majqa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Na mnie to nie. Mi się wszyscy wydają podejrzani :)[/QUOTE] Nie no, błagam... wiesz, że ja zadręczę dzwoniącego więc daj się skusić. ;-) Quote
Roszpunka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Na mnie to nie. Mi się wszyscy wydają podejrzani :) [/QUOTE] Oooo, to już wiem, na kogo namiary w sprawie mojej Paskudy ;) Quote
BasiaD Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 NO i powiedzcie jak można taka maliznę oddać w zimę chłopu na łańcuch na działkę?? Sama chętnie bym tą babe na ten łańcuch do tego chliwka przykuła..Niech spróbuje tego miodu, a co! Dzięki dziewczyny za szybką akcję..Juz bedę mogła spać spokojnie...A najważniejsze że maluszek też! Quote
necianeta89 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Na mnie to nie. Mi się wszyscy wydają podejrzani :) Necia, właśnie po raz kolejny obejrzałam zdjęcia, normalnie świst uszu i ogonów :) Fajne te szczeniory...[/QUOTE] szczeniaki są pocieszne :) Mój rozruszał zapierdziałego 8 letniego Pana :P Quote
majqa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='BasiaD']NO i powiedzcie jak można taka maliznę oddać w zimę chłopu na łańcuch na działkę?? (...)[/QUOTE] A widzisz Basiu, najsmutniejsze jest to, że... można... :-( Quote
necianeta89 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='majqa']A widzisz Basiu, najsmutniejsze jest to, że... można... :-([/QUOTE] Ja sobie w ogóle nie wyobrażam szczeniaka do budy na dwór a co dopiero na cieżki łańcuch!! :( Niech babsztyl dziecko małe swoje zostawi na dworze w budzie.. takie roczne, albo młodsze.. a swój tyłek niech wsadzi do drugiej w te mrozy!!! btw. ja napiszę 1 post a wy za ten czas z 4 ;) oj, żeby taki ruch był na wszystkich wątkach.... Quote
BasiaD Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 A ja myślę że mały Niuniuś powinien dostać na Lucky..Bo dzięki dogo udało się odmienić jego los..I to w jakim astronomicznym tempie..Dzięki dziewczyny, że jesteście...I wielki szacunek za wspaniała akcję... Quote
Asia Springer Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Cieszę się z takiego obrotu sprawy ;) Jeżeli coś już ustalicie w sprawie wcześniejszej wizyty u mnie to dajcie znać, bo nie zawsze jestem na miejscu. Coś czuję, że maluch da mi popalić :D Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='BasiaD']A ja myślę że mały Niuniuś powinien dostać na Lucky..Bo dzięki dogo udało się odmienić jego los..I to w jakim astronomicznym tempie..Dzięki dziewczyny, że jesteście...I wielki szacunek za wspaniała akcję...[/QUOTE] Proszę, tylko nie Lucky.... Quote
majqa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='mmd']Proszę, tylko nie Lucky....[/QUOTE] Zdecydowanie nie Lucky... :-( Odpuśćmy mu to oscylowanie wokół szczęściarzy, fartów itp. Quote
Ewanka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Wy to potraficie podkręcać napięcie :) Akcja wspaniała, jak w filmie, jeszcze raz powtórzę, czapki z głów!!![FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] Dziewczyny, jesteście wielkie :loveu: Jak minęła noc z małym ADHD-owcem, mam nadzieję, że smacznie spał po wczorajszych wrażeniach ;) Quote
majqa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Hej Adek (od ADHD), jak się masz w nowej rzeczywistości? DT pewno już na nóżkach! ;-) Nowa mamusia zgrzyta ząbkami? ;-) Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ADEK świetne imię ;):evil_lol: Piękny pychol z Niego :) SAJLANA spałaś chociaż troszkę w nocy??:) Quote
sajlana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Hehe, sajlana MA kota wielkości żbika :evil_lol: dlatego szczylek wydaje się taki malutki :razz: Ululaliśmy się w kojcu, o 5 nad ranem zarządaliśmy przytulania i ... zgrzeszyłam, szczylek spał godzinę ze mną w wyrze....:oops: Jest przekochany! nie odstępuje mnie na metr, teraz śpi snem niemowlęcym u mnie na kolanach....na szczęście mam kochaną kierowniczkę! Dzisiaj wycieczka do weterynarza.....strasznie pragnie ludzkiego ciepła, wzięty na kolana od razu zasypia...:lol: Jednym słowem Bobas i ciocia mają się dobrze :diabloti: Quote
sajlana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [IMG]http://i43.tinypic.com/k85kl.jpg[/IMG] No nie mów.....mam w TYM spać????? A tak śpimy u cioci w pracy..... [IMG]http://i39.tinypic.com/4jp0t4.jpg[/IMG] Quote
sajlana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ta sama słodycz jest bezpieczna dzięki ciotce Santino, która głucha nocą zapierniczała w dzikiej mgle do Ciechanowa w ciotką - wariatką w samochodzie :evil_lol: Quote
Mort Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 jest cudny! taki proludzki fąfel, musial bardzo tęsknic za ludzmi przez te dni mialyscie dziewczyny rację, kazdy dzien ważny... Quote
Andzike Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja już nie wiem co napisać :D Jestem zachwycona! :D Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Andzike']Ja już nie wiem co napisać :D Jestem zachwycona! :D[/QUOTE] Ja też zachwycona jestem :) !!!! Quote
Ewanka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='sajlana']Ta sama słodycz jest bezpieczna dzięki ciotce Santino, która głucha nocą zapierniczała w dzikiej mgle do Ciechanowa w ciotką - wariatką w samochodzie :evil_lol:[/QUOTE] Obie jesteście rewelacyjne, dopisuję się do listy zachwyconych :) Jakiej wielkości jest słodziak? ... na róznych fotkach są róznice, tak na oko, do 5kg :D Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='sajlana']Ta sama słodycz jest bezpieczna dzięki ciotce Santino, która głucha nocą zapierniczała w dzikiej mgle do Ciechanowa w ciotką - wariatką w samochodzie :evil_lol:[/QUOTE] Nie macie pojęcia, jak byłam wczoraj szczęśliwa i jak mi ulżyło. Jest mi bardzo dobrze żyć w takim świecie, gdzie spotyka się sporo wariatek spod hasła "presto, presto ino migiem" :diabloti: Sajlano, wpuściłaś młodego do łóżka na godzinę, więc teraz spoko ;) Ja moje ADHD też wpuściłam na godzinę najpierw, a kolejnej nocy już nie prosił, tylko się rozpędzał i usiłował wskoczyć - szturm na wyro trwał do czasu, az mi sie znudziło czekać aż mu przejdzie, bo się nie zanosiło :razz: A imię Lucky wcale nie jest tak do końca szczęśliwe i mam z nim związane bardzo smutne wspomnienia, i nie tylko ja... Mi wczoraj do głowy przyszło, że jak ma mieć na imię jakoś "od szczęścia" to może Felix, dla znajomych Felek, ale to taka luźna myśl. Adek też jest adekwatne :evil_lol: Quote
malagos Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='necianeta89']Do wycałowania!! Duży ten maltańczyk ;)[/QUOTE] chyba skrzyżowany z rotkiem, takie łapska ma, ze hej! :) Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jakie łapska, jakie łapska? Łapinki cudowne :razz: Santino mówiła, że na jej oko będzie taki przed kolano na cienkich nóżkach. No i wszystkie jamnikowate mają takie spore rączki :) Quote
Recommended Posts