Menrzuś Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='apple']Ja tylko cmokacza zostawiam:loveu: no fajnie.....zostawiłaś.....a co ja mam z tym cmokaczem zrobić? :hmmmm:;) Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']no fajnie.....zostawiłaś.....a co ja mam z tym cmokaczem zrobić? :hmmmm:;)No jak to co wsadzić na lokate wysokooprocentowaną :evil_lol: Witaj Menrzusiu przyszłam tu roszkę poćwiczyć, bo dzisiaj zmykam do pracy i musze się troszkę rozklikac:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asior'] pamięta mnie ktoś jeszcze?? A niech mnie.....Asiorka? :crazyeye: Chyba z rok Ciebie tutaj nie było......... nareszcie :multi: Teraz bez dłuższej wypowiedzi się nie obędzie :p Witanko :multi: [quote name='apple']No jak to co wsadzić na lokate wysokooprocentowaną Witaj Menrzusiu przyszłam tu roszkę poćwiczyć, bo dzisiaj zmykam do pracy i musze się troszkę rozklikac:diabloti: Jakoś nie wpadłem na to :oops::cool3: To tak wyszłaś zwprawy? - bidulka - jeszcze na szkolenie Ciebie wyślą Dzieńdoberek :multi: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś'] Jakoś nie wpadłem na to :oops::cool3: Dobrze że masz mnie, ja myśle o wszystkim:evil_lol: To tak wyszłaś zwprawy? - bidulka - jeszcze na szkolenie Ciebie wyślą Dzieńdoberek :multi:no qurcze nawet nie strasz:roll: szkloniea - bleeee:shake: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']no qurcze nawet nie strasz:roll: szkloniea - bleeee:shake: Całą dobę na nieoprocentowanym depozycie leżał - cóż za strata :shake: No co Ty - rozwijać się trzeba :razz: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Całą dobę na nieoprocentowanym depozycie leżał - cóż za strata :shake: ehhhh .....zapipcyłes jednym słowem:evil_lol: No co Ty - rozwijać się trzeba :razz:Buhahahahahahaha no nie- idealista:evil_lol:- słyszałaś Iza:evil_lol: Myśli że szkolenia rozwijają:evil_lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No i niestety musze spadać:hand: wpadne prosto z pracy:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha no nie- idealista:evil_lol:- słyszałaś Iza:evil_lol: Myśli że szkolenia rozwijają:evil_lol: To z powoda szoka ;) A nie rozwijają??? :crazyeye:......cus tam zawsze rozwiną :eviltong: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']To z powoda szoka ;) A nie rozwijają??? :crazyeye:......cus tam zawsze rozwiną :eviltong:Taaa sklioze chyba:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']No i niestety musze spadać:hand: wpadne prosto z pracy:diabloti: Będziesz pewno miała sporo do nadrobienia - czym się :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Taaa sklioze chyba:evil_lol: że kogo? :crazyeye:..... Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :loveu: Dzień dobry Menrzusiu! Cześć Ptasiorki! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Menrzusiu! A jakieś weekendowe zdjęcia były? Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu: Dzień dobry Menrzusiu! Cześć Ptasiorki! :loveu: Cześć Ptasiorku Ty mła :multi::loveu: [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! A jakieś weekendowe zdjęcia były? Chmurzasto było, ale cuś zrobiłem - są na etapie obróbki. Nim będziesz się pakować na powrót do domu, coś wkleję ;) Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! A jakieś weekendowe zdjęcia były? :razz::razz:pewnie Menrzuś szykuje Nam niespodziewankę :p Cze , dobereczek :multi::multi::multi::loveu: Menrzusiu , nie orientujesz się czy ten domek w Kołobrzegu co chciał boxia się sprawdził ?? Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Alicja']:razz:pewnie Menrzuś szykuje Nam niespodziewankę Cze , dobereczek:multi::loveu: Menrzusiu , nie orientujesz się czy ten domek w Kołobrzegu co chciał boxia się sprawdził ?? Nie przeceniaj mnie :oops: Witanko :multi::loveu: Myślałem, że Ty jesteś bliżej źródła :crazyeye: GONIA....odezwij się :multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Cześć Ptasiorku Ty mła :multi::loveu: Chmurzasto było, ale cuś zrobiłem - są na etapie obróbki. Nim będziesz się pakować na powrót do domu, coś wkleję ;) A ja się biorę za zrzucanie moich zdjęć! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A ja się biorę za zrzucanie moich zdjęć! :eviltong: Nieeeeeeee......tuś mnie zszokowała :crazyeye: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Nieeeeeeee......tuś mnie zszokowała :crazyeye: :diabloti: Tak Cię zszokowałam i nic mi nie wyszło :placz: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tak Cię zszokowałam i nic mi nie wyszło :placz: Uspokój się najpierw - z tych nerw ręcę pewno Ci się trzęsą :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Uspokój się najpierw - z tych nerw ręcę pewno Ci się trzęsą :diabloti: Nic mi się nie trzęsie! A już na pewno nie ręce :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nic mi się nie trzęsie! A już na pewno nie ręce :eviltong: No to ja juz nic nie rozumiem :shake: Biedna Iza :glaszcze: Quote
GoniaP Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś'] GONIA....odezwij się :multi::multi::multi: No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu: Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie! Quote
Recommended Posts