Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Oto nasz nowy mieszkaniec :lol: buldożek francuski (przez DT nazwany Bazylem) 8 tygodni, z interwencji. Ze względu na to, że mam w rodzinie Bazyla - musimy zmienić jego imię. Czekam 24 godziny na Ptasiorkowe propozycje - Alfa decyduje :p Narazie mam sajgon w domu.....popiszę wieczorkiem ;) Quote
shirrrapeira Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 O matko 3 psy 2 boksery i jeden buldozek.Pozdrawiam. Jutro mam ostatni egzamin. Prosze trzymac kciuki. Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]Menrzuś jaka ty dobra niania będziesz :loveu::loveu:mały prześliczny nie mam pomysła na imionko :oops:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 shirrrapeira napisał(a):O matko 3 psy 2 boksery i jeden buldozek.Pozdrawiam. Jutro mam ostatni egzamin. Prosze trzymac kciuki. Jeżeli mi się uda - mały cały czas absorbuje ;) Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Menrzuś jaka ty dobra niania będziesz :loveu::loveu:mały prześliczny [/FONT] [FONT=Arial]nie mam pomysła na imionko :oops:[/FONT] Jakbym wiedział, to bym nie prosił o pomoc......podumaj tam troszku :razz: Powoli obrabiam fotki - jest już trochę tego Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Matko, są foty małego:loveu::loveu::loveu:. Menrzuś więcej, więcej. Co Sylwa, co Argon na małego? Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bila napisał(a):Matko, są foty małego:loveu::loveu::loveu:. Menrzuś więcej, więcej. Co Sylwa, co Argon na małego? :crazyeye::crazyeye:....Ty chyba tutaj pierwszy raz :evil_lol::multi: Nie naciągać mnie na foty (jest ich fullllllll) - imię najpierw :eviltong: Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nie, nie pierwszy, ja tylko nie zawsze piszę:evil_lol::evil_lol:. Włażę odkąd macie Sylwę:cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bila napisał(a):Nie, nie pierwszy, ja tylko nie zawsze piszę:evil_lol::evil_lol:. Włażę odkąd macie Sylwę:cool3::cool3: Aaaaaa....to Ty z tych zatajniaczonych tajniaków? :evil_lol: Dawać mi tu imię jakoweś.....:placz: Wstawię parę fotek, bo szczyl właśnie na kolanach mi zasnął Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Słynny TW B. to ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Bruno? Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Świeżutkie :evil_lol: Argon się sprawdził - dobry opiekun z niego:loveu: Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bila napisał(a):Słynny TW B. to ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Bruno? Zapisałem ;) Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Balin? Jaskier? tak lecę z wszystkich moich ukochanych ksiązek Fred? Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bila napisał(a):Balin? Jaskier? tak lecę z wszystkich moich ukochanych ksiązek Jaskier to żółty kwiatek - raczej odpada :shake::razz: Quote
akucha Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To i ja wlatam, pozdrawiam zaboksionych i zabulwionych!!! :lol: Imiona "na wesoło", bo to świrki takie: Sapcio, Leon (Leo - bo będzie rządził), Gucio, Tiran (od tyrana), Person (bo to osobistoś, choć niewielka), Mopik, Paker (wiadomo dlaczego). Quote
Basia&Safi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 nieee no ta fota jest poprostu rewelacyjna :):) gratuluje kluseczki :):):):) Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bilon:evil_lol::evil_lol:, bo taki drobniutki jeszcze. Quote
Basia&Safi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bilon hehehe fajne imie :) AS szczesliwy AS :) krotkie :) i pochodzi od Argon Sylwa Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Wszystko zapisuję :p Przez pierwszą godziną Argon nie odstępował małego - cały czas go wąchał. Sylwa powąchała i odeszła. Potem zaczęła warczeć na Argona jak do niej podchodził, a z czasem nawet na małego :crazyeye: Dopiero po wspólnym spacerze Sylwa zaczęła powoli akceptować nowy nabytek, ale i tam musimy uważać, szczególnie z zabawkami. A młody tak śmiesznie prowokuje ją do zabawy. Argon cały czas małeg pilnuje - jak śpi, to on też odpoczywa....jak zaczyna biegać - to on za nim Quote
Bila Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sylwunia pewnie w szoku, ona pewnie musi mieć więcej czasu, żeby taką rewolucję w życiu zaakceptować Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bila napisał(a):Sylwunia pewnie w szoku, ona pewnie musi mieć więcej czasu, żeby taką rewolucję w życiu zaakceptować Przecież jest psią Alfą - a tu taki szczyl zapanował pańciostwem :shake: Muszę z joaaa pogadać :p Quote
Recommended Posts