Iv_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :crazyeye: właśnie zaczął padać u mnie śnieg :roll: coś szybko do mnie dotarł :shake:, a ja wcale go nie chcę :shake: Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja też jeszcze nie zmieniłem, a dzisiaj Alfę w Kaszuby wywożę. Będzie trzeba powoli jechać :shake: Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrany! Jak to wywozisz? :crazyeye: To co jej zrobiłeś. że wywieść ją musisz??? :crazyeye: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti:.....faktycznie - osłona jest w dobrym rozmiarze - napewno mnie zasłoni :diabloti:No ba! A co ty myślaleś :diabloti: i do tego nie silikon:cool3: ale masz ruszofe...... :diabloti:hmmm to chyba po solarium:evil_lol: albo od mrozu:roll: :roll: dlatemu teraz już wiesz :eviltong: :cool3:Ojjjj no ty to mi nigdy nie zapomnisz:roll:.........no i co się złościsz jak i tak jej nie stosujesz:roll: Faaaajjjjnie masz:multi: http://img509.imageshack.us/img509/267/img2465sn8.jpg Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iv_ napisał(a):jest :roll: leć leć póki jest co podziwiać, niech się psiaki pocieszą :loveu: a potem opisz nam jak zareagował Gacorek, ok? :multi: Śnieg mu wyraźnie zasmakował, pobrykał nawet po ośnieżonym trawniku, ale po brei na chodniku szedł jak kiedyś Argon - tak śmiesznie nogi do góry podnosił :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 credita napisał(a):a u nas silny wiatr i deszcz ze śniegiem,ponuro i zimno jednym słowem chusteczkowo:angryy: pozdrowionka Zaraz tam chusteczkowo - browarna pogoda :multi::multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrany! Jak to wywozisz? :crazyeye: To co jej zrobiłeś. że wywieść ją musisz??? :crazyeye: Już pisałem - Alfa postanowiła zrobić ponaddobowy urop od nas - wywożę Ją w Kaszuby i tam zostawiam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):No ba! A co ty myślaleś :diabloti: i do tego nie silikon:cool3: Faaaajjjjnie masz:multi: http://img509.imageshack.us/img509/267/img2465sn8.jpg Wooooow - full natura's :evil_lol: Już nie pada - przeszło do Iv :diabloti:....ale biało zostało. W nocy to pewnie lodowisko na drogach będzie :shake: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Wooooow - full natura's :evil_lol: Już nie pada - przeszło do Iv :diabloti:....ale biało zostało. W nocy to pewnie lodowisko na drogach będzie :shake:Fullll fullll:evil_lol: To daj mi troszkę tego śniegu u mnie pada deszcz:placz: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Fullll fullll:evil_lol: To daj mi troszkę tego śniegu u mnie pada deszcz:placz: Już się tak nie pręż, bo Ci koronka pęknie :diabloti: Przecież zimna nie lubisz, to czemu tego śniega chcesz? :razz: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Już się tak nie pręż, bo Ci koronka pęknie :diabloti: Przecież zimna nie lubisz, to czemu tego śniega chcesz? :razz:A skąd wiesz że akurat mam?:cool3: Podgladasz?:razz::diabloti::evil_lol:;) No ja nie lubię zimna i deszczu ale jak jest piękna zima i do tego lekki mrozik....to przez jakiś czas nawet lubię....ale nie za długo:roll::evil_lol: A poza tym jak będzie śnieg to nie będę miała codziennie tyle prania.....Ala codziennie kałużę zalicza:mdleje: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):A skąd wiesz że akurat mam?:cool3: Podgladasz?:razz::diabloti::evil_lol:;) No ja nie lubię zimna i deszczu ale jak jest piękna zima i do tego lekki mrozik....to przez jakiś czas nawet lubię....ale nie za długo:roll::evil_lol: A poza tym jak będzie śnieg to nie będę miała codziennie tyle prania.....Ala codziennie kałużę zalicza:mdleje: A tak jakoś mi się kikŁo :p Ale to jeszcze nie zima i trochę pluchowato będzie :shake: Pralka pierze, a nie Ty :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):A tak jakoś mi się kikŁo :p Ale to jeszcze nie zima i trochę pluchowato będzie :shake: Pralka pierze, a nie Ty :eviltong::evil_lol:Tak jakoś......hmmmm to co nie masz kontroli nad paluszkami?:crazyeye: No ale zawsze jakoś tak czyściej:roll: jak to.....no co ty....przecież nie będę właczać pralki dla jednych spodni.........recznie piorę..........:roll: Alfe już wywiozłeś?:diabloti: Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Odbezpieczacie te kratę ;)...:evil_lol:.... Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Tak jakoś......hmmmm to co nie masz kontroli nad paluszkami?:crazyeye: No ale zawsze jakoś tak czyściej:roll: jak to.....no co ty....przecież nie będę właczać pralki dla jednych spodni.........recznie piorę..........:roll: Alfe już wywiozłeś?:diabloti: KikŁo, a nie klikŁo :diabloti: Rączęta sobie zniszczysz :shake: Właśnie muszę kończyć :roll:.....ale się będzie działo :evil_lol: Paaaaaaaaa :loveu::multi: Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):KikŁo, a nie klikŁo :diabloti: Rączęta sobie zniszczysz :shake: Właśnie muszę kończyć :roll:.....ale się będzie działo :evil_lol: Paaaaaaaaa :loveu::multi: Tylko nie rób za głośnej impry! Bo sąsiedzi Alfie doniosą! :evil_lol: Spokojnej i bezpiecznej jazdy :loveu: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):KikŁo, a nie klikŁo :diabloti: Rączęta sobie zniszczysz :shake: Właśnie muszę kończyć :roll:.....ale się będzie działo :evil_lol: Paaaaaaaaa :loveu::multi:No masz....literówke walnął a teraz cwaniakuje:evil_lol: No leć i jedź ostrożnie bo pewno u was slisko:roll: No to ja się postaram przybyc wieczorkiem i oblać wywózke Alfy:evil_lol::eviltong:;) Quote
e.v.a Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 czesc to ja wasza różowa landrynka:B-fly::B-fly::B-fly: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 evaxon napisał(a):czesc to ja wasza różowa landrynka:B-fly::B-fly::B-fly: Buhahahahahahaha efff ty to mnie potrafisz jednym zdniem rozbawić do łez:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahaha efff ty to mnie potrafisz jednym zdniem rozbawić do łez:evil_lol: :hmmmm: :grins::grins::grins::grins::grins: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 evaxon napisał(a)::hmmmm: :grins::grins::grins::grins::grins::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No i doopa z imprezy :shake: Wywiozłem Alfe zaledwie kilkanaście kilometrów od domu i zawróciłem. Nie dało rady jechać. Była taka śnieżyca, że nic nie było widać...do tego szklanka na drodze. Ciężarówki nie podjeżdżały pod nawet małe górki. Eeeeech.......i kawalerski wieczór diabli wzięli :placz: Dobrze, że ta krata jest :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 evaxon napisał(a):czesc to ja wasza różowa landrynka:B-fly::B-fly::B-fly: Twój stan psychiczny zaczyna mnie martwić :shake: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Alfa w domu, rozumiem:cool3:, imprezki nie będzie,TVN nie ma co ogladać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):Alfa w domu, rozumiem:cool3:, imprezki nie będzie,TVN nie ma co ogladać :evil_lol: :placz::placz::placz: Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a)::placz::placz::placz: No ale nie szlochaj już tak:calus: Kratę chociaż masz:beerchug: Quote
Recommended Posts