Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Gdzie bedziesz szedł- przyniosłam ci na własnych plecach:evil_lol:

Ale tak jest z lodowym młynkiem - jak mi cuś przemieli? Wolę standard. Przy pomidorze się położę i poczekam na wrzesień :cool1:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale tak jest z lodowym młynkiem - jak mi cuś przemieli? Wolę standard. Przy pomidorze się położę i poczekam na wrzesień :cool1:Bossszz jaki wybredny to ja przytachałam mu dwukomorowkę co by nie miał problemów ze zmieszczeniem się a on jeszcze narzeka:shake::roll:

Proszzzz:roll:
Ohhhhhhhhhhhh

Posted

[quote name='apple']Bossszz jaki wybredny to ja przytachałam mu dwukomorowkę co by nie miał problemów ze zmieszczeniem się a on jeszcze narzeka:shake::roll:

Proszzzz:roll: Ohhhhhhhhhhhh

Tak trumnowato wygląda, ale te parę miesięcy wytrzymam :evil_lol:........:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']ajajajajaaaaaaj......czółko zabolało :-o........:glaszcze:

:evil_lol:
Nooooo:roll: padłam ze zmęczenia bo w końcu dwie lodówy sobie ważą:roll:

A jeszcze teraz musze na zakupki śmigać:shake:- ehhhhhh za tragarza robię:roll:

No nic musze uciekać - Pa!:loveu:

Posted

[quote name='apple']Nooooo:roll: padłam ze zmęczenia bo w końcu dwie lodówy sobie ważą:roll:

A jeszcze teraz musze na zakupki śmigać:shake:- ehhhhhh za tragarza robię:roll:

No nic musze uciekać - Pa!:loveu:

Zaraz tam za tragarza - prędzej za siatkarkę. A polskie siatkarki są na tyle dobre, że nawet na olimpiadę jadą :razz:

Czymnij się ciepło, ale chłodniej niż na dworze :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz tam za tragarza - prędzej za siatkarkę. A polskie siatkarki są na tyle dobre, że nawet na olimpiadę jadą :razz:

Czymnij się ciepło, ale chłodniej niż na dworze :multi:
buhahahahahaha wyobrazilam sobie te prawdziwe polskie siatkary na olimpiadzie :roflt::roflt:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Witam Cię Menrzusiu gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrąco!

Witam Izunię niezmiernie cieplutko :multi:
(od tego gorrrrrrrrąca to mi ucho spłonęło:oops:)

[quote name='apple']buhahahahahaha wyobrazilam sobie te prawdziwe polskie siatkary na olimpiadzie :roflt::roflt:

Ty to masz wyobraźnię :evil_lol:

Posted

Aguś - no i coś narobiła.....tak w środku dnia to szkodliwe :diabloti:

[quote name='apple']Buhahahahahaha Aga nie wiem czy menrzuś to wytrzyma:evil_lol:

jeszcze mną trzęsie :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aguś - no i coś narobiła.....tak w środku dnia to szkodliwe :diabloti:

jeszcze mną trzęsie :diabloti:No usszzz uszzzz spokojnie bo jeszcze jaki zawał załapiesz a tego bysmy nie chciały:shake:

Posted

[quote name='apple']No usszzz uszzzz spokojnie bo jeszcze jaki zawał załapiesz a tego bysmy nie chciały:shake:

......i to jeszcze truskawkowy :razz:.....idem do lodówki ochłonąć

Posted

[quote name='Menrzuś']w upał takie pobudzanie jest szkodliwe dla zdrowotności :eviltong:eeeee tam mnie to juz chyba nic nie zaszkodzi- złego diabli nie biorą:diabloti:

[quote name='Menrzuś']......i to jeszcze truskawkowy :razz:.....idem do lodówki ochłonąćNo nie wiedziałam że truskawka to taki afrodyzjak:diabloti:

Posted

[quote name='apple']eeeee tam mnie to juz chyba nic nie zaszkodzi- złego diabli nie biorą:diabloti:

No nie wiedziałam że truskawka to taki afrodyzjak:diabloti:

Pewnie, że nie biorą, tylko widłami w odwłok dźgają :eviltong:

W ten temat to już nie wchodzę :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie, że nie biorą, tylko widłami w odwłok dźgają :eviltong:

No wiesz w poope:crazyeye: widłami:crazyeye: Bossszzz musze sie poprawic:roll:
W ten temat to już nie wchodzę :shake::evil_lol:

Buhahahahahahaha :evil_lol: czemu?:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']:eek2:....już po 4tej - śmigam do kuchni....i to wcale nie do lodówki.
Pogadamy później.

Miłego wieczorku :loveu:
No smigaj smigaj bo jak się alfa wkurzy to normalnie ten jogurcik pójdzie na marne:evil_lol:

Do wieczorka:loveu: