Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='GoniaP']No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu: Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie! skoro ze schronu to ma wybaczone :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='GoniaP']No jezdem, jezdem, doberek :loveu::loveu::loveu: Pani już adoptowała boksia z koszalińskiego schronu. No i niech im się wiedzie! Noooooo.....Ty to zawsze jesteś ;)......doberek :loveu: Szkoda, że nie Pręgusek - ten to ma pecha. Ale przynajmniej inny boksio jest uratowny :multi: [quote name='Alicja']skoro ze schronu to ma wybaczone :razz::razz: No widzisz? Wątek dalej do niczego się nie przydaje :-( Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No dobra..... Jabłkowa, Iza, Creditka, Aga, NA DYWANIK Mówić, o co tu chodzi :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']No dobra..... Jabłkowa, Iza, Creditka, Aga, NA DYWANIK Mówić, o co tu chodzi :diabloti: :crazyeye: Ale o sooooooooooooooo chodzi? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: Ale o sooooooooooooooo chodzi? :crazyeye: :evil_lol: Pierwsza do spowiedzi? Dobra :mad:.....i żebym nie słyszał: "....wiecej grzechów nie pamiętam" :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Pierwsza do spowiedzi? Dobra :mad:.....i żebym nie słyszał: "....wiecej grzechów nie pamiętam" :evil_lol: ależ, ależ, ależ ja nic nie wiem!!! To wszystko to wina... :turn-l: nie moja! Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']ależ, ależ, ależ ja nic nie wiem!!! To wszystko to wina... :turn-l: nie moja! Taaaaaaak?....to gdzie ta druga?????? :mad::evil_lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']No dobra..... Jabłkowa, Iza, Creditka, Aga, NA DYWANIK Mówić, o co tu chodzi :diabloti:Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm: Ooooooo.....jest ta druga......ancymonek jeden :mad: mówić mi tu zara :mad::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaaak?....to gdzie ta druga?????? :mad::evil_lol: Te! Druga! Gdzieś Ty? [quote name='apple']Co? :crazyeye:O czym ty mówisz:hmmmm: O! Jezdeś :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooooo.....jest ta druga......ancymonek jeden :mad: mówić mi tu zara :mad::loveu: zara :evil_lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooooo.....jest ta druga......ancymonek jeden :mad: mówić mi tu zara :mad::loveu:Ale sooo:roll: [quote name='Iza i Avanti']Te! Druga! Gdzieś Ty? O! Jezdeś :evil_lol:Jezdem:diabloti: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']zara :evil_lol: Buhahahahaha:evil_lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']:mad::mad::mad:.......zara.....:loveu:Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Buhahahahaha:evil_lol: Dowciapnam, nie? :cool3: [quote name='Menrzuś']:mad::mad::mad:.......zara.....:loveu: I co mi tu wykałaczką macha? Myśli, że się boję? Hm? Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll: A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Ale so ty dzisiaj taki bojowy- krzyczysz, machasz kijami, bosszzzz .......normalnie nie wiem o co chodzi:roll: czy coś się stało miedzy 9-13.30:roll: [quote name='Menrzuś']A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz: A listonosz zawsze dzwoni dwa razy.... :cool1: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dowciapnam, nie? :cool3: NIO:evil_lol::loveu: [quote name='Menrzuś']A stało się - listonosz wreszcie przyszedł :cool1::razz:Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']NIO:evil_lol::loveu: Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1: aaaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuahahahahahahahaha Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dowciapnam, nie? :cool3: I co mi tu wykałaczką macha? Myśli, że się boję? Hm? Dobra, dobra.....ale na wszelki wypadek usiadłaś, żeby chronić doopalona :eviltong: [quote name='Iza i Avanti']A listonosz zawsze dzwoni dwa razy.... :cool1: więcej tu było psiego wrzasku :evil_lol: [quote name='apple']NIO:evil_lol::loveu: Bosszzz do Alfy:crazyeye::diabloti: Biedaczek:cool1: Ano biedaczek :mad::diabloti: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']aaaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuahahahahahahahahaCiiiiiiiiiiii:evil_lol:...buhahahahahah :evil_lol: [quote name='Menrzuś'] Ano biedaczek :mad::diabloti:Współczuwam:roll: Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']Ciiiiiiiiiiii:evil_lol:...buhahahahahah :evil_lol: Współczuwam:roll: Pć by się nie zgadzała do zawartości listu :eviltong: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Pć by się nie zgadzała do zawartości listu :eviltong:Soooooooo? Bosszzz nie załapałam:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobra, dobra.....ale na wszelki wypadek usiadłaś, żeby chronić doopalona :eviltong: więcej tu było psiego wrzasku :evil_lol: Ano biedaczek :mad::diabloti: Wcale nie usiadłam! Ja siedzę cały czas! Aż mi się odciski na doopie robią ;) Quote
Recommended Posts