Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Czasami??? :) Maja ma strszny katar, ale jutro i tak jedziemy na kontynuację zastrzyków, więc i na katar coś się znajdzie. Menrzuś Chyba jednak muszę się zalogować :) Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Radzę nie rozpieszczać, bo naprawdę terrorystką się zrobi :evil_lol: Ale jak tu nie rozpieszczać takiej biedulki?... Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dzisiaj ma święto lasu. A jutro na któtkiej smyczy :):) Menrzuś Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dobra, starczy na dzisiaj. Wszystkim, a szczególnie tym, którzy przeżywali z nami te niepowtarzalne chwile, a jeszcze bardziej szczególnie Karolinie - Fantastycznie Szczęśliwego Nowego Roku i żeby więcej takich maniaków jak my wszyscy znalazło się w tym nowym roku. Wszystkiego..... Danusia i Menrzuś :):) Quote
Aganiok Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla całej rodzinki !!!!! Quote
Karolina Maxi i Sara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No to witam ja juz dotarlam do domu. Od weta zabralam ja o 11 bo oczko juz ok wiecej operacji nie trzeba(prawda ze wet odwalil kawal ladnej roboty) wiec nie chcialam zeby nowy rok zaczynala w klinice. Majka wczoraj byla bardzo zrezygnowana witala mnie i zaraz smucila sie bo wiedziala ze musi po krotkim spacerku wrocic do klatki.Dzis gdy ja zabralam i po spacerku zamiast do klatki poszla do samochodu wstapil w nia diabel :) zatrzymalam sie w lasku biegala lizala mnie ona jest taka slodka jak idzie caly czas patrzy w oczy,jakby pytala czy to oby nie na chwile,czy to prawda.Pojechalysmy z Majka na przednim siedzeniu do mnie .Majeczka zjadla i poszlysmy na ogrod tam drugim wyjsciem wyskoczyly moje psy.Sara dala znac ze nie na lape jej nowy gosc a Maja sie przestraszyla no bo tyle psow.Zabralam moje do domu tylnym wyjsciem a Majke drugim rozlozyla sie na kanapie.Odzyskala checi do zycia wiedzac ze jej nie zostawie.Droge do Gdanska przespala.Jak wyszlam od Danusi drapala w drzwi ale wiem ze jej bedzie tam dobrze,ze to dobra decyzja bo Danusia i jej maz to wspaniali ludzie Zycze wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU A TOBIE MAJECZKO ZEBYS JUZ NIGDY NIE ZAZNALA GLUPOTY I KRZYWDY LUDZKIEJ. MAM NADZIEJE ZE BEDZIECIE WIELKA SZCZESLIWA RODZINA DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WSPARCIE A ADZE I IZIE SZCZEGOLNIE DZIEKUJE ZA POMOC I WSPARCIE PSYCHICZNE LZY SZCZESCIA MI PLYNA ZE TA KRUSZYNKA MA DOM ZE JEST WESOLA Maja z moich obserwacji bedzie rzadzic hi hi Quote
fona Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Karolina, chyba nie myslalas, ze tak bedziesz witala Nowy Rok! Wspaniale! Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tym razem to ja Danka.Maja śpi na kanapie - brzuchem do góry a Argon jak prawdziwy dżentelmen na wykładzinie. Bylismy 2 razy na spacerku. Niestety Maja zrobila siusiu w domu i akurat na posłanie Argona. Ale nic to.... Wyjdziemy jeszcze raz przed pólnocą. A potem zobaczymy kto będzie spał w łóżku. Mój menrzuś życzył Wam wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku i ja się oczywiście dołączam..On chyba mnie już w swoich życzeniach uwzględnił.. Jutro będą fotki z ostatnich godzin starego roku. Do usłyszenia Danka Quote
KamaG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wspaniałe wieści, wprost cudowne!! Danusiu i jej Menrzusiu:Rose::Rose::Rose: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, dużo wytrwałości i cierpliwości do stadka (też mam taką parkę wiem cio mówię).:loveu: Wszystkim zaangażowanym w pomoc Maji serdeczne dzięki, jesteście Wielcy!! Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tu menrzuś. Dochodzę po mału do wniosku, że idealną liczbą bokserków w domu jest liczba TRZY :):):) Quote
Karolina Maxi i Sara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kurcze leze wlasnie na kanapie z moja banda trojga patrze na choinke i mysle ze zyczenia(marzenia) czasem sie spelniaja. Moje fafloki mnie liza,Maja ma dom czego chciec wiecej... Tylko tego zeby w nowym roku bylo mniej takich nieszczesc jak Majeczka Przyznam sie ze tesknie za Majeczka troszke i choc jestem szczesliwa ze ma wspanialy dom ,brakuje mi jej,Pokochalam ja jak swoje psiaki,razem z nia przechodzilam przez ta tragedie i wiem ile sie nacierpiala a ja z nia,Ona na zawsze zostanie w moim sercu. Danusiu czy ja moge Was czasem odwiedzic?ostatecznie 150km to nie tak duzo. Quote
akucha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Menrzusiu, Ty nie wiesz, co mówisz :diabloti: Pamiętaj, że jesteś na dogo i zaraz może zaskoczyć Cię lawina ofert!!!! Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Menrzuś mówi - a on tu rządzi (tak mi sie wydaje). Zawsze i o każdej porze - tylko poinformuj :) Quote
akucha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: Jakby co, to ja ostrzegałam!!! Ale trzy psy, to standard :razz: Ja mam tyle... i koty, bo każdy pies powinien mieć swojego kota... Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szukać tego trzeciego boksia dla Was? poświęcę całą sylwestrową noc, żeby zadowolić "Menrzusia"... :evil_lol: A koty w promocji od Wanul66 też się znajdą... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Te POWOLI jest bardzo powoli, ale jak już dojrzeję, to wiem gdzie szukac pomocy :):):) I nie kombinujcie :) Menrzuś Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No to zaraz kieliszki w dłon :) Szczególnie tym samotnym - oby Wam bąbelki sprzyjały :):) i żeby w tym Nowym Roku przestaliście/łyście być samotnymi. Jak Majka :):) Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Karolino, czy zgodziłabyś się na zmiane imienia Mai na Sylwę, od Sylwestra. Ostatecznie jesteś mamą chrzestną :) Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :BIG: :cunao: :popcorn: :knajpa: :pepsi: :cunao: :laola: :BIG: Quote
dusje Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Piekny Rok dla malenkiej i Jej nowej Rodziny. [COLOR=yellowgreen]Pomyslnosci wszystkim tym ktorzy wlozyli swoje sily w wyratowanie boksi oraz tym u ktorych znalazla swoje miejsce na Ziemi. Niech wiedzie sie wam jak najlepiej w Nowym Roku 2007:lol: A zielen to kolor nadziei dla tych ktore jeszcze szukaja. Niech im kolejny rok przyniesie te nadzieje.[/COLOR] Quote
Karolina Maxi i Sara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Danusia !jasne matka chrzestna wyraza zgode :) Pomyslnosci Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Doszliśmy do wniosku, że trzeba zamknąć przeszłość.Takżeod teraz jest Sylwą. Mieliśmy inne plany na ten wieczór - ale to będzie niezapomniany Nowy Rok. Cholerka, trzeźwy jak świnia, a sie rozczuliłem. Bawmy się !!! Menżuś :) Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Są niezapomniane Sylwestry, ten na pewno do nich należy! Quote
Recommended Posts