Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny są zajęte innymi ważnymi sprawami - pieski czekają. A poza tym dzisiaj, jak juz La Pegaza pisała, Orkiestra gra. No i niedziela.
A co tam u Ciebie - piesek jest? :razz:
Menrzuś

Posted

Danusia12 napisał(a):

A co tam u Ciebie - piesek jest? :razz:
Menrzuś

byl i na pewno bedzie:p juz tz sie zgodzil choc nie bylo latwo teraz namawiam na adopcje ale tutaj cos ciezko mi z nim idzie:mad:

Posted

moj sposob jest prosty, codziennie slyszy na okraglo o boksiach, wszystkie zdjecia oglada ze mna (bo inaczej nie daje zyc) i tak do znudzenia, codziennie i konsekwentnie temat boksiu jest walkowany od ok 2 lat terez to boksia chce juz moze nawet bardziej ode mnie by miec spokoj

Posted

No to z Ciebie długodystansowiec :lol: Ale wszystkie drogi prowadzą do schronu :p A tam u Was dużo bokserków widać na ulicach ?
Muszę na chwilę wyjść, bo Argon przebiera nogami i kładzie mi mordę na ręku - znak, że trzeba wyjść :lol:

Posted

Danusia12 napisał(a):
No to z Ciebie długodystansowiec :lol: Ale wszystkie drogi prowadzą do schronu :p A tam u Was dużo bokserków widać na ulicach ?

Szczerze mowiac to nie bardzo. Jestem tu juz ok 5 lat i widzialam raptem kilka, zdecydowanie wiecej jest pudli, pekinczykow itp.

Posted

Jaka cisza - rozmowa międzynarodowa :eviltong:

Ja jak byłem z Danusią w Stanach, oczywiście z pieskiem - jeszcze wtedy z jamniolkiem Atosem, to też byliśmy wydarzeniem na ulicy. Jeżeli spotykaliśmy innego jamnika, to właścicielem był oczywiście Polak :)

A z Polski, z jakiego miasta jesteś?

Posted

Danusia12 napisał(a):
No to z Ciebie długodystansowiec :lol: Ale wszystkie drogi prowadzą do schronu :p

Najpierw musimy znalezc wieksze mieszkanie, to dlatego tak dlugo trwa poza tym, tz mial wypadek w kwietniu, wiec nasze niektore plany padly, wiec niestety musze byc cierpliwa:angryy: . Mozesz mi powiedziec jak przekonala Cie Danusia? Jakich argumentow uzyla? Czego sie obawialiscie?

Posted

Aga - hejka, wybawiłaś się??? :lol:
Szyszka - nie musiała mnie do niczego przekonywać - to Ona się zaraziła ode mnie boksiowirozą :lol: 30.12 o17.55 padł rozkaz: Zaloguj mnie, bo nie wiem jak, o 18.02 był pierwszy wpis, a o 18.10 decyzja - na stałe. Chyba najbardziej przekonały ją wypowiedzi niektórych dogomaniaczek :cool3:

Posted

Danusia12 napisał(a):
A ja tak czekałem tamte wieczory:-( :-( :-(

eeeeeeeeehhehehehhehehehehehehh :)
no bardzo mi przykro :placz: nie mogłam!!! :placz:
ale teraz się już poprawię....:loveu:

Posted

Każda z Was ma inne wypróbowane sposoby. Pokazuj Mu udane adopcje, zdjęcia boksiów - kombinuj :cool3:

Cały dzień posucha, a zobacz - zaczęliśmy rozmawiać, a tu już trzy ciotki się pokazały. Zazdrosne są czy co?? :diabloti:

Posted

nic tylko kombinuje, Wasz watek przeczytalam mu caly, pokazalam strone Elblaskiego schroniska, stronke boksery do adopcji, jak juz nic nie pomoze to jeszcze placz i histeria zostaje
a co u Sylwy? jak oczko?

Posted

Płacz i histeria to na końcu. Obiadki przy świecach i zdjątku bokserka :cool3: , Zwracanie uwagi na psiaki podczas oglądania filmów..... w ogóle totalna multimedialna nawała ogniowa - facet prędzej, czy później będzie Ciebie prosił o psa :evil_lol: