Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Menrzuś napisał(a):To gdzieś to te paluchy wcisło, a? Tyyyyyle straciłaś.....ale Ci po cichu powiem, że zdążyłaś :razz: :roll::siara::oops: Na co na co:multi: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Medorowa napisał(a)::roll::siara::oops: Na co na co:multi: Jutro będzie straaaaszny dzień dla mnie :eek2: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Jutro będzie straaaaszny dzień dla mnie :eek2: Menrzuś, ja poproszę streszczenie, bo nie jestem ws tanie nadrobić wszystkiego... Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Medorowa napisał(a):Menrzuś, ja poproszę streszczenie, bo nie jestem ws tanie nadrobić wszystkiego... Nie ma żadnego streszczenia - jutro wszystko się stanie :placz: Dlatego mówię, że zdążyłaś :razz: Quote
GoniaP Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ale co się stanie?? Co to za straszny dzień Cię czeka Menrzusiu?? Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie ma żadnego streszczenia - jutro wszystko się stanie :placz: Dlatego mówię, że zdążyłaś :razz: :calus: [FONT=Arial]o rany ...opowiadaj :razz::razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 GoniaP napisał(a):Ale co się stanie?? Co to za straszny dzień Cię czeka Menrzusiu?? Medorowa napisał(a):Ja w każdym bądź razie trzymam kciuki ... Alicja napisał(a)::calus: [FONT=Arial]o rany ...opowiadaj :razz::razz:[/FONT] Mam takiego cykora, że chyba nie zasnę :crazyeye: Jutro będzie totalna rewolucja na wątku - od razu zapowiadam :cool1: Quote
GoniaP Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Mam takiego cykora, że chyba nie zasnę :crazyeye: Jutro będzie totalna rewolucja na wątku - od razu zapowiadam :cool1: Kurna, no nie trzymaj w napięciu, no!! Niby my też mamy nie spać??? Bo Ty pary z gęby nie puścisz?? No zlituj się nad nami Ptasiorami zestresowanymi, i mów!! Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :nerwy::shocked!::eek2: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Medorowa napisał(a):Jutro to ten teges znaczy za 5 minuten:siara: GoniaP napisał(a):Kurna, no nie trzymaj w napięciu, no!! Niby my też mamy nie spać??? Bo Ty pary z gęby nie puścisz?? No zlituj się nad nami Ptasiorami zestresowanymi, i mów!! halbina napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :nerwy::shocked!::eek2: jeszcze z 15 godzin do godziny zero :shocked!: jak ja to wytrzymam :placz::placz: Quote
GoniaP Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Menrzuś napisał(a):jeszcze z 15 godzin do godziny zero :shocked!: jak ja to wytrzymam :placz::placz: Menrzuś, bo zarobisz :mad::mad::mad: Gadaj!! Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 halbina napisał(a):już jest jutro... :mad: GoniaP napisał(a):Menrzuś, bo zarobisz :mad::mad::mad: Gadaj!! No nie mogę nic mówić teraz :placz::placz: Trzymajcie kciuki i przyjdzcie po 16tej.......boszszsz :loveu: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 iiiii jeeeszcze jeden iii jeeeszcze razzzzzz:drink1: Quote
Menrzuś Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 evaxon napisał(a):iiiii jeeeszcze jeden iii jeeeszcze razzzzzz:drink1: A Ty co? Z imprezy? :crazyeye: boszszsz.....a ja tu.... :placz::placz: Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ty co? Z imprezy? :crazyeye: boszszsz.....a ja tu.... :placz::placz: haha nie ale oblewam ostatnie chwile twojego blozka:razz: branoc:loveu: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]Menrzuś ....to co dziś :razz::razz: będzie nowy boxio czy cięcie jajeczek Argona :razz::razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 evaxon napisał(a):haha nie ale oblewam ostatnie chwile twojego blozka:razz: branoc:loveu: Spoko, spoko - nie tak szybko :eviltong: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Menrzuś ....to co dziś :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]będzie nowy boxio czy cięcie jajeczek Argona :razz::razz:[/FONT] Ani boxio ani rżnięcie :shake:......goooorzej :crazyeye: Quote
e.v.a Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Spoko, spoko - nie tak szybko :eviltong: pfffff Ani boxio ani rżnięcie :shake:......goooorzej :crazyeye: będzie dzidzi???:roll::roll::roll::diabloti::evil_lol::multi: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Menrzuś napisał(a): Ani boxio ani rżnięcie :shake:......goooorzej :crazyeye: [FONT=Arial]buuu to bojam sie myśleć :razz::razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts