Menrzuś Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:mam mam taki magnetofon :evil_lol::evil_lol:...a lista przebojów PRIII w sobotę od 20-22 ;)....:loveu::loveu::loveu:ale się rozmarzyłam i super audycje sobotnie nocą na 3 ce to nasza przeszłość - miała coś miłego patrząc teraz ;) branoc - czym się ciepło :multi: Quote
halbina Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 http://www.wrzuta.pl/audio/gqFjqla2WK/leonard_cohen_coming_back_to_you :sleep2::sleep2::sleep2: :iloveyou: :calus: :hand: Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 :hand: http://gothic2nk.wrzuta.pl/audio/eL5uEa0Ksx/2plus1_-_wstawaj_szkoda_dnia Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Alicja napisał(a)::hand: http://gothic2nk.wrzuta.pl/audio/eL5uEa0Ksx/2plus1_-_wstawaj_szkoda_dnia Wstałem, wstałem.......miłego :multi: Quote
Medorowa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Przyszłam rzec dzień dobry:grins::grins::grins::grins: Quote
shirrrapeira Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dzien dobry, dzien dobry. Jak tam dzionek u was? Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Medorowa napisał(a):Przyszłam rzec dzień dobry:grins::grins::grins::grins: No i rzekłaś :evil_lol:......witanko wieczorne :multi: shirrrapeira napisał(a):Dzien dobry, dzien dobry. Jak tam dzionek u was? leniwie upłynął - długie spacerki ;) Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A u nas po pieknym poranku nastał deszczowy dzionek Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dla Alicji - przytulia (marzanna, marzanka) wonna....znalazłem dzisiaj przez przypadek jej kilka stanowisk. I jest wonna :razz: Tak więc dalej tamten kwiatek nie ma dla mnie imienia Przetacznik perski - prawie jak niezapominajka.....te same niebieskie oczy;) Fiołek polny bestie :lol: tropienie myszolca :p Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 no i zaczęło się kopanie... ... na cztery łapy:lol: chociaż głównie jednak Sylwa kopała.....a nawet zębami sobie pomagała :evil_lol: odpoczynek.... ..... a potem przepłukanie piasku z pyszczka ;) c.d.n. Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Alicja napisał(a):A u nas po pieknym poranku nastał deszczowy dzionek eeee tam - u mnie cały dzień był idealny. W miarę ciepło, dużo chmur.... :lol: halbina napisał(a):a co dla mnie masz?... :roll: a mam narcyzy z działki - całe mieszkanie nimi pachnie ;) Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wow :multi:dzięki :multi:marzanki chyba na żywo nie spotkałam ale przetacznik i polny bratek rośnie na moim Bezludziu :loveu: Sylwa chyba jest spowinowacona z Ozzym ;) http://img45.imageshack.us/img45/8475/p5180014di7.jpg Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Alicja napisał(a):wow :multi:dzięki :multi:marzanki chyba na żywo nie spotkałam ale przetacznik i polny bratek rośnie na moim Bezludziu :loveu: Sylwa chyba jest spowinowacona z Ozzym ;) http://img45.imageshack.us/img45/8475/p5180014di7.jpg Pewnie widziałaś, tylko o tym nie myślałaś - rzadko sie zwraca uwagę na mało rzucające się w oczy kwiatuszki......tylko róże i róże. A przecież małe jest piękne :multi: A jakie koligacje przyuważyłaś? Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Pewnie widziałaś, tylko o tym nie myślałaś - rzadko sie zwraca uwagę na mało rzucające się wo czy kwiatuszki......tylko róże i róże. A przecież małe jest piękne :multi: ale ja nie paszczam na róże :shake:...uwielbiam fiołki :loveu: kaczeńce :loveu: A jakie koligacje przyuważyłaś? zawartość paszczęki ;)czyli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:długość języka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Alicja napisał(a): zawartość paszczęki ;)czyli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:długość języka :evil_lol: Nie no, róże też mają swój wdzięk, ale nie tylko i tylko...... A tak w ogóle to może Ptasiorki przedstawią swój ranking - najładniejszy kwiatek wiosny i najładniej pachnący? Taaaaaa.....Sylwa ma lekki przerost języka :evil_lol: jak chlapnie po twarzy, to cały jestem umyty :diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 halbina napisał(a):dziękuję! :loveu: .....i jeszcze cuś z kuchni :razz: Ale musisz sama nazwać ;) Nie mam sprzętu do makro - co trochę uzbieram, to na boksie idzie :p Quote
halbina Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wygląda na trzykrotkę... ale ja słaba jestem z botaniki... :roll: a najbardziej lubię bez... Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 halbina napisał(a):wygląda na trzykrotkę... ale ja słaba jestem z botaniki... :roll: a najbardziej lubię bez... to nie trzykrotka :eviltong: były dwa pytania :razz: Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 halbina napisał(a):bez jest piękny i pachnie... Aaaaaaaa......to jak ze snem - dwa w jednym ;) Ja osobiście stawiam: za piękność - absolutnie przebiśnieg.... za skomplikowaną prostotę, dostojność, delikatność. A za wonność - to chyba narcyz ..... bez byłby drugim :lol: Quote
Menrzuś Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Alicja napisał(a):.....:hmmmm: no to potwierdzam fiołek i narcyziki też własnie tekie jak te dla Halbinki ...one slicznie paffną :p a ten kwitnący .....musiałabym poszukać książki z kwiatuszkami ......tylko kto mi powie gdzie dałam książke :hmmmm: Ja nie jestem mocny w domowych roślinkach, ale coś mi chodzi po głowie Kolumnea Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 .....:hmmmm: no to potwierdzam fiołek i narcyziki też własnie tekie jak te dla Halbinki ...one slicznie paffną :p a ten kwitnący .....musiałabym poszukać książki z kwiatuszkami ......tylko kto mi powie gdzie dałam książke :hmmmm: Quote
Recommended Posts