credita Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 u nas jest dziś troszkę wietrznie ,ale słoneczko świeci więc przesyłam ci promienie słoneczka:p:iloveyou: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 credita napisał(a):u nas jest dziś troszkę wietrznie ,ale słoneczko świeci więc przesyłam ci promienie słoneczka:p:iloveyou: Może jakoś się przebiją przez te chmurzyska ;) Powinienem juz iść na spacerki, ale pieski nie byłyby zadowolone, oj nie.... Na taki deszcz nie lubią wychodzic :shake: Quote
Bila Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ale syf za oknem. Dzień mokry:cool3:. Coś się opuściłeś ze zdjęciami:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Bila napisał(a):Ale syf za oknem. Dzień mokry:cool3:. Coś się opuściłeś ze zdjęciami:cool3: A nie widziałaś ostatnich? credita napisał(a):znowu będą piękne dni;) Każdy z Gdańska może potwierdzić - Słonko wyszło zza chmur :crazyeye::multi: Quote
Bila Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Oczywiście, że widziałam, ale mi mało:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Bila napisał(a):Oczywiście, że widziałam, ale mi mało:evil_lol: :mdleje:.....załamkę Argona też? :razz: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Śmigam na spacerki, bo słoneczko wreszcie świeci, no i czas wreszcie bestie światu pokazać :evil_lol: A fotki będą wieczorkiem Quote
lavinia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzusiu, dzisiaj kolejna bulwinka jedzie od nas w wasze strony - buldożka Kaja, która będzie mieszkała z Elą i jej synkiem w Gdańsku :multi::multi: Quote
Bila Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a)::mdleje:.....załamkę Argona też? :razz: Ja wszystkie foty oglądam:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 lavinia napisał(a):Menrzusiu, dzisiaj kolejna bulwinka jedzie od nas w wasze strony - buldożka Kaja, która będzie mieszkała z Elą i jej synkiem w Gdańsku :multi::multi: To daj jakiś namiar - może uda się zrobić Trójmiejski Zlot Pokemonów :evil_lol: Bila napisał(a):Ja wszystkie foty oglądam:diabloti: Ale nie widzę ochów i achów - pewnie oglądasz je już tylko z przyzwyczajenia :shake:.......:eviltong: Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale nie widzę ochów i achów - pewnie oglądasz je już tylko z przyzwyczajenia :shake:.......:eviltong: A ten to tylko by chciał zachwyty :roll: Dzień dobry ;) Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iv_ napisał(a):A ten to tylko by chciał zachwyty :roll: Dzień dobry ;) Próżność ma nie zna granic :p Dzieńdoberek ;) Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Próżność ma nie zna granic :p Dzieńdoberek ;) Oczywiście Twoja próżność :evil_lol: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iv_ napisał(a):Oczywiście Twoja próżność :evil_lol: :eviltong: No przecież mówię, że moja :eviltong:.....o Twojej przecież nic nie wspominałem :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):No przecież mówię, że moja :eviltong:.....o Twojej przecież nic nie wspominałem :evil_lol: Bo ja nie jestem próżna :p w przeciwieństwie do niektórych facetów :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 http://img443.imageshack.us/img443/3173/obraz184xw2.jpg jakie one słodkie :loveu: można by patrzeć godzinami i się nie znudzić :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iv_ napisał(a):Bo ja nie jestem próżna :p w przeciwieństwie do niektórych facetów :diabloti: Wszystkich biorę na świadków - czy ja coś o Twojej wspominałem? Przyznałem sie do swojej? No!!! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Iv_']http://img443.imageshack.us/img443/3173/obraz184xw2.jpg jakie one słodkie :loveu: można by patrzeć godzinami i się nie znudzić :loveu: Ja tam słodkości w tym małym nie zauważam - to diabeł wcielony :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Wszystkich biorę na świadków - czy ja coś o Twojej wspominałem? Przyznałem sie do swojej? No!!! :evil_lol: a czy ja mówię, że wspominałeś :eviltong: jak zwykle stosuje prewencję :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja tam słodkości w tym małym nie zauważam - to diabeł wcielony :evil_lol: Jak to nie zauważyłeś :-o te jego śliczne, słodkie oczki mówiące "Pańciu-tylko mnie kochaj" :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iv_ napisał(a):a czy ja mówię, że wspominałeś :eviltong: jak zwykle stosuje prewencję :evil_lol: Biedny ten Twój kot :diabloti: Iv_ napisał(a):Jak to nie zauważyłeś :-o te jego śliczne, słodkie oczki mówiące "Pańciu-tylko mnie kochaj" :loveu: Ja tam widzę - daj mi palec, a ci odgryzę :evil_lol::evil_lol:.....dobrze, że dwa kiełki już mu wypadły i scerbolem jest z przodu :multi: Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedny ten Twój kot :diabloti: :splat:znowu zapomniałeś, że kot jest Twój :evil_lol: Ja tam widzę - daj mi palec, a ci odgryzę :evil_lol::evil_lol:.....dobrze, że dwa kiełki już mu wypadły i scerbolem jest z przodu :multi: Ja widzę samą jego słodycz :loveu:, a szczerbule szczeniaki są rozkoszne :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iv_ napisał(a):Ja widzę samą jego słodycz :loveu:, a szczerbule szczeniaki są rozkoszne :multi::loveu: Ot, kobiecy sposób patrzenia :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Ot, kobiecy sposób patrzenia :evil_lol: :hmmmm: trudno, żebym patrzyła jak facet :eviltong:, skoro jestem w pełni kobiecą kobietą :evil_lol: :p Quote
Recommended Posts