Ta sama słodycz jest bezpieczna dzięki ciotce Santino, która głucha nocą zapierniczała w dzikiej mgle do Ciechanowa w ciotką - wariatką w samochodzie :evil_lol:[/QUOTE]
Nie macie pojęcia, jak byłam wczoraj szczęśliwa i jak mi ulżyło. Jest mi bardzo dobrze żyć w takim świecie, gdzie spotyka się sporo wariatek spod hasła "presto, presto ino migiem" :diabloti:

Sajlano, wpuściłaś młodego do łóżka na godzinę, więc teraz spoko ;) Ja moje ADHD też wpuściłam na godzinę najpierw, a kolejnej nocy już nie prosił, tylko się rozpędzał i usiłował wskoczyć - szturm na wyro trwał do czasu, az mi sie znudziło czekać aż mu przejdzie, bo się nie zanosiło :razz:

A imię Lucky wcale nie jest tak do końca szczęśliwe i mam z nim związane bardzo smutne wspomnienia, i nie tylko ja...
Mi wczoraj do głowy przyszło, że jak ma mieć na imię jakoś "od szczęścia" to może Felix, dla znajomych Felek, ale to taka luźna myśl. Adek też jest adekwatne :evil_lol:

Posted

Jakie łapska, jakie łapska? Łapinki cudowne :razz:
Santino mówiła, że na jej oko będzie taki przed kolano na cienkich nóżkach.
No i wszystkie jamnikowate mają takie spore rączki :)