Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Gdzie bedziesz szedł- przyniosłam ci na własnych plecach:evil_lol: Ale tak jest z lodowym młynkiem - jak mi cuś przemieli? Wolę standard. Przy pomidorze się położę i poczekam na wrzesień :cool1: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale tak jest z lodowym młynkiem - jak mi cuś przemieli? Wolę standard. Przy pomidorze się położę i poczekam na wrzesień :cool1:Bossszz jaki wybredny to ja przytachałam mu dwukomorowkę co by nie miał problemów ze zmieszczeniem się a on jeszcze narzeka:shake::roll: Proszzzz:roll: Ohhhhhhhhhhhh Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Bossszz jaki wybredny to ja przytachałam mu dwukomorowkę co by nie miał problemów ze zmieszczeniem się a on jeszcze narzeka:shake::roll: Proszzzz:roll: Ohhhhhhhhhhhh Tak trumnowato wygląda, ale te parę miesięcy wytrzymam :evil_lol:........:loveu: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Tak trumnowato wygląda, ale te parę miesięcy wytrzymam :evil_lol:........:loveu: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 apple napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: ajajajajaaaaaaj......czółko zabolało :-o........:glaszcze: :evil_lol: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']ajajajajaaaaaaj......czółko zabolało :-o........:glaszcze: :evil_lol: Nooooo:roll: padłam ze zmęczenia bo w końcu dwie lodówy sobie ważą:roll: A jeszcze teraz musze na zakupki śmigać:shake:- ehhhhhh za tragarza robię:roll: No nic musze uciekać - Pa!:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Nooooo:roll: padłam ze zmęczenia bo w końcu dwie lodówy sobie ważą:roll: A jeszcze teraz musze na zakupki śmigać:shake:- ehhhhhh za tragarza robię:roll: No nic musze uciekać - Pa!:loveu: Zaraz tam za tragarza - prędzej za siatkarkę. A polskie siatkarki są na tyle dobre, że nawet na olimpiadę jadą :razz: Czymnij się ciepło, ale chłodniej niż na dworze :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Witam Cię Menrzusiu gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrąco! Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz tam za tragarza - prędzej za siatkarkę. A polskie siatkarki są na tyle dobre, że nawet na olimpiadę jadą :razz: Czymnij się ciepło, ale chłodniej niż na dworze :multi: buhahahahahaha wyobrazilam sobie te prawdziwe polskie siatkary na olimpiadzie :roflt::roflt: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Buhahahahahaha Aga nie wiem czy menrzuś to wytrzyma:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Witam Cię Menrzusiu gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrąco! Witam Izunię niezmiernie cieplutko :multi: (od tego gorrrrrrrrąca to mi ucho spłonęło:oops:) [quote name='apple']buhahahahahaha wyobrazilam sobie te prawdziwe polskie siatkary na olimpiadzie :roflt::roflt: Ty to masz wyobraźnię :evil_lol: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś'] Ty to masz wyobraźnię :evil_lol:odpowiednio pobudzona działa cuda:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Aguś - no i coś narobiła.....tak w środku dnia to szkodliwe :diabloti: [quote name='apple']Buhahahahahaha Aga nie wiem czy menrzuś to wytrzyma:evil_lol: jeszcze mną trzęsie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']odpowiednio pobudzona działa cuda:evil_lol: w upał takie pobudzanie jest szkodliwe dla zdrowotności :eviltong: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Aguś - no i coś narobiła.....tak w środku dnia to szkodliwe :diabloti: jeszcze mną trzęsie :diabloti:No usszzz uszzzz spokojnie bo jeszcze jaki zawał załapiesz a tego bysmy nie chciały:shake: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']No usszzz uszzzz spokojnie bo jeszcze jaki zawał załapiesz a tego bysmy nie chciały:shake: ......i to jeszcze truskawkowy :razz:.....idem do lodówki ochłonąć Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']w upał takie pobudzanie jest szkodliwe dla zdrowotności :eviltong:eeeee tam mnie to juz chyba nic nie zaszkodzi- złego diabli nie biorą:diabloti: [quote name='Menrzuś']......i to jeszcze truskawkowy :razz:.....idem do lodówki ochłonąćNo nie wiedziałam że truskawka to taki afrodyzjak:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']eeeee tam mnie to juz chyba nic nie zaszkodzi- złego diabli nie biorą:diabloti: No nie wiedziałam że truskawka to taki afrodyzjak:diabloti: Pewnie, że nie biorą, tylko widłami w odwłok dźgają :eviltong: W ten temat to już nie wchodzę :shake::evil_lol: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Pewnie, że nie biorą, tylko widłami w odwłok dźgają :eviltong: No wiesz w poope:crazyeye: widłami:crazyeye: Bossszzz musze sie poprawic:roll: W ten temat to już nie wchodzę :shake::evil_lol: Buhahahahahahaha :evil_lol: czemu?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha :evil_lol: czemu?:diabloti: ciemu, ciemu.....widzę, że nauczyłaś się od Alutki :eviltong: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']ciemu, ciemu.....widzę, że nauczyłaś się od Alutki :eviltong: Uczę się od najlepszych:evil_lol: CIEMU?:roll: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :eek2:....już po 4tej - śmigam do kuchni....i to wcale nie do lodówki. Pogadamy później. Miłego wieczorku :loveu: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']:eek2:....już po 4tej - śmigam do kuchni....i to wcale nie do lodówki. Pogadamy później. Miłego wieczorku :loveu: No smigaj smigaj bo jak się alfa wkurzy to normalnie ten jogurcik pójdzie na marne:evil_lol: Do wieczorka:loveu: Quote
AgaiTheta Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Jogurcik, bo na piwko za wczesnie było :D Menrzuś to co zwykle o tej samej porze ;> hehehehehe :evil_lol: Quote
Recommended Posts