Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='GoniaP']Gupolek :loveu: Ty podziwiasz nas, a my wielbimy Ciebie i Twój pokoik :evil_lol::loveu::lol: Jak pszczoły do miodu sie u wszystkie zlatujemy :lol:[/quote] Aaaaa tam.....pitolisz:oops:....już daaaaawno temu powiedziałem, że ten pokoik jest po to, żebyście troche odpoczęły, odprężyły się. Oprócz słanych pieniądzorów nic innego nie potrafię zrobić. Quote
GoniaP Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 a do La pegazy mam romans... Macie jej nr tel, bo go Tocha zeżarła? To psie dziecię chyba pojedzie do Wrocka, i trzeba domek prześwietlić... [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/8085/15rr2.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='GoniaP']a do La pegazy mam romans... Macie jej nr tel, bo go Tocha zeżarła?[/quote] Ja niestety nie mam :shake: Quote
GoniaP Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Menrzuś'] Oprócz słanych pieniądzorów nic innego nie potrafię zrobić.[/quote] To Ty pitolisz :mad: A Sylwa to gips?? A Argonek?? A inne rzeczy? Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='GoniaP']To Ty pitolisz :mad: A Sylwa to gips?? A Argonek?? A inne rzeczy?[/quote] No właśnie - tylko Sylwa. Ty masz na koncie "troszkę" więcej. Argon to co innego. Quote
GoniaP Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Menrzuś']No właśnie - tylko Sylwa. Ty masz na koncie "troszkę" więcej.[/quote] AŻ Sylwa :) To cymu sie nie włączysz w jakieś akcje w Trójmieście?? Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='GoniaP']AŻ Sylwa :) To cymu sie nie włączysz w jakieś akcje w Trójmieście??[/quote] Nie nadaję się do tego - Ty potrafisz rozmawiać z oprawcami, a ja waliłbym w mordę......tylko kłopoty byłyby ze mną :shake: Quote
GoniaP Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie nadaję się do tego - Ty potrafisz rozmawiać z oprawcami, a ja waliłbym w mordę......tylko kłopoty byłyby ze mną :shake:[/quote] Czasami potrzebny jest taki od walenia w mordę :evil_lol: Tymczasem muszę się pożegnać, bo TZ wrócił z imprezy podchmielony (tzn mocno podchmielony) i trzeba go zagonić spać :shake: Dobrej nocki!! Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='GoniaP']Czasami potrzebny jest taki od walenia w mordę :evil_lol: Tymczasem muszę się pożegnać, bo TZ wrócił z imprezy podchmielony (tzn mocno podchmielony) i trzeba go zagonić spać :shake: Dobrej nocki!![/quote] Trzymaj sie....powodzenia w usypianiu :evil_lol: Dobrej nocki :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 I nie podjudzaj mnie:diabloti:.....mieszkam blisko gdańskiego schroniska, ale nigdy nie odważyłem się tam pojechać Quote
Menrzuś Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No i rozmiękczyłem się na forum :oops:......eeeeech Dobrej nocki Wam :loveu: Quote
Asior Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='halbina'][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/2606/p2160352ei7.jpg[/IMG] różowy torcik... od Ptasiorków (co widać!) [/QUOTE] tosz to W.I.T.C.H. Czarodziejki a nie żadne ptasiory :evil_lol: moja ulubiona bajka !!!! [quote name='Agniest'] dla niewtajemniczonych: Oskarka urodziła Credita - czują się dobrze, teraz będziemy czekać, aż wrócą do domku i Credita nam wszystko opisze ;)[/QUOTE] a czy ona przypadkiem nie miała rodzić pod koniec marca?? [quote name='Menrzuś']A widzisz.... Aga, Ty, Halbinka, czarny Aniołek-Bodziulka, La Pegaza, no i Anielica-Asiorka, tymczasowo ze złożonymi skrzydłami..........reszcie, włączając mnie, zostaje tylko podziwiać Was[/QUOTE] ooo przepraszam.. ja żadnych skrzydeł nie złożyłam.... sOM rozpostarte jak fiks :) ja już życzenia składałam więc oficjalnie nie musze :P Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek Menrzusiu a dlaczemu mnie nikt nie wita [IMG]http://pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doberek Menrzusiu a dlaczemu mnie nikt nie wita [IMG]http://pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ave Jabłkowa :modla::modla::modla: Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Ave Jabłkowa :modla::modla::modla:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czuje się powitana.....możesz wstać z tych kleczkófff:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Asior']tosz to W.I.T.C.H. Czarodziejki a nie żadne ptasiory :evil_lol: moja ulubiona bajka !!!! a czy ona przypadkiem nie miała rodzić pod koniec marca?? ooo przepraszam.. ja żadnych skrzydeł nie złożyłam.... sOM rozpostarte jak fiks :) ja już życzenia składałam więc oficjalnie nie musze :P[/quote] Ale mają jakieś tam skrzydełka :eviltong: Na początku marca....i prawie donosiła - tak jak Ty Ale ja mówiłem o działalności na dogomanii :p Tak, tak.....składałaś jeszcze w pierwszy dzień urodzin....potwierdzam :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czuje się powitana.....możesz wstać z tych kleczkófff:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dzięki....o Jabłkowa :razz: Nie zwiało Ci domku? Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie nadaję się do tego - Ty potrafisz rozmawiać z oprawcami, a ja waliłbym w mordę......tylko kłopoty byłyby ze mną :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ....też myślałam że tak zrobię że komuś dołożę ....jedno co to musiałam się ugryść parę razy w język ....bo już nie wypada rzucać mięchem :oops::roll:...ale da się to opanować ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']No i rozmiękczyłem się na forum :oops:......eeeeech Dobrej nocki Wam :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: dobrek Menrzusiu :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzięki....o Jabłkowa :razz: Nie zwiało Ci domku?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No co ty u mnie fcale Emmy nie było...poszła baba kajś indziej...nic lekki zefirek powiwał tylko. Za to żeby nie było tak dobrze to mi jakies chamidło urwało lusterko od autka :angryy:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ha ha ....też myślałam że tak zrobię że komuś dołożę ....jedno co to musiałam się ugryść parę razy w język ....bo już nie wypada rzucać mięchem :oops::roll:...ale da się to opanować ;)[/B][/COLOR][/FONT] To ja zdecydowanie bardziej wolę dołożyć niż sobie jężyk odgryzać :evil_lol: A niedawno nie dało mi się opanować :shake: [FONT=Arial][COLOR=red][B]:glaszcze: dobrek Menrzusiu :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wieczorek Alicjo :razz: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ty u mnie fcale Emmy nie było...poszła baba kajś indziej...nic lekki zefirek powiwał tylko. Za to żeby nie było tak dobrze to mi jakies chamidło urwało lusterko od autka :angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Do mnie też chyba nie dotarła. Na spacerku w lesie tylko trochę gałązek sosnowych na ziemi znalazłe. Ostatnia wichura większe szkody wyczyniła. A może to Ty, tak przypadkiem, jadąc zahaczyłaś tym lusterkiem o cuś?:cool3: Quote
Asior Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']A Tak, tak.....składałaś jeszcze w pierwszy dzień urodzin....potwierdzam :loveu:[/QUOTE] znaczy jak w pierwszy :roll: ??? Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Asior']znaczy jak w pierwszy :roll: ???[/quote] Bo w tym roku miałem dwa dni urodzin :eviltong: 1. urodziłem się 28-go lutego, więc obchodziłem 28-go 2. urodziłem się ostatniego dnia lutego, więc obchodziłem 29-go :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo w tym roku miałem dwa dni urodzin :eviltong: 1. urodziłem się 28-go lutego, więc obchodziłem 28-go 2. urodziłem się ostatniego dnia lutego, więc obchodziłem 29-go :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no taaaa w czepku urodzony ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no taaaa w czepku urodzony ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wiedziało się kiedy wyjść na świat :evil_lol: Quote
Recommended Posts