e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 wszystkiego najlepsiejszego zdrowka itd:loveu::kiss_2: iiiiiiii....... jeeeszcze jeden i jeeeszcze razzzz!!!!!!!!!!!! 100 lat 100lat niech zyyyyjeee nammmm! a kto sie z nami nieeee napije ten trąbaaaaaa:drink1: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']wszystkiego najlepsiejszego zdrowka itd:loveu::kiss_2: iiiiiiii....... jeeeszcze jeden i jeeeszcze razzzz!!!!!!!!!!!! 100 lat 100lat niech zyyyyjeee nammmm! a kto sie z nami nieeee napije ten trąbaaaaaa:drink1: Dzięki, dzięki :loveu:.......dobrze że duzymi literami piszesz, bo tak jakoś....:evil_lol: Tylko ten róż.......boszszsz Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzięki, dzięki :loveu:.......dobrze że duzymi literami piszesz, bo tak jakoś....:evil_lol: Tylko ten róż.......boszszsz :loveu::loveu::loveu::loveu: a czooooo????? różu nie lubimy???????????????????????/:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakiś taki żrący kolor :evil_lol: nie przesadzaj:roll: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']nie przesadzaj:roll: jakoś mi ostatnio zbrzydł - lepszy jest czerwony :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']jakoś mi ostatnio zbrzydł - lepszy jest czerwony :evil_lol: czerwony, czerwony , czerwony, czerwony, czerwony, czerwony,czerwony.... i co ładniej wyglada??:razz: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']czerwony, czerwony , czerwony, czerwony, czerwony, czerwony,czerwony.... i co ładniej wyglada??:razz: dalej różowy :shake:............:placz: Quote
GoniaP Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Menrzusiu koffffffany, ja tylko na koniec dnia wpadam, by Ci pomaślić w ten jubileusz :eviltong: i życzyć wielu lat w zdrowiu, doskonalej formie i humorze, oraz spełnienia najskrytszych marzeń, oraz byś nas nie opuścił aż do śmierci, bo świat bez Ciebie (ten wirtualny) byłby szary i brzydki, o!!! Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 GoniaP napisał(a):Menrzusiu koffffffany, ja tylko na koniec dnia wpadam, by Ci pomaślić w ten jubileusz :eviltong: i życzyć wielu lat w zdrowiu, doskonalej formie i humorze, oraz spelniania najskrytszych marzeń, oraz byś nas nie opuścił aż do śmierci, bo świat bez Ciebie (ten wirtualny) byłby szary i brzydki, o!!! Faktycznie - pomaśliłaś na maxa :evil_lol: Dzięki :loveu: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']dalej różowy :shake:............:placz: no co ty czytac nie umiesz?:niewiem: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']no co ty czytac nie umiesz?:niewiem: No umiem, ale ten kolor chyba jakoś inaczej na mnie działa :shake: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No umiem, ale ten kolor chyba jakoś inaczej na mnie działa :shake: nie no inaczej czyli jak? Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']nie no inaczej czyli jak? a ja wiem? ...... może przez skórę...cycuś takiego? :roll: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']a ja wiem? ...... może przez skórę...cycuś takiego? :roll: no wiesz...:oops: ten tego moze nie na dogo o takich sprawach:oops: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']no wiesz...:oops: ten tego moze nie na dogo o takich sprawach:oops: w tym pokoiku to norma :evil_lol:.....taki pokoikowy slang :eviltong: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']w tym pokoiku to norma :evil_lol:.....taki pokoikowy slang :eviltong: :siara: yhmmm w pokoiku na stoliku stało mleczko i jajeczko.......przyszedł kotek wypił mleczko a robaczkiem stłukł jajeczko przyszła Ewa kotka zbiła a skorupki wywaliła:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']:siara: yhmmm w pokoiku na stoliku stało mleczko i jajeczko.......przyszedł kotek wypił mleczko a robaczkiem stłukł jajeczko przyszła Ewa kotka zbiła a skorupki wywaliła:diabloti: Ty to chyba ździebko za dużo sobie z butli pociągnęłaś za moje zdrowie :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to chyba ździebko za dużo sobie z butli pociągnęłaś za moje zdrowie :diabloti: :grin: a mozliwe:lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']:grin: a mozliwe:lol: No i jak rano wstaniesz....no jak? :shake: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No i jak rano wstaniesz....no jak? :shake: tak jak zawsze...najpierw jedna potem 2 noga:diabloti: cho do mnie cho:multi: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']tak jak zawsze...najpierw jedna potem 2 noga:diabloti: cho do mnie cho:multi: .....a reszta sama się ześlizgnie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Menrzuś'].....a reszta sama się ześlizgnie :evil_lol: :diabloti: bede sie slizgac jak po maśle:diabloti: ale choo do mnie chooo:multi: Quote
halbina Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 różowy torcik... od Ptasiorków (co widać!) http://www.zulabokser.com/index_pliki/Page2918.html a całus... ode mnie! Quote
Menrzuś Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 He, he, he.......dzięki Halbinko - wiedziałem, że przyjdziesz :loveu: tylko zmniejsz fotkę - szkoda, żeby ją wywalili Quote
Recommended Posts