Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Gupolek :loveu: Ty podziwiasz nas, a my wielbimy Ciebie i Twój pokoik :evil_lol::loveu::lol: Jak pszczoły do miodu sie u wszystkie zlatujemy :lol:[/quote]

Aaaaa tam.....pitolisz:oops:....już daaaaawno temu powiedziałem, że ten pokoik jest po to, żebyście troche odpoczęły, odprężyły się. Oprócz słanych pieniądzorów nic innego nie potrafię zrobić.

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

a do La pegazy mam romans... Macie jej nr tel, bo go Tocha zeżarła?
To psie dziecię chyba pojedzie do Wrocka, i trzeba domek prześwietlić...
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/8085/15rr2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Menrzuś'] Oprócz słanych pieniądzorów nic innego nie potrafię zrobić.[/quote] To Ty pitolisz :mad: A Sylwa to gips?? A Argonek?? A inne rzeczy?

Posted

[quote name='GoniaP']To Ty pitolisz :mad: A Sylwa to gips?? A Argonek?? A inne rzeczy?[/quote]

No właśnie - tylko Sylwa. Ty masz na koncie "troszkę" więcej.
Argon to co innego.

Posted

[quote name='Menrzuś']No właśnie - tylko Sylwa. Ty masz na koncie "troszkę" więcej.[/quote] AŻ Sylwa :)
To cymu sie nie włączysz w jakieś akcje w Trójmieście??

Posted

[quote name='GoniaP']AŻ Sylwa :)
To cymu sie nie włączysz w jakieś akcje w Trójmieście??[/quote]

Nie nadaję się do tego - Ty potrafisz rozmawiać z oprawcami, a ja waliłbym w mordę......tylko kłopoty byłyby ze mną :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie nadaję się do tego - Ty potrafisz rozmawiać z oprawcami, a ja waliłbym w mordę......tylko kłopoty byłyby ze mną :shake:[/quote] Czasami potrzebny jest taki od walenia w mordę :evil_lol:
Tymczasem muszę się pożegnać, bo TZ wrócił z imprezy podchmielony (tzn mocno podchmielony) i trzeba go zagonić spać :shake:
Dobrej nocki!!

Posted

[quote name='GoniaP']Czasami potrzebny jest taki od walenia w mordę :evil_lol:
Tymczasem muszę się pożegnać, bo TZ wrócił z imprezy podchmielony (tzn mocno podchmielony) i trzeba go zagonić spać :shake:
Dobrej nocki!![/quote]

Trzymaj sie....powodzenia w usypianiu :evil_lol:

Dobrej nocki :loveu:

Posted

[quote name='halbina'][IMG]http://img90.imageshack.us/img90/2606/p2160352ei7.jpg[/IMG]

różowy torcik... od Ptasiorków (co widać!)
[/QUOTE]

tosz to W.I.T.C.H. Czarodziejki a nie żadne ptasiory :evil_lol: moja ulubiona bajka !!!!

[quote name='Agniest']
dla niewtajemniczonych: Oskarka urodziła Credita - czują się dobrze, teraz będziemy czekać, aż wrócą do domku i Credita nam wszystko opisze ;)[/QUOTE]

a czy ona przypadkiem nie miała rodzić pod koniec marca??

[quote name='Menrzuś']A widzisz.... Aga, Ty, Halbinka, czarny Aniołek-Bodziulka, La Pegaza, no i Anielica-Asiorka, tymczasowo ze złożonymi skrzydłami..........reszcie, włączając mnie, zostaje tylko podziwiać Was[/QUOTE]

ooo przepraszam.. ja żadnych skrzydeł nie złożyłam.... sOM rozpostarte jak fiks :)

ja już życzenia składałam więc oficjalnie nie musze :P

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek Menrzusiu a dlaczemu mnie nikt nie wita [IMG]http://pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doberek Menrzusiu a dlaczemu mnie nikt nie wita [IMG]http://pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ave Jabłkowa :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ave Jabłkowa :modla::modla::modla:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czuje się powitana.....możesz wstać z tych kleczkófff:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asior']tosz to W.I.T.C.H. Czarodziejki a nie żadne ptasiory :evil_lol: moja ulubiona bajka !!!!

a czy ona przypadkiem nie miała rodzić pod koniec marca??

ooo przepraszam.. ja żadnych skrzydeł nie złożyłam.... sOM rozpostarte jak fiks :)

ja już życzenia składałam więc oficjalnie nie musze :P[/quote]

Ale mają jakieś tam skrzydełka :eviltong:
Na początku marca....i prawie donosiła - tak jak Ty
Ale ja mówiłem o działalności na dogomanii :p

Tak, tak.....składałaś jeszcze w pierwszy dzień urodzin....potwierdzam :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czuje się powitana.....możesz wstać z tych kleczkófff:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Dzięki....o Jabłkowa :razz:

Nie zwiało Ci domku?

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie nadaję się do tego - Ty potrafisz rozmawiać z oprawcami, a ja waliłbym w mordę......tylko kłopoty byłyby ze mną :shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ....też myślałam że tak zrobię że komuś dołożę ....jedno co to musiałam się ugryść parę razy w język ....bo już nie wypada rzucać mięchem :oops::roll:...ale da się to opanować ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']No i rozmiękczyłem się na forum :oops:......eeeeech

Dobrej nocki Wam :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: dobrek Menrzusiu :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzięki....o Jabłkowa :razz:

Nie zwiało Ci domku?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No co ty u mnie fcale Emmy nie było...poszła baba kajś indziej...nic lekki zefirek powiwał tylko. Za to żeby nie było tak dobrze to mi jakies chamidło urwało lusterko od autka :angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ha ha ....też myślałam że tak zrobię że komuś dołożę ....jedno co to musiałam się ugryść parę razy w język ....bo już nie wypada rzucać mięchem :oops::roll:...ale da się to opanować ;)[/B][/COLOR][/FONT]

To ja zdecydowanie bardziej wolę dołożyć niż sobie jężyk odgryzać :evil_lol:

A niedawno nie dało mi się opanować :shake:

[FONT=Arial][COLOR=red][B]:glaszcze: dobrek Menrzusiu :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

wieczorek Alicjo :razz:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ty u mnie fcale Emmy nie było...poszła baba kajś indziej...nic lekki zefirek powiwał tylko. Za to żeby nie było tak dobrze to mi jakies chamidło urwało lusterko od autka :angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Do mnie też chyba nie dotarła. Na spacerku w lesie tylko trochę gałązek sosnowych na ziemi znalazłe. Ostatnia wichura większe szkody wyczyniła.

A może to Ty, tak przypadkiem, jadąc zahaczyłaś tym lusterkiem o cuś?:cool3:

Posted

[quote name='Asior']znaczy jak w pierwszy :roll: ???[/quote]

Bo w tym roku miałem dwa dni urodzin :eviltong:

1. urodziłem się 28-go lutego, więc obchodziłem 28-go
2. urodziłem się ostatniego dnia lutego, więc obchodziłem 29-go :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo w tym roku miałem dwa dni urodzin :eviltong:

1. urodziłem się 28-go lutego, więc obchodziłem 28-go
2. urodziłem się ostatniego dnia lutego, więc obchodziłem 29-go :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no taaaa w czepku urodzony ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no taaaa w czepku urodzony ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Wiedziało się kiedy wyjść na świat :evil_lol: