Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Juz jestem spokojna:roll: No to co się dzieje? :roll: [quote name='Iza i Avanti']Ceść Robaczki! Nie smutać mi się tu! Cześć Żuczku......ja tam się nie smutaaaam :multi: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja myślę, że Jabłuszko się smuta z powodu śmierci Agaty Mróz... Zostawiła dwumiesięczną córeńkę... Smutne to...noooooooooo zdołowało mnie to strasznie:-( Tak sobie pomyślałam że życie jest niesprawiedliwe:shake: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']No nie smutam się ale tak mnie jakos przybiło:cool1: No tak mnie przybiła ta informacja o Agacie Mróz, bosszz tak pomyslałam że nie zna się dnia ani godziny, taka młoda dziewczyna w moim wieku) zostawiła dwumiesięczną córeczkę..............................:shake: ehhhhhhhhhhhhhhh, tak się zdołowałam:shake: [quote name='Iza i Avanti']Ja myślę, że Jabłuszko się smuta z powodu śmierci Agaty Mróz... Zostawiła dwumiesięczną córeńkę... Smutne to... wiem....słucham o tej tragedii od rana.....myślałem, że się Jej jednak uda. Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']wiem....słucham o tej tragedii od rana.....myślałem, że się Jej jednak uda. No ja tez bardzo na to liczyłam i bardzo jej kibicowałam..........strasznie mi przykro i żal tego dzieciaczka:shake: Ojjj jak przyjde do domku jak wysciskam i wycałuje Alunię- MOCNO!!!!:loveu: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']wyściskaj i ode mnie :loveu:Dopsszzzz wyściskam podwójnie- i powiem ze to od e-wujaszka:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']No ja tez bardzo na to liczyłam i bardzo jej kibicowałam..........strasznie mi przykro i żal tego dzieciaczka:shake: Ojjj jak przyjde do domku jak wysciskam i wycałuje Alunię- MOCNO!!!!:loveu: wyściskaj i ode mnie :loveu: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']ale się czuję dumnym ...... mmmmmmmmm :loveu: Cieszę się:loveu: Alunia tez się ucieszy z ciumkacza:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Dopsszzzz wyściskam podwójnie- i powiem ze to od e-wujaszka:loveu: ale się czuję dumnym ...... mmmmmmmmm :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Cieszę się:loveu: Alunia tez się ucieszy z ciumkacza:loveu: Jutro opowiesz wrażenia.....teraz muszę juz kończyć - śmigam zholować mamę z działki.....no i poziomki ....mmmmmmmmmmmm :multi: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Jutro opowiesz wrażenia.....teraz muszę juz kończyć - śmigam zholować mamę z działki.....no i poziomki ....mmmmmmmmmmmm :multi:No to leć, przynies troche poziomek i dla mnie- Pa:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Zapodziane fotki Jeżyk.... .... i bestie przy jeżyku :lol: Argon na jeżynowisku - będzie co zbierać jesienią ;) odpoczynek we dwoje :evil_lol:.....czasami jedną łapą się podpiera :lol: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 I świeże fotki Pierwsze poziomki (działkowe) - kto pierwszy ten lepszy Te białe, to nie są "zielone", tylko "żółte" - taka odmiana.....moja ulubiona;)......Argon też je uwielbia. Towarzyszył mi na każdym kroku :evil_lol: A tak wyglądały karmione :cool3: Te plamy na materacu to oczywiście obficie spływająca Argonowa ślinka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 halbina napisał(a):mniam... też się ślinię... :oops: A lubisz herbatkę ze świeżo ususzonej mą dłonią (boszszsz...jak to zabrzmiało) miętę? :razz: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 halbina napisał(a):ale z ręki chcesz mnie nią poić?... :cool1: :p nie no....jak niby? Ale jak lubisz, to Ci podeślę w opcji full-wypas, tzn same czubki. Własnie się dosuszają :razz: A majowe są najlepsze ;) Quote
halbina Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 hmmm... kusiciel... zobacz, jakie cudo: i cel bazarku wzniosły... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111963 Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Wpadłam się zameldnąć , zem wrócona :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 halbina napisał(a)::multi::multi::multi: ja walczę o błękitka... wiem - dlatego zostawię go w spokoju :razz: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Alicja']Wpadłam się zameldnąć , zem wrócona :multi::multi::multi: Witajcie Alicjo :multi:.....widziałem, że oberwałaś za stosowanie zbyt dużej ilości emotek.......eeeeeeech życie. Cały czas kamienie pod nogi :shake: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 halbina napisał(a):jak to? punkty karne?... :cool1: Nie....blokują jak sie stosuje więcej niż 10 elementów graficznych - zdjęć, emotek, itp Quote
halbina Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 co blokują?... tu już niedługo oddychać nie będzie można... :roll: Quote
Recommended Posts