Menrzuś Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 shirrrapeira napisał(a):Jakie sliczne. A jaka pogoda u was? halbina napisał(a):barowa raczej, ale padać nie pada... chłodno i kałuże sprzed kilku dni... No co Wy - ostatnie dwa dni były extra :multi: Quote
Menrzuś Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 AgaiTheta napisał(a):Menrzusiu zaświeć mi słoneczko, smutno bez Ciebie :shake: No fakt - raniutko było niespecjalnie, ale potem to już nie mogłaś narzekać - słoneczko na całego :lol:......też tak jakoś głupio niemóc tutaj wejść :shake: Quote
Menrzuś Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Agniest']http://img259.imageshack.us/img259/9656/p5150025xw8.jpg cuś jej się troszkę szeleczki wrzynają :evil_lol: Doberek wszystkim :multi: pewnie się urlopujecie, a ja biedna w pracy...... Menrzuś, widzę że rozwijasz nowe zainteresowania ;) - piękne florystyczne fotki :cool3: naprawdę ;) To jest tylko dobrze dopasowany staniczek :evil_lol:.....a to lekkie wrzynanie się, to jest tylko motywacja Sylwy do szybszego zrzucania nadmiaru tłuszczyku :eviltong: Ciężko robić coś automatem - ale starem się jak mogę ;) [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! Tęsknię! Widziałam Gremlinę! Ależ jej uszy zawiewało!!! Fiu, fiuuuuuuuuuuuuuuuu! ....a do poniedziałku tak daleko :placz: Ktoś musi za nietoperka robić - Argonowi odpadły przecież uszyska :shake: Ale za to Sylwa w tym jest miSzczynią :evil_lol: Czymnij się :multi: Quote
Menrzuś Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Alicja']to nie były baranki to były MY niewinne Owieczki :grins: Taaaa....niewinne......tylko wilk jest be, tak? :p Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 to nie były baranki to były MY niewinne Owieczki :grins: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaa....niewinne......tylko wilk jest be, tak? :p eee tam wilk ....najgorszy to był smok :p [quote name='Menrzuś']Chyba cuś za szybko odpowiedziałem :oops: szybki jak wicher :p Dobereczek :multi:u nas dziś nadal mglisto i dżdżysto :cool1: Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja'] eee tam wilk ....najgorszy to był smok :p szybki jak wicher :p Dobereczek :multi:u nas dziś nadal mglisto i dżdżysto :cool1: Ty to masz straszne sny :crazyeye: A tu wciąż słonko i pierzaste chmurki na niebie :razz: Witaaaaaanko :multi: Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Parę fotek z dzisiaj power :lol: ostatnio cuś się wąchająca zrobiła :roll: fijołek zawsze czujny Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 wow ....wywąchaliśta fijoleczek :multi::multi::multi: Ozzy dziś na psacerku wpakował się do stawu i jeszcze chciał wciągnąć TZta :diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 niuchają cuś.... ...i ciekawe co to było, bo jedna się rechocze.... .....a tutaj i ten drugi :evil_lol: fijołek z ostatnimi zawilcami Quote
apple Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jestem:multi: Wróciłam wcześniej:roll: lało cały czas:roll::angryy: Ala chora:placz: Widziałam słoneczne fotki:loveu: Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Sylwunia obserwuje co robi Argon.... a Argon dobrze o tym wie :evil_lol: (zasmarkaniec:loveu:) chwila odpoczynku - zgrzała się i jeszcze jeden fijołek - chyba najładniejszy dzisiaj ;) koniec porannego spacerku c.d.o.n. Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja']wow ....wywąchaliśta fijoleczek :multi::multi::multi: Ozzy dziś na psacerku wpakował się do stawu i jeszcze chciał wciągnąć TZta :diabloti: A jeszcze są... i to nawet sporo Argon jak tylko może, to się ładuje do wody - zawsze jak koło bajorek przechodzę to idzie na smycz :roll: [quote name='apple']Jestem:multi: Wróciłam wcześniej:roll: lało cały czas:roll::angryy: Ala chora:placz: Widziałam słoneczne fotki:loveu: [quote name='apple']Zostałam przeoczona:crazyeye: Mówiłem Ci, że słonko dostaniesz w poniedziałek, no może w niedzielę, a Ty mi nie wierzyłaś :shake:.....eeeech Mocno chora? Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='apple']No mówiłeś mówiłeś, ale ja myslałam ze ty sobie tak żarujesz:roll: No a Ala - poczytaj u mnie:cool1: No mocno nie mocno, gorączkuje i ma wysypke.........zalecenie lekarza pediatry dyżurującegow przychodni: wizyta u lekarza w poniedziałek:mdleje: a w razie pogorszenia jutro na pogotowie:angryy: Ładnie - chorowanie u nas to sport ekstremalny :shake: Widziałem Twój artyzm :multi: Quote
apple Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Menrzuś'] Mówiłem Ci, że słonko dostaniesz w poniedziałek, no może w niedzielę, a Ty mi nie wierzyłaś :shake:.....eeeech Mocno chora?No mówiłeś mówiłeś, ale ja myslałam ze ty sobie tak żarujesz:roll: No a Ala - poczytaj u mnie:cool1: No mocno nie mocno, gorączkuje i ma wysypke.........zalecenie lekarza pediatry dyżurującegow przychodni: wizyta u lekarza w poniedziałek:mdleje: a w razie pogorszenia jutro na pogotowie:angryy: Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dogo wpuszcza i wywala kiedy chce :shake: Parę surowych fotek do cyklu "Pobawmy się liśćmi" ;) Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Gwiazdnica gajowa.....z delikatnymi płatkami Konwalijka dwulistna - jeszcze w pączkach przeszłość z przyszłością spotyka się w teraźniejszości - muszę jeszcze tam wrócić seeeeeeen :p Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 zielistka , listeczki i male pieseczki :loveu:wszystko widziałam :multi: http://img392.imageshack.us/img392/2369/p5220012vm2.jpg czyżby psy na trufle :razz:;) Quote
Menrzuś Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja']zielistka , listeczki i male pieseczki :loveu:wszystko widziałam :multi: http://img392.imageshack.us/img392/2369/p5220012vm2.jpg czyżby psy na trufle :razz:;) Może i na trufle, chociaż Argon wyraźnie je olał :evil_lol: http://img392.imageshack.us/img392/5293/p5220013xb7.jpg Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Może i na trufle, chociaż Argon wyraźnie je olał :evil_lol: http://img392.imageshack.us/img392/5293/p5220013xb7.jpg :roll:...meskie podejście do sprawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :splat: już wiem :razz::razz: to były grzybki głupawki :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja']:roll:...meskie podejście do sprawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :splat: już wiem :razz::razz: to były grzybki głupawki :evil_lol: ...... albo Argon jakiś kawał wymruczał :evil_lol: jeszcze ostatnie wczorajsze fotki :p w piątek zaczęli wycinkę lasu (pod koniec maja????) - Sylwa sprawdza nowy zapach.... .... a Argon znalazł sobie nową zabawkę :lol: ..... i jeszcze fijołeczki :cool3: Sylwa świeżo po tarzanku stwierdziła, że czas do domu na żarełko Quote
Menrzuś Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A te już z dzisiejszego ranka Wreszcie wiem jak się ta roślinka nazywa - siódmaczek leśny. I jak się doczytałem - ciekawe z niego ziółko. Otóż używany był do odczyniania czarów :crazyeye: Tak więc, jak któraś z Was poczuje się zaczarowana, oczarowana lub nawet rozczarowana, albo też zauroczona - polecam te ziółko poniżej :razz: Sylwa od rana miała dobry humor - ciągle prowokowała Argona do zabawy :lol: Imageshack cuś nie chce współpracować :shake: Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 siódmaczek powiadasz ...tom nawet nie znała ziółka :razz::razz: aż dziw że u Was jeszcze fiołki :cool1:u nas już nic :shake: Fajnie tak z 2 futrami na psacera iść :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts