Agniest Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 no dobra, poczekam cierpliwie :) a teraz uciekam. Pa. Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Parę zdjątek pokazujących, jaki Argon jest dla Sylwy :calus: W główkę .... oczko, ..... za oczkiem, .... w jeden fafelek Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ....... drugi fafelek ..... i dosyć tych czułości, bo ci strzelę!! Quote
AgaZ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Aż miło popatrzeć i pozazdrościc takiego romantyzmu achhhhh. A teraz historyjka z życia łakomczucha i łasucha.Otóż mąż po nocy udał się na poszukiwanie słodyczy w córki pokoju.Natrafił na torebeczkę cukierków i był bardzo kontent.Jakież było zdziwienie rano ,gdy cukiereczki okazały się psimi "Witamin Drops" fur Hund. Pozdrawiam Quote
AgaZ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No Danusia już "trzech łap" się dorobiłaś,a ja dłużej od Ciebie i tylko jedna...:oops: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dobre! I mówisz, że z życia wzięte? Menrzuś Quote
AgaZ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Tak Menrzusiu,to mój osobisty ślubny jest tym łakomczuchem (od dziś na psich cukierkach). Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To niedługo sierść mu urośnie :cool3: A chociaż mu smakowały?? Quote
AgaZ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Smakowały,ale chyba nie aż tak bardzo skoro na dnie opakowania coś jeszcze zostało:evil_lol:...... Sierść będzie piękna i lśniąca... Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Gorzej, jak mu sie zrobi czarna maska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A nie przeczytal, ze to cukiereczki dla psiakow.Biedaczek jeszcze dostanie seirsci i bedzie szczekal, jak w tym filmie, co facet zamienil sie w psa, a pies w faceta. No po zjedzeniu psich ciasteczek moze sie tak zrobic ale fajnie. Trzymajcie sie, a Argon Sylwa wygladaja jak stare, dobre malzenstwo po 30 latach razem. Po kilku czulosciach odwal sie , bo Cie walne. Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nie, to wygląda jak na początku miłości - ona jest troche niesmiała :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Szyszki.fr nie było. Imbirki też. Rozumiem Agniest - problem z netem. Eeeetam - idę spać. Dobrej nocki dziewczyny Quote
Neris Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A to ja dobry wieczór i dobranoc na raz w takim razie mówię... Biegająca szaleńczo dnie całe ze stadem swym... Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Danusia12']....... drugi fafelek ..... i dosyć tych czułości, bo ci strzelę!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: TO jest MILOSC!!!! takie fotki to poprostu sama radosc, Argus ma wielkie serce, a Sylwka jak kazda kobita - granice musza byc:p teraz tylko czekac, niedlugo to ona bedzie Argusiowi caluski rozdawac:lol: dobranoc wszystkim buziaki dla Czarusiow Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A już szedłem spać. Dzięki za buziaki - i wzajemnie. Cały czas to jest multimedialny atak :evil_lol: Trzymajcie się. Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Danusia12 napisał(a):Szyszki.fr nie było. Imbirki też. Rozumiem Agniest - problem z netem. Eeeetam - idę spać. Dobrej nocki dziewczyny :oops: zabiegana dzisiaj bylam, ale przed snem jeszcze zagladnelam co u Was slychac Quote
Menrzuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Neris słoneczko, zapomniałem o Tobie :oops: Za to specjanie dla Ciebie, jako jamnikowej ciotki, dwa portrety naszego byłego jamniola Atosa Quote
Recommended Posts