Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Ja proszę pani płace wszystkie podatki.....normalnie przykładna jestem że nie ma to tamto....nie wiem jak inni :siara: :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Ja proszę pani płace wszystkie podatki.....normalnie przykładna jestem że nie ma to tamto....nie wiem jak inni :siara: :evil_lol:
nipek poprosze a sprawdze w poniedzialek ile w tym prawdy:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No no no........................czuj się jak król :evil_lol:

A Ty tak od razu płciowo podchodzisz do tego - o wibracjach duchowych mówię :diabloti:

[quote name='evaxon']pfff nie przesadzaj ostatnio u mnie licho:shake::shake:

No taaaaak.....to nie te czasy, że całymi dniami siedziałaś na dogomanii :shake:(oprócz dr Quinn i spacerków :evil_lol:)

[quote name='shirrrapeira']Ale rozmowy na wątku. O jakichś Nipkach i Nipach a ja myślałam, że to wątek Sylwy i Argona a nie Nipów i Nipków

Nie przejmuj się - od NIPa do VIPa jest bardzo blisko, a każda z Was ma tutaj taki status ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):

No taaaaak.....to nie te czasy, że całymi dniami siedziałaś na dogomanii :shake:(oprócz dr Quinn i spacerków :evil_lol:)

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Piekne zdjecia. Piekne psy.

to dla mnie nie nowość :evil_lol:
dzięki

evaxon napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

taaaaaak.....to były piękne czasy :evil_lol::eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
dokuczasz mi??:razz:

to serial ktory moge ogladac na okraglo:loveu:

Mła? :crazyeye:.....chyba żarujesz - ja z tych niekonfliktowych :evil_lol:

To może Ci nagrywać? :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Mła? :crazyeye:.....chyba żarujesz - ja z tych niekonfliktowych :evil_lol:

To może Ci nagrywać? :razz:

:loveu:

a myslisz ze tego nie robie??:razz::grin:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Kurna,ale mną trzęsie, aż musiałem napisać. Wyszedłem sobie na spacerek z pieskami, oczywiście jak zawsze na smyczy. Nagle z samochodu wychodzi taki facecik, który ciągle coś ma do mnie. nawet nie wiemo co mu chodzi - zawsze odpowiadam na jego wywody, żeby mnie zostawił w spokoju i poszedl się leczyć. Mija nas.Sylwa spojrzała na niego, a ten burak ze słowami "no i gdze wredna suko" walnął ją parasolem po głowie. Sylwa z piskiem uciekła w krzaki, a ja zdrowo poddusiłem Argona, bo on z gulgotem skoczył jak ze spręzyny temu facetowi do gardla. A ja puściłem smycz Sylwy i zdzieliłem mu w mordę,że sie przewrócił na samochód. Te które mnie znają, to wiedzą że mięcha nie używam,ale tym razem szlag mnie trafił. A ten burak leci do bagażnika i wraca ze trzonkiem do łopaty. Ja odpowiedziałem na to odpięciem smyczy z Argonowej obroży. Wierzcie mi - nigdy ne widziałem Argona w takim stanie. Nawet podczas leśnej walki z wilczurem. Aż sam sie teraz przestraszyłem. I ten burak pewnie też, bo klnąc odwrócil sie na pięcie grożąc,że jeszcze mnie urządzi.
Jedyna pociecha, że się ten popapraniec juchą zalał.
Sylwa jeszcze jest wystraszona - leży zwinięta w przedpokoju.
Jakby co, to szukam prawnika

łooo to musiało być ostro, bo fakt TY spokojny człowiek i wyprowadzenie Ciebie z równowagi to ciężka sprawa.... Tym burakiem się nie przejmuj, parapet jeden.... :angryy: jeno, zeby CI teraz rzeczywiście życia nie uprzykszał to może zgłoście to.....
Albo od razu poszczuj Argonem jak Ci jeszcze w drogę wejdzie!!!!!!!

Posted

Asior napisał(a):
łooo to musiało być ostro, bo fakt TY spokojny człowiek i wyprowadzenie Ciebie z równowagi to ciężka sprawa.... Tym burakiem się nie przejmuj, parapet jeden.... :angryy: jeno, zeby CI teraz rzeczywiście życia nie uprzykszał to może zgłoście to.....
Albo od razu poszczuj Argonem jak Ci jeszcze w drogę wejdzie!!!!!!!

siniak na łapie - trochę bólu, widok strachu w oczach buraka - bezcenny:evil_lol: