Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Wiecie co to jest chyba choroba. Mi dzisiaj wydać go nie chcieli, bo sobie rady nie dam. Przyprowadzili w wielkim kagańcu... zdjełam wycmokałam śmierdziuszka a oni żem chora :loveu: Bo jesteś CHORA :loveu: Quote
szyszka.fr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 w kajaku siedzial jak krol dumny , kiedys na chwile przywiazalismy go do takiego slupka przy brzegu obok stal kajak, akurat Azir ledwo do niego siegal , tak sie do niego dobieral ze wyciagnal wiosla, zawsze wskakiwal pierszy do kajaka i patrzyl z mina no co plyniemy? Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 szyszka.fr napisał(a):w kajaku siedzial jak krol dumny , kiedys na chwile przywiazalismy go do takiego slupka przy brzegu obok stal kajak, akurat Azir ledwo do niego siegal , tak sie do niego dobieral ze wyciagnal wiosla, zawsze wskakiwal pierszy do kajaka i patrzyl z mina no co plyniemy? A były kiedyś wywrotki? Quote
szyszka.fr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Wiecie co to jest chyba choroba. Mi dzisiaj wydać go nie chcieli, bo sobie rady nie dam. Przyprowadzili w wielkim kagańcu... zdjełam wycmokałam śmierdziuszka a oni żem chora :loveu: to wycmokaj tez ode mnie:loveu: Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Jestem jestem :loveu: i serce mnie boli jak jakiś fafel ma się źle, zresztą jak każdy psiak. A powiem Wam tak z wielkim smutkiem że Karolcia biedna ma smutek (zresztą i my również), u Maxi rano wymacano guzka a po badaniach stwerdzono duuużego guza w brzuszku, jutro operacja.... i powiedzcie czy to sprawiedliwe??? Quote
szyszka.fr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Danusia12 napisał(a):A były kiedyś wywrotki? nie nigdy, zawsze siedzial spokojnie , zreszta normalni to on do wody tylko po kostki wchodzil :) , ale kajakiem to bylo to:lol: Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Chyba szkoda, że to napisałaś. Biedna Karolina. Kurde!! Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Wiesz jakoś tak mam, że w radościach jestem z kimś blisko ale w smutkach jeszcze bliżej i fajnie jak w kooopie trzymamy się i kciuki by było ok! Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Przepraszam Szyszka. Argon uwielbia wodę. Obrazek: rzucony kij do wody odpłynął. Argon rzucił sie do miejsca gdzie wpadł i szuka. Woda do jego brzucha. I nagle włożył głowę do wody i obracał nią pod wodą to w prawo, to w lewo - jakby szukał.Komicznie to wyglądało. Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Wiesz jakoś tak mam, że w radościach jestem z kimś blisko ale w smutkach jeszcze bliżej i fajnie jak w kooopie trzymamy się i kciuki by było ok! I co ja mam Ci odpowiedzieć? :loveu: I kciuki trzymam. Daj znać jak coś będziesz wiedziała. Quote
szyszka.fr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Jestem jestem :loveu: i serce mnie boli jak jakiś fafel ma się źle, zresztą jak każdy psiak. A powiem Wam tak z wielkim smutkiem że Karolcia biedna ma smutek (zresztą i my również), u Maxi rano wymacano guzka a po badaniach stwerdzono duuużego guza w brzuszku, jutro operacja.... i powiedzcie czy to sprawiedliwe??? nie to NIGDY nie jest sprawiedliwe, przykro mi mam nadzieje ze bedzie dobrze Quote
Asior Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 noo a ja dziś padam na ryło i ide spac wczesniej....tylko jescze mi zostaje klatki posprzatać dać żreć bydlątkom i już :D Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witaj Asiorko :) Na fajnym sprzęcie dzisiaj sie zjawiasz. Full wypas!!:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Baaa musi być dobrze, Karolina ma tyle dobrych duszków, że będzie ok. Tylko myślmy jutro o nich i będzie cipcia mniodzio (stwierdzenie mojgo wujka na "wszystko będzie dobrze") Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 To Karolina jest dobrym duszkiem. I inne dobre duszki będą z nią ( w tym taki duszek jak Ty) Quote
szyszka.fr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Danusia12 napisał(a):Przepraszam Szyszka. Argon uwielbia wodę. Obrazek: rzucony kij do wody odpłynął. Argon rzucił sie do miejsca gdzie wpadł i szuka. Woda do jego brzucha. I nagle włożył głowę do wody i obracał nią pod wodą to w prawo, to w lewo - jakby szukał.Komicznie to wyglądało. przepraszasz?:-o a za co? zreszta nie wazne i tak sie nie gniewam, Azir mial niemila przygode jak byl mlody , mysle ze to dlatego potem nie lubil plywac To znaczy ze Argon nurkuje:multi: musi byc niezly widok Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A co, podtopił się? :lol: Tak jakby nurkuje - widok komiczny. A jak goni przez wodę, to tylko uciekać. Quote
AgaiTheta Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Theta też goni :evil_lol: póki woda do pazura sięga :evil_lol: jak już za kolano to brrrrr damesa na kocyk :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nasz, to jak motorówka lub ślizgacz jakiś - nie do powstrzymania :lol: Quote
szyszka.fr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 z poczatku Azira to nawet na deszcz ciezko bylo wyciagnaca kaluze to omijal jak damulka jakas Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dzisiaj pierwszy raz wyszedłem z naszą parką na spacerek w deszczu. Sylwa - trzy kroki, przysiad,sik. Cztery kroczki, przysiad, grubsze. I w tył zwrot i do domu :lol: Argonowi deszczyk kompletnie nie przeszkadza - on musi obejść swoje księstwo.Zacznę chyba wychodzić w pojedynkę :p Quote
Asior Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Danusia12 napisał(a):Witaj Asiorko :) Na fajnym sprzęcie dzisiaj sie zjawiasz. Full wypas!!:evil_lol: noo ba....:cool1: w końcu się dorobiłam takiej z przerzutkami ;) Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No i chyba odrzutowa jest, jak dobrze zauważyłem :razz: Quote
szyszka.fr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 musze leciec bo jutro wczesnie wstaje dobranoc :) Quote
Menrzuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dobrej nocy Wam - Menrzuś. Tylko nie zabieraj sprzętu Asiorkowi :) Quote
Recommended Posts