Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']No smigaj smigaj bo jak się alfa wkurzy to normalnie ten jogurcik pójdzie na marne:evil_lol: Do wieczorka:loveu: Ledwo zdążyłem :mdleje: [quote name='AgaiTheta']Jogurcik, bo na piwko za wczesnie było :D Menrzuś to co zwykle o tej samej porze ;> hehehehehe :evil_lol: No maaaaasz - pewnie, że tak ;) Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Ledwo zdążyłem :mdleje: najważniejsze że się udało:lol: Witaj Izo skowronko ty nasza:loveu: I witaj Menrzusiu zostaw juz to co tam robisz i oć no do nas:razz: U mnie nadal słonko chociaz troszkę chłodniej po burzy się zrobiło- ale burza była ho ho- czułam się jak na dyskotece:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Skowroneczki ;-) [quote name='apple']najważniejsze że się udało:lol: Witaj Izo skowronko ty nasza:loveu: I witaj Menrzusiu zostaw juz to co tam robisz i oć no do nas:razz: U mnie nadal słonko chociaz troszkę chłodniej po burzy się zrobiło- ale burza była ho ho- czułam się jak na dyskotece:evil_lol: Jezdem już, ćwir-ćwirki Wy moje :multi: Zazdraszczam burzy - mogłoby wreszcie i u mnie popadać :shake: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Jezdem już, ćwir-ćwirki Wy moje :multi: Zazdraszczam burzy - mogłoby wreszcie i u mnie popadać :shake:No coś ty nic nie kapało jeszcze u ciebie:crazyeye: U nas takie boskie powietrze:multi: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']No coś ty nic nie kapało jeszcze u ciebie:crazyeye: U nas takie boskie powietrze:multi: U mnie to tylko grzeje i grzeje :shake: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']U mnie to tylko grzeje i grzeje :shake:To fajnie bo u mnie się właśnie zachmurało:cool1: A jeszcze chwilkę temu świeciło słonko:roll: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']To fajnie bo u mnie się właśnie zachmurało:cool1: A jeszcze chwilkę temu świeciło słonko:roll: To dmuchnij parę chmurek do mnie - nie bądź chitrus :roll: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']To dmuchnij parę chmurek do mnie - nie bądź chitrus :roll: Fuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu może do wieczora dofufam:roll: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Fuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu może do wieczora dofufam:roll: Ale dmuchaj na północ !!! - od tego Twojego dmuchania, to ostatnie chmurki zniknęły :-( Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale dmuchaj na północ !!! - od tego Twojego dmuchania, to ostatnie chmurki zniknęły :-(No na północ dmucham- chyba:roll:...........taaaaa na północ - Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lol: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Musze znikac do sklepu i na poczte bo się kolejka zrobi:roll: Papapaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Musze znikac do sklepu i na poczte bo się kolejka zrobi:roll: Papapaa:loveu: Czymnij sięęęęęęęę:multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']No na północ dmucham- chyba:roll:...........taaaaa na północ - Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lol: Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe? :cool3: [quote name='apple']Musze znikac do sklepu i na poczte bo się kolejka zrobi:roll: Papapaa:loveu: Przeca poczta strajkuje! :shake: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe? :cool3: Cuś się Jabłkowej kierunki chyba pomyliły - u mnie jak grzało, tak grzeje :shake: Przeca poczta strajkuje! :shake: Właśnie.....czekam na paczuszki....i czekam:-( Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale na pewno dmuchasz na północ? Nie na południe? No dmucham z kuchni no to musi że na północ- Fuuuuuuuuuuuuuu:loveu: Przeca poczta strajkuje! Podobno nie wszedzie- pani na poczcie powiedziała że na sląsku nie ale nie wie jak poza:roll: [quote name='Menrzuś']Cuś się Jabłkowej kierunki chyba pomyliły - u mnie jak grzało, tak grzeje Normalnie już płuca wyplułam noooo- u nas nie grzeje- jest ciepło, nie ma słońca i wieje lekki wiaterek od czasu do czasu:lol: Właśnie.....czekam na paczuszki....i czekam:-(No i co nie ma:roll: Qurcze u ciebie chyba strajkują:roll: Przeprowadź się do nas:lol: A tak w ogóle to przyszłam sobie tu bo mi się smutno zrobiło:roll: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']No to już nie dmuchaj, bo Ci płuca padną :evil_lol: dopsszzz:roll: A co się Jabłuszkowej stało? :glaszcze:A tak sie jakos się przybiłam.....poczytałam wiadomości na onecie...............i smutno mi się zrobiło strasznie:-( Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Podobno nie wszedzie- pani na poczcie powiedziała że na sląsku nie ale nie wie jak poza:roll: No i co nie ma:roll: Qurcze u ciebie chyba strajkują:roll: Przeprowadź się do nas:lol: A tak w ogóle to przyszłam sobie tu bo mi się smutno zrobiło:roll: No to już nie dmuchaj, bo Ci płuca padną :evil_lol: Ale paczuszki tutaj mają przyjść :roll: A co się Jabłuszkowej stało? :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']szału dostane z tymi postami:angryy: spokooooooojnie......jeszcze Ci ciśnienie skoczy :roll: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']spokooooooojnie......jeszcze Ci ciśnienie skoczy :roll:Juz jestem spokojna:roll: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ceść Robaczki! Nie smutać mi się tu! No nie smutam się ale tak mnie jakos przybiło:cool1: [quote name='Menrzuś']No to co się dzieje? :roll: No tak mnie przybiła ta informacja o Agacie Mróz, bosszz tak pomyslałam że nie zna się dnia ani godziny, taka młoda dziewczyna w moim wieku) zostawiła dwumiesięczną córeczkę..............................:shake: ehhhhhhhhhhhhhhh, tak się zdołowałam:shake: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Menrzuś napisał(a):No to co się dzieje? :roll: Cześć Żuczku......ja tam się nie smutaaaam :multi: Ja myślę, że Jabłuszko się smuta z powodu śmierci Agaty Mróz... Zostawiła dwumiesięczną córeńkę... Smutne to... Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Znowy mi przerzuciło posta- napisałam powyżej:cool1: Quote
Recommended Posts