Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Menrzusiu Koffffffffffffffffffffffany :loveu:

[CENTER]:Rose::Rose::Rose:
[SIZE=6][COLOR=red]Goniu![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red]Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń- tych dużych i tych malutkich, [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red]uśmiechu każdego dnia...[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER]:Rose::Rose::Rose:[/CENTER]

[LEFT]Jabłuszkowa! Oć, przytulę Cię...:calus:[/LEFT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję koffanemu Menrzusiowi i koffanym Ptasiorkom za życzenia przepiękne :loveu::loveu::loveu::loveu:
Siem wzruszyłam :oops:
Jak się goście nie zwalą, to poźniej przyjdę, ale teraz muszę lecieć dalej świecić w tej mojej Wielkopolsce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buziaczki dla wszystkich :multi:

Posted

[quote name='GoniaP']Dziękuję koffanemu Menrzusiowi i koffanym Ptasiorkom za życzenia przepiękne :loveu:
Siem wzruszyłam :oops:
Jak się goście nie zwalą, to poźniej przyjdę, ale teraz muszę lecieć dalej świecić w tej mojej Wielkopolsce :evil_lol:

Buziaczki dla wszystkich :multi:[/quote]

Nie za ma co......świeć świętując - świętuj świecąć....miłego dzionka :loveu:

[quote name='credita']witam Menrzusiu pewnie na spacerku jesteś dziś tak pięknie:p[/quote]

Noooooo.......dzisiaj jest zdecydowanie najlepiej od ostatnich kilkunastu dni. Nawet psy zaczęły się inaczej zachowywać na spacerku, bo do tej pory szalały tylko na wieczornym wyjściu do lasu.
Czekamy na czwartek - ma padać :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A u nas gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrąco![/quote]

Chciałaś lato, to masz :eviltong:......wg mnie lato to powinno być wykreślone z kalendarza, a wydłużona wiosna i jesień :p

Posted

[CENTER][SIZE=7][COLOR=magenta]Menrzusiu,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#ff00ff]jesteś[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#ff00ff]przekochany![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=red]Bardzo dziękuję!!![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]Prawdę powiedziawszy, [/COLOR]
[COLOR=blue]podejrzewałam taki rozwój wypadków...[/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A u nas gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrąco![/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:cool1: u nas też

Goniu :Rose:

Berczysław wszystkim :p

Jakby tu wpadł ktosik z BwP to mam namiary na potencjalny domek dla boxia w Kołobrzegu ...znaczy domek w Kołobrzegu ...boxio nieistotne :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:cool1: u nas też [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Goniu :Rose:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Berczysław wszystkim :p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Jakby tu wpadł ktosik z BwP to mam namiary na potencjalny domek dla boxia w Kołobrzegu ...znaczy domek w Kołobrzegu ...boxio nieistotne :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Jak dobrze mieszkać nad morzem - nigdy sie stąd nie wyniosę :p

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co znowu narobiłem :crazyeye:......teraz to kompletnie zgoopiałem :crazyeye:[/quote]
bo ja wiem... :roll: tak od gorąca mi się porobiło chyba... :evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']bo ja wiem... :roll: tak od gorąca mi się porobiło chyba... :evil_lol:[/quote]

To tam u ciebie naprawdę parówka musi być :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']dzieńdoberek :)

jutro muszę jechać z Betiną na powtórne badania - muszą sprawdzić czy z nerkami OK i potem.......ciach .........[/quote]

Trudno się cieszyć......ale nareszcie
Zdawaj szczegółowe relacje :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Trzymaj się jakoś......chociażby tego wózka :roll:

Na razie :thumbs:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Trzyamałam sie:roll: i nic o mało nie pleciałam na kolana:roll: Byłam u pana doktora.............L4 mam, leki mam i co najgorsze ZASTRZYKI MAM:placz::placz::placz:

Tylu tu dzisiaj gości było że nikt za mną nie tęsknił[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Iza i Avanti']

[LEFT]Jabłuszkowa! Oć, przytulę Cię...:calus:[/LEFT]
[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale nie ściskaj tak mocno:roll::evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Trzyamałam sie:roll: i nic o mało nie pleciałam na kolana:roll: Byłam u pana doktora.............L4 mam, leki mam i co najgorsze ZASTRZYKI MAM:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tylu tu dzisiaj gości było że nikt za mną nie tęsknił[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale nie ściskaj tak mocno:roll::evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jak nie tęskił - tęsknił, ale gdzie indziej. Czekaliśmy z Izą na wiadomość :roll:

A o zastrzyki spoko - to balsam na jędrność poopy. A dla jędrności, to Wy wszystko zrobicie :lol:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Gosiu, ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń.[/quote] Dziękuję po stokroć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A mi było tylko po "jednokroć" :-(

:placz:[/quote] Wcale nie !!!! Dziękuję Ci Menrzusiu po milionkroć :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: