Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']jaaaaa ja też chcę taki zastrzyk dla Kronosa, Menrzuś napisz co to było, ja to chcę, już, teraz, zaraz bo zwariuję:placz:

Ty to masz chciaż sunię w domu a ja nie a mój pies oszalał:placz:

A D nie zgadza się na kastrację. Powiedział: "po moim trupie":razz:

hmmmmm :cool1:zastanawiam sie:diabloti:

No to ić do weta i nie marudź :eviltong:.....Ja też bym bronił tych jajec do krwi ostatniej:diabloti: ale u Argona może to być niebezpieczne dla prostaty, a konsekwencje mogą być nieciekawe. Już kiedyś pisałem jaką receptę Argon dostał od wetki :evil_lol:

[quote name='credita']kule ,ale ci wasi faceci to faktycznie jacyś nadpobudliwi:evil_lol:
Huzar aż tak to nie szaleje:cool3:
powodzenia w poskramianiu :diabloti::diabloti::diabloti:
Widać jakiś zniewieściały jakoś :evil_lol: ..... Argon to testosteronowa bomba :diabloti:

Posted

[quote name='apple']No to zagadka rozwiązana...tak myslałam - Menrzusiu nie umiesz ty kłamać, oj nie umiesz, musisz przyjść do mnie na szkolenie:diabloti:

Alusia też bardzo dziękuje wujaszkowi za cudnego wielorybka:loveu:

A w którym miejscu niby kłamałem? :roll:

Nie za ma co :kiss_2:

Posted

No to zagadka rozwiązana...tak myslałam - Menrzusiu nie umiesz ty kłamać, oj nie umiesz, musisz przyjść do mnie na szkolenie:diabloti:

Alusia też bardzo dziękuje wujaszkowi za cudnego wielorybka:loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Menrzusiu!

Zuzia przesyła Wujciowi znad morza dużego, słodkiego całuska i kazała przekazać, że pingwin Pik-Pok jest cudowny...

Iza i Avanti napisał(a):
Buzi i uśmiech dla Wujaszka...

Dzięki za buziaki :multi:

Iza i Avanti napisał(a):
A czemu tu taka cisza? Teraz Wy nie możecie się zalogować?

Wczoraj mnie tylko na krótką chwilę wpuściło :placz:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
jakiś leniwy dzień dzisiaj
Luna dzisiaj jest ze mną w pracy, tez jej sie nudzi...

Cmok Menrzusiu :*

Ano u mnie też był leniwy, ale zagłębiłem się w roboty kuchenne iprzy spacerowaniu czas jakoś minął :roll:

To rzeba było dać jej papiery do wertowania faflami :razz:

Ale tu sie cmokaście zrobiło :kiss_2:

Posted

[quote name='apple']No jak to w którym- Caaaały czas szedłeś w zaparte. Ale koffany jesteś wiesz:loveu:

Ani razu nie skłamałem :eviltong:

No pewnie, że wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A w którym miejscu niby kłamałem? :roll:

Nie za ma co :kiss_2:
No jak to w którym- Caaaały czas szedłeś w zaparte. Ale koffany jesteś wiesz:loveu:

Posted

[quote name='apple']jaaaaa ja też chcę taki zastrzyk dla Kronosa, Menrzuś napisz co to było, ja to chcę, już, teraz, zaraz bo zwariuję:placz:

Ty to masz chciaż sunię w domu a ja nie a mój pies oszalał:placz:

A D nie zgadza się na kastrację. Powiedział: "po moim trupie":razz:

hmmmmm :cool1:zastanawiam sie:diabloti:

no ale przecie nie TZta masz zamiar kastrować .....chyba :hmmmm: to czego sie tak zapiera ...............................mój też niechętnie podejmuje ten temat , ale i tak wiem że jeśli względy zdrowotne by sugerowały zabieg to nie ma bata ... bedzie ciach ....pies jest mój :eviltong::eviltong::eviltong:

Cze Menrzusiu :multi:
u Dominiki na bazarku jest fota Clockworka w extazie podczas czesania rękawiczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ano u mnie też był leniwy, ale zagłębiłem się w roboty kuchenne iprzy spacerowaniu czas jakoś minął :roll:

To rzeba było dać jej papiery do wertowania faflami :razz:

Ale tu sie cmokaście zrobiło :kiss_2:

tylko jeszcze mojego cmoka brakuje :kiss_2:

witajcie słoneczka :multi:

Posted

[quote name='Alicja']no ale przecie nie TZta masz zamiar kastrować .....chyba :hmmmm: to czego sie tak zapiera ...............................mój też niechętnie podejmuje ten temat , ale i tak wiem że jeśli względy zdrowotne by sugerowały zabieg to nie ma bata ... bedzie ciach ....pies jest mój :eviltong::eviltong::eviltong:

Cze Menrzusiu :multi:
u Dominiki na bazarku jest fota Clockworka w extazie podczas czesania rękawiczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zaraz zobaczę ;)......ja nie mam fotek w takiej ekstazie, bo drugą ręką odpędzam Sylwę, bo jak mówiłem, lubi bardzo żółty kolor :diabloti:

Posted

Agniest napisał(a):
tylko jeszcze mojego cmoka brakuje :kiss_2:

witajcie słoneczka :multi:

Jak najszybciej muszę te strony skopiować, bo jeszcze ktoś ocenzuruje :evil_lol:

:kiss_2:

Posted

[quote name='apple']No niby nie ale on czuje z nim jakąś łączność, nie wiem o co chodzi:roll:

A skąd możesz wiedzieć - nie masz tej najważniejszej rzeczy, co my mamy :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz zobaczę ;)......ja nie mam fotek w takiej ekstazie, bo drugą ręką odpędzam Sylwę, bo jak mówiłem, lubi bardzo żółty kolor :diabloti:

coś w tym musi być ...Harley uwielbiał żółty :hmmmm:

ja mam jeszcze dla Ozzylka to zgrzebło do czesania i jak chciałam go poczochrać przy bulce-Dulce to mi maupa zawsze z rąk ściągała , tak jej się podobało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']no ale przecie nie TZta masz zamiar kastrować .....chyba :hmmmm: to czego sie tak zapiera

No niby nie ale on czuje z nim jakąś łączność, nie wiem o co chodzi:roll: