halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Agatko, kciuki trzymalim i to mocno... a gramatyka... cóż... poćwiczyć, utrwalić... na kciuki nie zwalać... :roll: (belfer Ci to mówi!) GoniuP, kochamy bardzo mocno! i nie mazać się, proszę! będzie lepiej! :cool3: ja też padam na pysk, ale już w sobotę mogę na tym pysku poleżeć... wakacje w końcu! Menrzusiu, Argonek - jak zawsze - mężny i uroczy... a Sylwa... urokliwa... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Znając Ciebie, to poleżysz przed monitorem :evil_lol: Dobrej Tobie i wszystkim obecnym :hand: Quote
shirrrapeira Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A to byl job jako asystentka biura zreszta nawet z dogomanii zaslyszane i myslalam, ze sie uda, ale sie nie udalo widocznie tak mialo byc. No wiesz wiem, ale mam ucze sie od 10 lat. Nawet Szwedzi nie narzekali bardzo na moją gramatyke i udawalo mi sie z nimi dogadac. No trudno nie teraz to kiedy indziej zreszta teraz musze myslec o skonczeniu studiow. Widzisz ja bylam wtedy bardzo zdenerwowana, wiec pewnie sie pomylilam kilka razy. Bylam tez do tego chora i bardzo pilnowalam sie zeby nie kaszlec i zeby jako tako wypasc. No coz czasem sa porazki, nie mam doswiadczenia i to jest chyba najwiekszy problem i nie sadze zeby w tej pracy byl potrzebny angielski na poziomie advanced. Bo do zamawiania wody po polsku chyba nie jest to potrzebne. A co do tych Chinczykow pewnie bym sie dogadala bo nie wydaje mi sie zeby oni tak przywiazywali wage do angielskiej gramatyki. No nic mam dzis lenia i narzekacza w sobote mam dwa egzaminy. W niedziele pewnie jeden i musze oddac jakis rozdzial swojej pracy i do tego zaplacic za to by promotor mial jedzonko i picku w komisji. Ponarzekalam i juz, wiesz pensja byla kuszaca,ale mialo to swoje wady bo bylo dosc daleko i musialabym dosc wczesnie wstawac i dosc pozno przychodzic do domu. Ale jak to sie mowi nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Menrzusiu- to ja!!![IMG]http://pic4ever.com/images/2uge4p4.gif[/IMG] Widziałam Papę Smerfa i musze to powiedzieć: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=7]HALBINKA YOU ARE THE BEST! [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG] [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już go sobie pokolorowałam:diabloti: Mmmmmmmmmmmmmm jakie dobroci:p [url]http://img99.imageshack.us/img99/3236/p6080001vy4.jpg[/url] A dlaczemu Sylwa miała utrudnienie:mad:[url]http://img503.imageshack.us/img503/3616/p6080002sm9.jpg[/url] Spojrzenie z serii: Boszzz ale sie wleczecie:cool1: [url]http://img149.imageshack.us/img149/534/p6150016ws1.jpg[/url] To się nazywa dobrze zaimpregnowane drewno:evil_lol: [url]http://img99.imageshack.us/img99/6074/p6150013yr8.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć Menrzusiu! Ja w sprawi Sylwy składam protest! Dlaczego Argon dostał z miseczki, a dziewczyna ze szklanki? Co to ma znaczyć? Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! Ja w sprawi Sylwy składam protest! Dlaczego Argon dostał z miseczki, a dziewczyna ze szklanki? Co to ma znaczyć?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake: [/COLOR][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake:[/COLOR][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To jest jawna DYSKRYMINACJA!!! Ja protestuję w imieniu jajników :zly7: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To jest jawna DYSKRYMINACJA!!! Ja protestuję w imieniu jajników :zly7:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A GDZIE TEN JAJNIK NA TEJ TABLICZCE?:razz: :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A GDZIE TEN JAJNIK NA TEJ TABLICZCE?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :splat: Kurna! Zapomniałam domalować! Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:splat: Kurna! Zapomniałam domalować![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No no no i co ico mam teraz zrobić...no nie mam wyjścia musze cie wyśmiać:turn-l:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No no no i co ico mam teraz zrobić...no nie mam wyjścia musze cie wyśmiać:turn-l:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:obrazic::obrazic::obrazic:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No o co fochasz.....przeca ty mnie zmusiłaś...nooooo:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No o co fochasz.....przeca ty mnie zmusiłaś...nooooo:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja? Ja Cię zmusiłam? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No wiesz coooooooooooo.... Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja? Ja Cię zmusiłam? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No wiesz coooooooooooo....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie fochaj już wiesz że KC:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witankoooooo :multi::loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! Ja w sprawi Sylwy składam protest! Dlaczego Argon dostał z miseczki, a dziewczyna ze szklanki? Co to ma znaczyć?[/quote] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Prawda? Też to zauwazyłaś.......niesprawiedliwość jawna......normalnie Argonek się tylko pochylił i już a Sylwa biedna musiała się gimnastykować- wstydź się Menrzusiu:shake:[/COLOR][/FONT][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] wszystko dlatego, że Argon ma normalny psi język, Sylwa dwakroć dłuższy niż normalny - ona sie wcale nie gimnostykowała.....jakby chciała to mogłaby się za uchemwylizać :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']To jest jawna DYSKRYMINACJA!!! Ja protestuję w imieniu jajników :zly7:[/quote] Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie fochaj już wiesz że KC:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dopsz. Odfochałam się! :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dopsz. Odfochałam się! :loveu::loveu::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahahaha:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś'] wszystko dlatego, że Argon ma normalny psi język, Sylwa dwakroć dłuższy niż normalny - ona sie wcale nie gimnostykowała.....jakby chciała to mogłaby się za uchemwylizać :evil_lol: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dobra dobra ty nam tu nie czaruj my wiemy że to zemsta na naszej płci za wszystkie czasy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahaha Iza!!!!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahaha Iza!!!!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No co Ty - ja i zemsta....to się wyklucza :p Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Witankoooooo :multi::loveu: wszystko dlatego, że Argon ma normalny psi język, Sylwa dwakroć dłuższy niż normalny - ona sie wcale nie gimnostykowała.....jakby chciała to mogłaby się za uchemwylizać :evil_lol: [COLOR=magenta]Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll:[/COLOR] Sylwa jest bezjajnikowa :eviltong::diabloti:[/quote] O kutwa! :evil_lol: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No co Ty - ja i zemsta....to się wyklucza :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Podświadoma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']O kutwa! :evil_lol:[/quote] A wiiiiidzisz :eviltong:....... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Podświadoma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No, na podświadomość i sny to nie mam wpływu :shake::razz: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Menrzuś'] No, na podświadomość i sny to nie mam wpływu :shake::razz:[/quote][FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti:[/COLOR] [/B][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti:[/COLOR][/B][/FONT] [/quote] Jak my mu zrobimy psychoterapię, to żółte papiery dostanie :cool1: Quote
Menrzuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B][COLOR=green]My z Izą zrobimy ci psychoterapię jak chcesz:diabloti:[/COLOR][/B][/FONT] [/quote] [quote name='Iza i Avanti']Jak my mu zrobimy psychoterapię, to żółte papiery dostanie :cool1:[/quote] Juz zrobiłyście - jakieś podejrzanie monochromatyczne sny mam :diabloti: Quote
Recommended Posts