Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-410.gif[/IMG] dopsz będę poprawna ........[IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b050.gif[/IMG] [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b055.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]to może być jeszcze OSPA :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Piękna ta poprawność ;) [B]I dajta spokój z tymi chorobami :shake:[/B] Quote
halbina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [B][POLAŁY SIĘ ŁZY ME CZYSTE, RZĘSISTE...][/B] [CENTER] [/CENTER] [SIZE=4][B]Polały się łzy me czyste, rzęsiste[/SIZE][/B] [SIZE=4][B]Na me dzieciństwo sielskie, anielskie,[/SIZE][/B] [SIZE=4][B]Na moją młodość górną i durną,[/SIZE][/B] [SIZE=4][B]Na mój wiek męski, wiek klęski;[/SIZE][/B] [SIZE=4][B]Polały się łzy me czyste, rzęsiste...[/SIZE][/B] Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='halbina'][B][POLAŁY SIĘ ŁZY ME CZYSTE, RZĘSISTE...][/B] [SIZE=4][B]Polały się łzy me czyste, rzęsiste[/B][/SIZE] [SIZE=4][B]Na me dzieciństwo sielskie, anielskie,[/B][/SIZE] [SIZE=4][B]Na moją młodość górną i durną,[/B][/SIZE] [SIZE=4][B]Na mój wiek męski, wiek klęski;[/B][/SIZE] [SIZE=4][B]Polały się łzy me czyste, rzęsiste...[/B][/SIZE][/quote] [quote name='halbina']wybierz swoją linijkę... :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] halbinko .......:roflt: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ONE takie som... knują i knują :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ONE takie som... knują i knują :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no właśnie....a ja tu sam, otoczony przez knujące :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ONE takie som... knują i knują :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:...a nie miałas .........[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e010.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1:...a nie miałas .........[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e010.gif[/IMG][/quote] Wody zabrakło :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Wody zabrakło :eviltong::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: limit na marzec wyczerpany powiadasz ....:razz::razz:..jakby co to do mojego kranu na 4 piętrze w dni powszednie dochodzi :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: limit na marzec wyczerpany powiadasz ....:razz::razz:..jakby co to do mojego kranu na 4 piętrze w dni powszednie dochodzi :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Masz cięty języczek - widzisz....uciekła :shake:....:eviltong: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie ućkła... Ala mi nie straszna :p nie musiałam myć.. pies wylizał po obiedzie :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Masz cięty języczek - widzisz....uciekła :shake:....:eviltong:[/quote] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie ućkła... Ala mi nie straszna :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie musiałam myć.. pies wylizał po obiedzie :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B] :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To była tylko taka prowokacja :eviltong::evil_lol:.....przecież wiem, żeście papużki-nierozłączki Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz: i ty w to wierzysz że Ona się Mnie boja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ona Mnie zna od podszewki ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze żeś nie napisała że dogłębnie :mdleje: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dobrze żeś nie napisała że dogłębnie :mdleje: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] od podszewki też ładnie brzmi :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']To była tylko taka prowokacja :eviltong::evil_lol:.....przecież wiem, żeście papużki-nierozłączki[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zepsutą papużkę mi proponujesz? :mad:.....Ewa szuka do pary - może Ci pomoże :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Menrzuś']zepsutą papużkę mi proponujesz? :mad:.....Ewa szuka do pary - może Ci pomoże :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no zepsuta... dobrej nikt nie wyrzuca :roll: i schowaj tą wykałaczke :mad::diabloti: ale że co??? to Ewa już nie ma pary???? przeca miała jakiegoś co to ją zdradzał z tą... jak jej tam :hmmmm: siłownią!! :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Menrzuś, zamierzasz oglądać olimpiadę w Chinach?... :roll: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobrze żeś nie napisała że dogłębnie :mdleje: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :roll:...............:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']od podszewki też ładnie brzmi :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] prawda ......i jeszcze zalezy jaka podszewka ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]apropos papużki... chcesz??:razz::razz: znalazłam zepsutą.. i mi tu skrzeczy.:angryy::angryy:.. zaraz jej łebek odpadnie :roll::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] poczekaj ...szaszłyki na święta się zrobi :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] poczekaj ...szaszłyki na święta się zrobi :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sie zrobi... rzecz jasna... ale wypatroszyć moge natentychmiast???? zamroże :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts