Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, starczy na dzisiaj.
Wszystkim, a szczególnie tym, którzy przeżywali z nami te niepowtarzalne chwile, a jeszcze bardziej szczególnie Karolinie - Fantastycznie Szczęśliwego Nowego Roku i żeby więcej takich maniaków jak my wszyscy znalazło się w tym nowym roku. Wszystkiego.....
Danusia i Menrzuś :):)

Posted

No to witam ja juz dotarlam do domu.
Od weta zabralam ja o 11 bo oczko juz ok wiecej operacji nie trzeba(prawda ze wet odwalil kawal ladnej roboty) wiec nie chcialam zeby nowy rok zaczynala w klinice.
Majka wczoraj byla bardzo zrezygnowana witala mnie i zaraz smucila sie bo wiedziala ze musi po krotkim spacerku wrocic do klatki.Dzis gdy ja zabralam i po spacerku zamiast do klatki poszla do samochodu wstapil w nia diabel :) zatrzymalam sie w lasku biegala lizala mnie ona jest taka slodka jak idzie caly czas patrzy w oczy,jakby pytala czy to oby nie na chwile,czy to prawda.Pojechalysmy z Majka na przednim siedzeniu do mnie .Majeczka zjadla i poszlysmy na ogrod tam drugim wyjsciem wyskoczyly moje psy.Sara dala znac ze nie na lape jej nowy gosc a Maja sie przestraszyla no bo tyle psow.Zabralam moje do domu tylnym wyjsciem a Majke drugim rozlozyla sie na kanapie.Odzyskala checi do zycia wiedzac ze jej nie zostawie.Droge do Gdanska przespala.Jak wyszlam od Danusi drapala w drzwi ale wiem ze jej bedzie tam dobrze,ze to dobra decyzja bo Danusia i jej maz to wspaniali ludzie
Zycze wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU A TOBIE MAJECZKO ZEBYS JUZ NIGDY NIE ZAZNALA GLUPOTY I KRZYWDY LUDZKIEJ.
MAM NADZIEJE ZE BEDZIECIE WIELKA SZCZESLIWA RODZINA
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WSPARCIE A ADZE I IZIE SZCZEGOLNIE DZIEKUJE ZA POMOC I WSPARCIE PSYCHICZNE
LZY SZCZESCIA MI PLYNA ZE TA KRUSZYNKA MA DOM ZE JEST WESOLA
Maja z moich obserwacji bedzie rzadzic hi hi

Posted

Tym razem to ja Danka.Maja śpi na kanapie - brzuchem do góry a Argon jak prawdziwy dżentelmen na wykładzinie. Bylismy 2 razy na spacerku. Niestety Maja zrobila siusiu w domu i akurat na posłanie Argona. Ale nic to.... Wyjdziemy jeszcze raz przed pólnocą. A potem zobaczymy kto będzie spał w łóżku.
Mój menrzuś życzył Wam wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku i ja się oczywiście dołączam..On chyba mnie już w swoich życzeniach uwzględnił.. Jutro będą fotki z ostatnich godzin starego roku.
Do usłyszenia
Danka

Posted

Wspaniałe wieści, wprost cudowne!! Danusiu i jej Menrzusiu:Rose::Rose::Rose:
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, dużo wytrwałości i cierpliwości do stadka (też mam taką parkę wiem cio mówię).:loveu:
Wszystkim zaangażowanym w pomoc Maji serdeczne dzięki, jesteście Wielcy!!

Posted

Kurcze leze wlasnie na kanapie z moja banda trojga patrze na choinke i mysle ze zyczenia(marzenia) czasem sie spelniaja.
Moje fafloki mnie liza,Maja ma dom czego chciec wiecej...
Tylko tego zeby w nowym roku bylo mniej takich nieszczesc jak Majeczka
Przyznam sie ze tesknie za Majeczka troszke i choc jestem szczesliwa ze ma wspanialy dom ,brakuje mi jej,Pokochalam ja jak swoje psiaki,razem z nia przechodzilam przez ta tragedie i wiem ile sie nacierpiala a ja z nia,Ona na zawsze zostanie w moim sercu.
Danusiu czy ja moge Was czasem odwiedzic?ostatecznie 150km to nie tak duzo.

Posted

Szukać tego trzeciego boksia dla Was? poświęcę całą sylwestrową noc, żeby zadowolić "Menrzusia"... :evil_lol: A koty w promocji od Wanul66 też się znajdą... :evil_lol:

Posted

Piekny Rok dla malenkiej i Jej nowej Rodziny.

[COLOR=yellowgreen]Pomyslnosci wszystkim tym ktorzy wlozyli swoje sily w wyratowanie boksi oraz tym u ktorych znalazla swoje miejsce na Ziemi. Niech wiedzie sie wam jak najlepiej w Nowym Roku 2007:lol: A zielen to kolor nadziei dla tych ktore jeszcze szukaja. Niech im kolejny rok przyniesie te nadzieje.[/COLOR]

Posted

Doszliśmy do wniosku, że trzeba zamknąć przeszłość.Takżeod teraz jest Sylwą.
Mieliśmy inne plany na ten wieczór - ale to będzie niezapomniany Nowy Rok. Cholerka, trzeźwy jak świnia, a sie rozczuliłem.
Bawmy się !!!

Menżuś :)