szyszka.fr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dziendoberek! co do walentynek to moze, zagladnijcie tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37262[/URL] mozna zrobic na podobnych zasadach Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dzieńdobry kochani:multi: :multi: :multi: Wiecie co? [SIZE=4][COLOR=magenta][B]200 stronka[/B][/COLOR][/SIZE] przeszła bez echa:cool3: , albo z echem morderstwa:angryy: rety co wy po nocy wyczyniacie:crazyeye: , bryyyyyyyyyyy [quote name='Danusia12']Delicje pomarańczowe, czy ptasie mleczko do kawy ? :p[/quote] poproszę ptasie mleczko do kawusi, muszę ochłonąć po takich postach:cool1: A tak swoją drogą to myślałam, ze się dowiem jak bedzie wyglądać głosowanie, ale nie daliście Adze dojść do głosu:mad: :cool3: Quote
AgaiTheta Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Aga wczoraj została wygoniona od kompa, a ten został drastycznie zamkniety! TZ wkurzył sie nie na żarty jak zaczęłam ryczeć. Tak więc mam zakaz dogo po 21 godzinie :angryy: Trzeba dzisiaj kolacyjke dobrą zmajstrować. Już obmyślam zasady głosowania, wczoraj nie miałam sił, zresztą i tak przed oczami mam jeden widok.... Ps. Menrzuś - dziękuję!!! Rewelacyjne!!! Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Aguś nie smutaj się:calus: , trza było do mnie na gg zapukać a nie ryczeć samemu:cool3: Quote
szyszka.fr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='AgaiTheta']Aga wczoraj została wygoniona od kompa, a ten został drastycznie zamkniety! TZ wkurzył sie nie na żarty jak zaczęłam ryczeć. Tak więc mam zakaz dogo po 21 godzinie :angryy: Trzeba dzisiaj kolacyjke dobrą zmajstrować. Już obmyślam zasady głosowania, wczoraj nie miałam sił, zresztą i tak przed oczami mam jeden widok.... [/quote] no tak... ja zwykle slysze "po co zagladasz jesli wiesz, ze bedziesz ryczec" wzielam sie na sposob i chlipie gdy tz spi, bo niewiele brakowalo do calkowitego zakazu wejscia na dogo:mad: juz myslal jak poblokowac wejscie na niektore strony:angryy: Quote
AgaiTheta Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Było kiepsko, ale chyba musiałam wyryczeć co nie co. Już sie pozbierałam i tylko wyglądam jak ........ Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no to dobrze:lol: , mnie też pomaga jak się wyryczę i wykrzyczę tą swoją bezradność:cool3: Menrzuś tylko nie krzycz na nas za te babskie pogaduchy przy kawie Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Szyszka - i dlatego po prostu na większości stron nie bywam. Znając siebie, nie ładuję swojego nosa tam, gdzie i tak pomóc nie mogę. Imbir - właśnie zajadam sie waniliowym z gorzką kawusią :p AgaiTheta - :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Imbir1']no to dobrze:lol: , mnie też pomaga jak się wyryczę i wykrzyczę tą swoją bezradność:cool3: Menrzuś tylko nie krzycz na nas za te babskie pogaduchy przy kawie[/quote] Nie krzyczę, bo to mnie też w jakiś sposób dotyczy ;) Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='AgaiTheta']Było kiepsko, ale chyba musiałam wyryczeć co nie co. Już sie pozbierałam i tylko wyglądam jak ........[/quote] ..... jak wierzba płacząca ;) Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Danusia12']Nie krzyczę, bo to mnie też w jakiś sposób dotyczy ;)[/quote] :lol: :calus: :oops: ;) Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Imbir1']:lol: :calus: :oops: ;)[/quote] Daj mi najpierw dojść do siebie..... i potem tam takie :razz: Quote
AgaiTheta Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Zasady głosowania: Zaczynamy o 18:00 31.stycznia. Głosujemy do 20:00 2 lutego. Ogłoszenie wyników i zlecenie do wywołania - 2 lutego (ok.22:00). Aukcja - postaram się 2 lutego, najpierw wystawie na bazarku, a w niedziele zacznę na allegro. Głosujemy na 4 najpiękniejsze, przyznając im punkty od 4 do 1. (Nie można różnym zdjęciom przyznać tej samej liczby punktów). Punkty przysyłajcie do mnie na PW (wystarczy podać numer postu i nr zdjęcia jeżeli jest kilka zdjęć i oczywiście liczbę punktów). Dla spóźnialskich - macie czas do 18:00 ze swoimi walentynkami!!!!!!!!! A teraz cena za szt - ja proponuje 10 zł, co myslicie o tym? Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 to dochodz do siebie;) , a ja idę popracować:lol: miłego dnia życzę:lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='AgaiTheta']Zasady głosowania: Zaczynamy o 18:00 31.stycznia. Głosujemy do 20:00 2 lutego. Ogłoszenie wyników i zlecenie do wywołania - 2 lutego (ok.22:00). Aukcja - postaram się 2 lutego, najpierw wystawie na bazarku, a w niedziele zacznę na allegro. Głosujemy na 4 najpiękniejsze, przyznając im punkty od 4 do 1. (Nie można różnym zdjęciom przyznać tej samej liczby punktów). Punkty przysyłajcie do mnie na PW (wystarczy podać numer postu i nr zdjęcia jeżeli jest kilka zdjęć i oczywiście liczbę punktów). Dla spóźnialskich - macie czas do 18:00 ze swoimi walentynkami!!!!!!!!! A teraz cena za szt - ja proponuje 10 zł, co myslicie o tym?[/quote] Mi pasują te zasady. Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Imbir1']to dochodz do siebie;) , a ja idę popracować:lol: miłego dnia życzę:lol:[/quote] Tylko się nie przemęczaj Quote
Agniest Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nosz kurde :angryy: już trzecie podejście robię coby na kawusię się do was załapać, tym bardziej, że Menrzuś jakimiś słodkościami dzisiaj częstuje (ptasie mleczko, mmmm pycha :cool3: ) a tu mi ciągle jakiś "wystąpił błąd na stronie...." Chochlika mam chyba w tym kompie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Agniest']nosz kurde :angryy: już trzecie podejście robię coby na kawusię się do was załapać, tym bardziej, że Menrzuś jakimiś słodkościami dzisiaj częstuje (ptasie mleczko, mmmm pycha :cool3: ) a tu mi ciągle jakiś "wystąpił błąd na stronie...." Chochlika mam chyba w tym kompie :evil_lol:[/quote] Cześć Agniest, A, to Imbirka drzwi przyblokowała, bo chciała to ptasie mleczko wykończyć :evil_lol: :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tak byl sabat czarownic Warszawskie i Poznanskie czarownice sie spotkaly Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hehehe, chciałoby się taki sabat zobaczyć :lol: Quote
Asior Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dziewczyny mam nadzieje że nie gniewacie się na mnie za to że to wkleiłam :( Chciałam tylko żeby ludzie mieli świadomość co się dzieje :( wiem drastyczne, ale prawdziwe!!!!! Quote
Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ja się nie gniewam Asiorku:p no i zobaczcie jak można spokojnie popracować:cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41087[/URL], szybka akca i się udało Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nie jestem dziewczyną, ale wszystko jest w porządku :p Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Imbir1']ja się nie gniewam Asiorku:p no i zobaczcie jak można spokojnie popracować:cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41087[/URL], szybka akca i się udało[/quote] Nie powiem, sprawnie Wam to poszło :kciuki: Quote
Recommended Posts