GoniaP Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś'] tutaj sobie nawet objął Sylwową pytkę łapkami, co by mu nie uciekła :evil_lol: Bosssskie zdjęcie z cyklu "kofffanego ciałka nigdy nie za wiele!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 GoniaP napisał(a):Papierówko kofffana, podałam konto w wątku - tu nie wypada ;) Jaka Ona Papierówka - Renetka przecież:evil_lol: GoniaP napisał(a):Bosssskie zdjęcie z cyklu "kofffanego ciałka nigdy nie za wiele!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Już one oba potrafią figury wyczyniać na tej mojej kanapie - czasami nie mam jak tyłka wcisnąć, żeby trochę poklikać :lol: Quote
GoniaP Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Jaka Ona Papierówka - Renetka przecież:evil_lol: Dla mnie może być nawet Lobo :lol: Ważne, żeby był swoja, czyli nasza ;) Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 GoniaP napisał(a):Dla mnie może być nawet Lobo :lol: Ważne, żeby był swoja, czyli nasza ;) Chyba jest bardziej nasza niż swoja :evil_lol:......zresztą popytam Ją w poniedziałek ;) Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 GoniaP napisał(a):Ależ one się kofffają :loveu::loveu::loveu: Spokojny facet największą zołzę uspokoi :p.......grunt to mieć odpowiednie podejście do suczek :lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Menrzuś']No co?.......troszkę się opił :evil_lol: Ależ nie ma za co :oops:..........;) jest ;) [quote name='Menrzuś']:oops::oops:......:loveu: To się chociaż troche powstrzymajcie, bo zaniki netu od tego słodzenia mam :roll: mnie nie słodzono a wczoraj zanikł mi net :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:obłęd http://img402.imageshack.us/img402/3382/p5290002jq0.jpg Quote
Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Alicja']jest ;) nie ma ;) mnie nie słodzono a wczoraj zanikł mi net :angryy: widać jesteś przesłodzona, że nie zauważyłaś :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:obłęd http://img402.imageshack.us/img402/3382/p5290002jq0.jpg Dla mnie to norma, ale jak tak patrzę na tą fotkę, to stwierdzam, że masz absolutną rację :lol: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak nagością bez zieloności dałaś po oczach :evil_lol:No to co ja poradze że mnie Dogo rozbiera:oops::roll: [quote name='GoniaP']Papierówko kofffana, podałam konto w wątku - tu nie wypada ;)Ojjjjj przepraszam, nie zauważyłam, tak się zapatrzyłam na ta bidulkę:roll::-( [quote name='Menrzuś']Jaka Ona Papierówka - Renetka przecież:evil_lol: I to złota! Zapomniałes dodać:diabloti: [quote name='GoniaP']Dla mnie może być nawet Lobo :lol: Ważne, żeby był swoja, czyli nasza ;):loveu::loveu::loveu: [quote name='Menrzuś']Chyba jest bardziej nasza niż swoja :evil_lol:......zresztą popytam Ją w poniedziałek ;):cool1:Hmmmmm muszę się nad tym zastanowić i przygotować do dyskusji:evil_lol: Bossszzzzzz ale miłość:loveu::loveu::loveu: http://img258.imageshack.us/img258/3564/p5280014qo2.jpg Podunie sobie znalazł:loveu::evil_lol: http://img402.imageshack.us/img402/3382/p5290002jq0.jpg Menrzusiu coś czuję, coś mi mówi, ze dzisiaj taki piękny dzien że chyba weekendu w domku nie usiedzisz i robisz jakiś wypad nad jeziorko i bedą nowe fotki nurków:razz::multi: Tak? Powiedz że tak:multi: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Doberek ....u nas cud miód pogoda ....po południu wypadzik na Bezludzie robimy na ognicho :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple'] I to złota! Zapomniałes dodać:diabloti: Zapomniałem - oczywiście złoto-rumiana :multi: :cool1:Hmmmmm muszę się nad tym zastanowić i