Iza i Avanti Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Cześć Menrzusiu Koffffffffffffffffffffffany :loveu: [CENTER]:Rose::Rose::Rose: [SIZE=6][COLOR=red]Goniu![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=red]Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń- tych dużych i tych malutkich, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=red]uśmiechu każdego dnia...[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER]:Rose::Rose::Rose:[/CENTER] [LEFT]Jabłuszkowa! Oć, przytulę Cię...:calus:[/LEFT] Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dziękuję koffanemu Menrzusiowi i koffanym Ptasiorkom za życzenia przepiękne :loveu::loveu::loveu::loveu: Siem wzruszyłam :oops: Jak się goście nie zwalą, to poźniej przyjdę, ale teraz muszę lecieć dalej świecić w tej mojej Wielkopolsce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buziaczki dla wszystkich :multi: Quote
credita Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 witam Menrzusiu pewnie na spacerku jesteś dziś tak pięknie:p:p:p Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='GoniaP']Dziękuję koffanemu Menrzusiowi i koffanym Ptasiorkom za życzenia przepiękne :loveu: Siem wzruszyłam :oops: Jak się goście nie zwalą, to poźniej przyjdę, ale teraz muszę lecieć dalej świecić w tej mojej Wielkopolsce :evil_lol: Buziaczki dla wszystkich :multi:[/quote] Nie za ma co......świeć świętując - świętuj świecąć....miłego dzionka :loveu: [quote name='credita']witam Menrzusiu pewnie na spacerku jesteś dziś tak pięknie:p[/quote] Noooooo.......dzisiaj jest zdecydowanie najlepiej od ostatnich kilkunastu dni. Nawet psy zaczęły się inaczej zachowywać na spacerku, bo do tej pory szalały tylko na wieczornym wyjściu do lasu. Czekamy na czwartek - ma padać :multi: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A u nas gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrąco![/quote] Chciałaś lato, to masz :eviltong:......wg mnie lato to powinno być wykreślone z kalendarza, a wydłużona wiosna i jesień :p Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=magenta]Menrzusiu,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#ff00ff]jesteś[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#ff00ff]przekochany![/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]Bardzo dziękuję!!![/COLOR][/SIZE] [COLOR=blue]Prawdę powiedziawszy, [/COLOR] [COLOR=blue]podejrzewałam taki rozwój wypadków...[/COLOR] [/CENTER] Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A u nas gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrąco![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :cool1: u nas też Goniu :Rose: Berczysław wszystkim :p Jakby tu wpadł ktosik z BwP to mam namiary na potencjalny domek dla boxia w Kołobrzegu ...znaczy domek w Kołobrzegu ...boxio nieistotne :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A co znowu narobiłem :crazyeye:......teraz to kompletnie zgoopiałem :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:cool1: u nas też [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Goniu :Rose:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Berczysław wszystkim :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Jakby tu wpadł ktosik z BwP to mam namiary na potencjalny domek dla boxia w Kołobrzegu ...znaczy domek w Kołobrzegu ...boxio nieistotne :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jak dobrze mieszkać nad morzem - nigdy sie stąd nie wyniosę :p Dzieńdoberek :multi: Quote
Agniest Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 dzieńdoberek :) jutro muszę jechać z Betiną na powtórne badania - muszą sprawdzić czy z nerkami OK i potem.......ciach ......... Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']A co znowu narobiłem :crazyeye:......teraz to kompletnie zgoopiałem :crazyeye:[/quote] bo ja wiem... :roll: tak od gorąca mi się porobiło chyba... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina']bo ja wiem... :roll: tak od gorąca mi się porobiło chyba... :evil_lol:[/quote] To tam u ciebie naprawdę parówka musi być :crazyeye::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Agniest']dzieńdoberek :) jutro muszę jechać z Betiną na powtórne badania - muszą sprawdzić czy z nerkami OK i potem.......ciach .........[/quote] Trudno się cieszyć......ale nareszcie Zdawaj szczegółowe relacje :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina']oj... klara świeci!!! :cool3:[/quote] znowu po śląsku :-o.....ale mi się trafiło, prawie wszystkie z południa :lol: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina']bo my szwarne dziołchy som! :evil_lol:[/quote] A nie zaprzeczam......chociaż w np Pyrolandzie też szwarne mieszkają:evil_lol: Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Pyrolandia... jak Nibylandia... to i kraina dla Menrzusia Pana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Trzymaj się jakoś......chociażby tego wózka :roll: Na razie :thumbs:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Trzyamałam sie:roll: i nic o mało nie pleciałam na kolana:roll: Byłam u pana doktora.............L4 mam, leki mam i co najgorsze ZASTRZYKI MAM:placz::placz::placz: Tylu tu dzisiaj gości było że nikt za mną nie tęsknił[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Iza i Avanti'] [LEFT]Jabłuszkowa! Oć, przytulę Cię...:calus:[/LEFT] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale nie ściskaj tak mocno:roll::evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Trzyamałam sie:roll: i nic o mało nie pleciałam na kolana:roll: Byłam u pana doktora.............L4 mam, leki mam i co najgorsze ZASTRZYKI MAM:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tylu tu dzisiaj gości było że nikt za mną nie tęsknił[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale nie ściskaj tak mocno:roll::evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak nie tęskił - tęsknił, ale gdzie indziej. Czekaliśmy z Izą na wiadomość :roll: A o zastrzyki spoko - to balsam na jędrność poopy. A dla jędrności, to Wy wszystko zrobicie :lol: Quote
shirrrapeira Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Gosiu, ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń. Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='shirrrapeira']Gosiu, ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń.[/quote] Dziękuję po stokroć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']A mi było tylko po "jednokroć" :-( :placz:[/quote] Wcale nie !!!! Dziękuję Ci Menrzusiu po milionkroć :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts