Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pffffffffffff się boję:nerwy::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjjjjjjjjj nie oskalpowałam go, niestety matka natura go nie lubi z roku na rok coraz wieksze zakola robi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To Ty masz Natura na drugie? :crazyeye:.....oryginalne :diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie nie czyta:roll:- bo by mnie tu nie było:evil_lol: Zgineła bym nagle śmiercią tragiczną:evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Uuuuuuffffffffffffffffff :mdleje: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']To Ty masz Natura na drugie? :crazyeye:.....oryginalne :diabloti: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty MaUpolku ty:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Uuuuuuffffffffffffffffff :mdleje:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co uffff powietrze ci zeszło:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co uffff powietrze ci zeszło:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bo nie wiem, czy w drodze nad morze nie zboczył do Gdańska, a wtedy.... :crazyeye: Muszę już do kuchni :hand: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No papa :hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ....to by mi grdykę wygryzł :crazyeye: :hand: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']bo nie wiem, czy w drodze nad morze nie zboczył do Gdańska, a wtedy.... :crazyeye: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co wtedy? Wtedy to mu wygadasz tak?:razz: I bede wykleta :roll::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][COLOR=#008000]:diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] Muszę już do kuchni :hand:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No papa :hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [CENTER]:crazyeye:footyyy widze foootyyy:crazyeye:[/CENTER] Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']....to by mi grdykę wygryzł :crazyeye: :hand:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]najpierw musiał by miec czym:evil_lol: buahahahahah dobra teraz przesadziłam, nie no co ty niby za co?Ja tu jestem spirytus:oops:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon'][CENTER]:crazyeye:footyyy widze foootyyy:crazyeye:[/CENTER] [/quote] Ukradli mi Sylwę z podpisu, więc ogłosiłem strajk fotkowy :cool1: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]najpierw musiał by miec czym:evil_lol: buahahahahah dobra teraz przesadziłam, nie no co ty niby za co?Ja tu jestem spirytus:oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Widzę, że go naprawdę nie oszczędzasz - biedny TZ :shake: Spirytus? Pewnie na jabłkach pędzony :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ukradli mi Sylwę z podpisu, więc ogłosiłem strajk fotkowy :cool1: [/quote] ale masz pomysły....:roll: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']ale masz pomysły....:roll:[/quote] przecież chyba nie dalej jak wczoraj wklejałem :p Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']przecież chyba nie dalej jak wczoraj wklejałem :p[/quote] dlatemu az sie zdziwilam jak zobaczyłam bo dawno nie widzialam:razz: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']dlatemu az sie zdziwilam jak zobaczyłam bo dawno nie widzialam:razz:[/quote] u Ciebie też cieniutko z fotkami :shake::eviltong: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']u Ciebie też cieniutko z fotkami :shake::eviltong:[/quote] sa hamerykanskie:razz: czekam az bedzie 10 post na stronie to wlepie od nowej strony Tigre:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']eee tam.....z Tigrą są lepsze :p[/quote] no beda jak sie zapisze ta strona:razz: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']sa hamerykanskie:razz: czekam az bedzie 10 post na stronie to wlepie od nowej strony Tigre:evil_lol:[/quote] eee tam.....z Tigrą są lepsze :p Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']no beda jak sie zapisze ta strona:razz:[/quote] na mnie nie licz - komp mi się wiesza na widok jednego avatarka :shake: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']na mnie nie licz - komp mi się wiesza na widok jednego avatarka :shake:[/quote] chlip jestes bez serca:shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']chlip jestes bez serca:shake::shake::shake::shake::shake:[/quote] nic nie poradzę na to - komp nie znosi debilizmu.....poczekamy, może ktoś się zlituje :roll: Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']nic nie poradzę na to - komp nie znosi debilizmu.....poczekamy, może ktoś się zlituje :roll:[/quote] uchhhh:roll: a ja nadalnie wiem dlaczemu cie tak denerwuje:niewiem: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']uchhhh:roll: a ja nadalnie wiem dlaczemu cie tak denerwuje:niewiem:[/quote] mało wątków odwiedzasz :p Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']mało wątków odwiedzasz :p[/quote] bo mnie tez nie odwiedzaja:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']bo mnie tez nie odwiedzaja:diabloti::evil_lol:[/quote] ja nie mówię o blożkach, tylko o wątkach, powiedzmy, dyskusyjnych Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']ja nie mówię o blożkach, tylko o wątkach, powiedzmy, dyskusyjnych[/quote] tym bardziej :grin: chłopie a co ty myslisz ze ja mam czas:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon']tym bardziej :grin: chłopie a co ty myslisz ze ja mam czas:diabloti:[/quote] a czasami dobrze jest wiedzieć kim ktoś jest....żeby chociażby go unikać, czy np pomóc w sprawie. Same blożki to można mieć na każdym forum ;) Quote
e.v.a Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Menrzuś']a czasami dobrze jest wiedzieć kim ktoś jest....żeby chociażby go unikać, czy np pomóc w sprawie. Same blożki to można mieć na każdym forum ;)[/quote] ohohoho jakis ty madry:eviltong: jak bede czegos potrzebowac przyjdem do ciebie:loveu::loveu::evil_lol: sa foty sa:razz: Quote
Recommended Posts