przygotować do dyskusji:evil_lol: OK.....masz czas :razz: Bossszzzzzz ale miłość:loveu::loveu::loveu: http://img258.imageshack.us/img258/3564/p5280014qo2.jpg Podunie sobie znalazł:loveu::evil_lol: http://img402.imageshack.us/img402/3382/p5290002jq0.jpg A Sylwa wcale nie oponuje, chociaż Argona łeb jest ciężki Menrzusiu coś czuję, coś mi mówi, ze dzisiaj taki piękny dzien że chyba weekendu w domku nie usiedzisz i robisz jakiś wypad nad jeziorko i bedą nowe fotki nurków:razz::multi: Tak? Powiedz że tak:multi: Teraz to ja szczekam na Twoje fotki - jak Kronos rozpędza wędkarzy :evil_lol: [quote name='Alicja']Doberek ....u nas cud miód pogoda ....po południu wypadzik na Bezludzie robimy na ognicho :multi::multi::multi: No to powodzenia (chociaż zapowiadają na południu wieczorkiem burze :roll:) Jeszcze jest do wytrzymania z tą pogodą.....boszszsz, już 23C - i niech tak zostanie :cool1: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Menrzuś'] A Sylwa wcale nie oponuje, chociaż Argona łeb jest ciężki No wiesz, ona dobrze kalkuleje czymże jest udostępnienie poduni w porówaniu z przyszłymi roszczeniami Sylwy:diabloti::evil_lol:;) Teraz to ja szczekam na Twoje fotki - jak Kronos rozpędza wędkarzy :evil_lol: A kto powiedziała że ja pojade nad jeziorko:crazyeye: Coś ty, nie ma szans, nie moge bo tam za dużo ludzi w weekendy jest nie bede się narażać na spojżenia mrożące krew w zyłach:roll: Moze skoczę gdzies do lasku albo co......jeszcze nie wiem:cool1: No to powodzenia (chociaż zapowiadają na południu wieczorkiem burze :roll:) Jeszcze jest do wytrzymania z tą pogodą.....boszszsz, już 23C - i niech tak zostanie :cool1:No masz musiał popsuć plany, no musial no! Jaka burza, ja nic nie wiem i o niczym nie słyszałam - U nas całe +27 w cieniu:multi: Quote
Iza i Avanti Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Deberek Menrzusiu! Jak tam gorrrrrrrrrrrący weekendzik? Quote
Menrzuś Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple']No masz musiał popsuć plany, no musial no! Jaka burza, ja nic nie wiem i o niczym nie słyszałam - U nas całe +27 w cieniu:multi: To ja byłem w lesie....pieski nawet spotkanie z jeżem miały - myslałem, że smycz Sylwy pęknie, tak ciągnęła [quote name='Iza i Avanti']Deberek Menrzusiu! Jak tam gorrrrrrrrrrrący weekendzik? jaki?......bleeeeeeee - za gorąco :shake:.....moze jutro będzie lepiej, tzn chłodniej Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :razz::razz:zaczęłam się pakować :diabloti:......na razie przerwa w pakowaniu ......BURZA :mad: Quote
Menrzuś Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:zaczęłam się pakować :diabloti:......na razie przerwa w pakowaniu ......BURZA :mad: :ices_bla::scared: Quote
AgaiTheta Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 cze Menrzuś pijemy dzisiaj piweczko jakieś? Quote
Menrzuś Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Noooooo......jeszcze kilka postów i butelke otworzę :razz::multi: Quote
AgaiTheta Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Noo ja wiedziałam, że na Ciebie to zawsze można liczyć :* Quote
AgaiTheta Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 O ktorej umawiamy sie? Ja jeszcze musze poprasować ;) Quote
Menrzuś Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 "Umówiłem się z Nią na dziewiątą, tak mi do Niej tęskno już, zaraz wezmę od szefa akonto, kupię Jej bukiecik róż. Potem kino, kawiarnia i spacer, w księżycową jasną noc i będziemy szczęśliwi, weseli, aż przyjdzie północ i nas rozdzieli i umówię się znów na dziewiątą, na dziewiątą tak jak dziś." :multi: Quote
Recommended Posts