Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Konwalia majowa Nie muszę chyba mówić, że te pełniejsze już dawno są zerwane :shake: dla miłośników fiołków ;) zgrzana Gremlina.... .... a tu prezentująca w pełni swoje wdzięki :p Quote
Menrzuś Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 I dlatego na drugie ma Gremlina :evil_lol: c.d.n. Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a):potrzebna reanimacja :razz::razz: halbina napisał(a):jeśli resuscytacja konieczna, to się zgłaszam! No ! To ja się już niczego nie boję na Dogo, taki fachowy personel tu mamy;) Menrzuś napisał(a):Tylko czy bym tą reanimację, czy cuś tam drugiego, przeżył? :roll: Wreszcie mnie wpuściło :shake:No wiesz w wykonaniu Ali i Halbiny to ty bys z tego wyszedł jak nowonarodzony:evil_lol: Witaj U nas nadal miałeś sobie to słonko tylko pożyczyć a ty co zabrałeś na stałe:razz: Jakby miała jeszcze coś co mogło bu furwać to na pewno by fruwało:evil_lol::loveu: A Argon nie ładnie:shake: zodtawił Sylwę i poszedł w krzaki:razz::diabloti: http://img91.imageshack.us/img91/7267/p5100006jj2.jpg Bosszzzz nie staranowała Cię:crazyeye::evil_lol::loveu: http://img259.imageshack.us/img259/770/p5100013ih5.jpg Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Przecież mówiłem, że w poniedziałek oddam :eviltong:.....ale Ci i tak nie jest nudno - razem pod parasolem :razz::evil_lol: Argon jako ochroniarz stada, zawsze jest z przodu. Dzieńdoberek w ten sł...... w ten dzień :evil_lol:........:multi: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież mówiłem, że w poniedziałek oddam :eviltong:.....ale Ci i tak nie jest nudno - razem pod parasolem :razz::evil_lol: ja nie chcę w poniedziałek- ja chcę dzisiaj i na najbliższe cztery dni:diabloti: Argon jako ochroniarz stada, zawsze jest z przodu. gdzie z przodu jak jak go z tyłu w krzakach widze:crazyeye: Dzieńdoberek w ten sł...... w ten dzień :evil_lol:........:multi:No! Dobrze ze nie skończyłes pierwszej myśli:mad: Ja też cię gorąco witam:loveu: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Kofffffffffffffffani! Marznę...ja już zmarzłam:cool1: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):No! Dobrze ze nie skończyłes pierwszej myśli:mad: Ja też cię gorąco witam:loveu: "ja nie kcem....ja kcem..." - niedługo tak Alutka będzie Ci marudzić :eviltong: Ten tył, to właśnie jest przód :evil_lol: Też Ciebie gorąco witam :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Kofffffffffffffffani! Marznę... apple napisał(a):ja już zmarzłam:cool1: A kto Wam kazał w miniówach od rana śmigać? :shake:.... założyć barchany, a będzie cieplutko :lol: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):"ja nie kcem....ja kcem..." - niedługo tak Alutka będzie Ci marudzić :eviltong: Nie moja Alutka na pewno nie:roll: Ten tył, to właśnie jest przód :evil_lol: No so ty to Sylwa w przeciwnym kierunku idzie:crazyeye: Nie lubi was już, coście jej zrobili:mad: Menrzuś napisał(a):A kto Wam kazał w miniówach od rana śmigać? :shake:.... założyć barchany, a będzie cieplutko :lol:No właśnie my już uzbrojone w barchany, długie spodnie i golfy, i zimnoooooo!:placz: Dobra kochani musze znikać Alunia strasznie marudna przy tej pogodzie w dodatki idą jej następne zeby - uchhh niech już bedzie po:roll: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko czy bym tą reanimację, czy cuś tam drugiego, przeżył? :roll: :crazyeye:nie wierzysz w nasze umiejętności ....My po obowiązkowych kursach jesteśmy :roll: Widziałam FIOŁECZKA:loveu: i całe mnóstestwo fotasów spacerowych a dzień wcale nie jest słoneczny :placz::placz::placz: Bereczek :hand: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):No so ty to Sylwa w przeciwnym kierunku idzie:crazyeye: Nie lubi was już, coście jej zrobili:mad: No właśnie my już uzbrojone w barchany, długie spodnie i golfy, i zimnoooooo!:placz: Dobra kochani musze znikać Alunia strasznie marudna przy tej pogodzie w dodatki idą jej następne zeby - uchhh niech już bedzie po:roll: To miłego dnia - i niech słoneczko do Was zawita :loveu: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):To miłego dnia - i niech słoneczko do Was zawita :loveu: Oby twoje słowa okazały się prorocze:loveu: papa :hand:do zobaczenia po południu jak nas dogo dopuści:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a)::crazyeye:nie wierzysz w nasze umiejętności ....My po obowiązkowych kursach jesteśmy :roll: Widziałam FIOŁECZKA:loveu: i całe mnóstestwo fotasów spacerowych a dzień wcale nie jest słoneczny :placz::placz::placz: Bereczek :hand: No wiesz - umiejętności reanimacyjne Halbinki to ja znaaaaam, ale Twoich to ni hu, hu:shake: Jakoś ten fijołeczek wyrósł mi na drodze i musiałem go cyknąć :lol: No co ja na to poradzę, że front rozsiadł się u Was i nie chce się ruszyć? :niewiem: Witanko :multi: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):No wiesz - umiejętności reanimacyjne Halbinki to ja znaaaaam, ale Twoich to ni hu, hu:shake: no ale śmisz wątpić w Moje umiejętności :razz::razz: Jakoś ten fijołeczek wyrósł mi na drodze i musiałem go cyknąć :lol: miło mi bardzo :multi: No co ja na to poradzę, że front rozsiadł się u Was i nie chce się ruszyć? :niewiem: ja poproszę o możliwie najprostszy sposób aby wstał i odszedł ów front :roll: Witanko :multi: :multi::multi: Quote
Menrzuś Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi: Teraz to już się bajam śmić :roll: A nagadali temu frontowi, że na południu są problemy z wodą, to rozsiadł się i nasącza glebę :lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Teraz to już się bajam śmić :roll: A nagadali temu frontowi, że na południu są problemy z wodą, to rozsiadł się i nasącza glebę :lol: Ja mam w doopie problemy z wodą i cała resztą! Ja chcę słońca! I ciepełka!!! :placz: Quote
shirrrapeira Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Czy u was tez pogoda iscie barowa? Taka co to sie chce spac? Ale wczoraj pogoda zrobila mi niespodzianke, bo byla sliczna i bylo cieplo. Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja mam w doopie problemy z wodą i cała resztą! Ja chcę słońca! I ciepełka!!! :placz: Izunia nie płakaj ...mam coś dla Ciebie Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Teraz to już się bajam śmić :roll: nie bojaj powiadam Ci już lecę ratować A nagadali temu frontowi, że na południu są problemy z wodą, to rozsiadł się i nasącza glebę :lol: nam wystarczą góry niech nam tu morza nie fronty nie robią ...dywersanty jedne ......morze ma być na północy ;) Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a):Izunia nie płakaj ...mam coś dla Ciebie Ala! Dzięki! Od razu mi cieplej :p Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Menrzusiu! Gdzie Ty? Słoneczko Cię przypiekło??? :-) Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Gdzie Ty? Słoneczko Cię przypiekło??? U niego tak pieknie że nie chce mu się z nami siedzieć i gadać jak może się opalac na plaży.................... Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Iza !!!!! Widze cię!!!! Oko zielone, oko!!!! Jestem, ale już mnie nie ma! Buuuuuuuuuuuuuuziam mocno i do poniedziałku! :loveu: Quote
Recommended Posts