Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatko, kciuki trzymalim i to mocno... a gramatyka... cóż... poćwiczyć, utrwalić... na kciuki nie zwalać... :roll: (belfer Ci to mówi!)

GoniuP, kochamy bardzo mocno! i nie mazać się, proszę! będzie lepiej! :cool3: ja też padam na pysk, ale już w sobotę mogę na tym pysku poleżeć... wakacje w końcu!

Menrzusiu, Argonek - jak zawsze - mężny i uroczy... a Sylwa... urokliwa... :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

A to byl job jako asystentka biura zreszta nawet z dogomanii zaslyszane i myslalam, ze sie uda, ale sie nie udalo widocznie tak mialo byc. No wiesz wiem, ale mam ucze sie od 10 lat. Nawet Szwedzi nie narzekali bardzo na moją gramatyke i udawalo mi sie z nimi dogadac. No trudno nie teraz to kiedy indziej zreszta teraz musze myslec o skonczeniu studiow. Widzisz ja bylam wtedy bardzo zdenerwowana, wiec pewnie sie pomylilam kilka razy. Bylam tez do tego chora i bardzo pilnowalam sie zeby nie kaszlec i zeby jako tako wypasc. No coz czasem sa porazki, nie mam doswiadczenia i to jest chyba najwiekszy problem i nie sadze zeby w tej pracy byl potrzebny angielski na poziomie advanced. Bo do zamawiania wody po polsku chyba nie jest to potrzebne. A co do tych Chinczykow pewnie bym sie dogadala bo nie wydaje mi sie zeby oni tak przywiazywali wage do angielskiej gramatyki. No nic mam dzis lenia i narzekacza w sobote mam dwa egzaminy. W niedziele pewnie jeden i musze oddac jakis rozdzial swojej pracy i do tego zaplacic za to by promotor mial jedzonko i picku w komisji. Ponarzekalam i juz, wiesz pensja byla kuszaca,ale mialo to swoje wady bo bylo dosc daleko i musialabym dosc wczesnie wstawac i dosc pozno przychodzic do domu. Ale jak to sie mowi nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Menrzusiu- to ja!!![IMG]http://pic4ever.com/images/2uge4p4.gif[/IMG]

Widziałam Papę Smerfa i musze to powiedzieć:

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=7]HALBINKA YOU ARE THE BEST!
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG]
[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już go sobie pokolorowałam:diabloti:

Mmmmmmmmmmmmmm jakie dobroci:p
[url]http://img99.imageshack.us/img99/3236/p6080001vy4.jpg[/url]

A dlaczemu Sylwa miała utrudnienie:mad:[url]http://img503.imageshack.us/img503/3616/p6080002sm9.jpg[/url]

Spojrzenie z serii: Boszzz ale sie wleczecie:cool1:
[url]http://img149.imageshack.us/img149/534/p6150016ws1.jpg[/url]

To się nazywa dobrze zaimpregnowane drewno:evil_lol:
[url]http://img99.imageshack.us/img99/6074/p6150013yr8.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu!

Ja w sprawi Sylwy składam protest! Dlaczego Argon dostał z miseczki, a dziewczyna ze szklanki? Co to ma znaczyć?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake:

[/COLOR][/FONT][/B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

To jest jawna DYSKRYMINACJA!!!

Ja protestuję w imieniu jajników :zly7:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To jest jawna DYSKRYMINACJA!!!

Ja protestuję w imieniu jajników :zly7:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A GDZIE TEN JAJNIK NA TEJ TABLICZCE?:razz:

:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A GDZIE TEN JAJNIK NA TEJ TABLICZCE?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:splat: Kurna! Zapomniałam domalować!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:splat: Kurna! Zapomniałam domalować![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No no no i co ico mam teraz zrobić...no nie mam wyjścia musze cie wyśmiać:turn-l:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:obrazic::obrazic::obrazic:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No o co fochasz.....przeca ty mnie zmusiłaś...nooooo:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No o co fochasz.....przeca ty mnie zmusiłaś...nooooo:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja? Ja Cię zmusiłam? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No wiesz coooooooooooo....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja? Ja Cię zmusiłam? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No wiesz coooooooooooo....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie fochaj już wiesz że KC:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Witankoooooo :multi::loveu:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu!

Ja w sprawi Sylwy składam protest! Dlaczego Argon dostał z miseczki, a dziewczyna ze szklanki? Co to ma znaczyć?[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

wszystko dlatego, że Argon ma normalny psi język, Sylwa dwakroć dłuższy niż normalny - ona sie wcale nie gimnostykowała.....jakby chciała to mogłaby się za uchemwylizać :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']To jest jawna DYSKRYMINACJA!!!

Ja protestuję w imieniu jajników :zly7:[/quote]

Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dopsz. Odfochałam się!

:loveu::loveu::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahahaha:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']

wszystko dlatego, że Argon ma normalny psi język, Sylwa dwakroć dłuższy niż normalny - ona sie wcale nie gimnostykowała.....jakby chciała to mogłaby się za uchemwylizać :evil_lol:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dobra dobra ty nam tu nie czaruj my wiemy że to zemsta na naszej płci za wszystkie czasy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahaha Iza!!!!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']Witankoooooo :multi::loveu:

[COLOR=magenta]Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll:[/COLOR]

Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti:[/quote]

O kutwa! :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No co Ty - ja i zemsta....to się wyklucza :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Podświadoma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']O kutwa! :evil_lol:[/quote]

A wiiiiidzisz :eviltong:.......
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Podświadoma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No, na podświadomość i sny to nie mam wpływu :shake::razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']

No, na podświadomość i sny to nie mam wpływu :shake::razz:[/quote][FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti:[/COLOR]
[/B][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti:[/COLOR][/B][/FONT]
[/quote]

Jak my mu zrobimy psychoterapię, to żółte papiery dostanie :cool1:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti:[/COLOR][/B][/FONT]
[/quote]

[quote name='Iza i Avanti']Jak my mu zrobimy psychoterapię, to żółte papiery dostanie :cool1:[/quote]

Juz zrobiłyście - jakieś podejrzanie monochromatyczne sny mam :diabloti: