Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witam was ! Wpadam tutaj z ciężką głową a tu jeszcze na dzień dobry jakieś wykłady o dziwnościach dziwnych............:cool1: Ide sobie zrobić kaffke no chyba że mnie ktos poczęstuje :cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witam was ! Wpadam tutaj z ciężką głową a tu jeszcze na dzień dobry jakieś wykłady o dziwnościach dziwnych............:cool1: Ide sobie zrobić kaffke no chyba że mnie ktos poczęstuje :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

A co Ci ta głowa tak ciąży?
Wykład bardzo ciekawy i oczekiwany - o wyższości gremliństwa nad gobliniarstwem.....obojętnie co to znaczy :evil_lol:

Siadaj se - siorbniem sobie kawkę :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co Ci ta głowa tak ciąży?
Wykład bardzo ciekawy i oczekiwany - o wyższości gremliństwa nad gobliniarstwem.....obojętnie co to znaczy :evil_lol:

Siadaj se - siorbniem sobie kawkę :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Właśnie nie wiem co mnie tak ta głowa ciąży..........ciśnienie poleciało chyba na łeb na szyje.....polej no tyj kawy [IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/parzy%20kawe.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Właśnie nie wiem co mnie tak ta głowa ciąży..........ciśnienie poleciało chyba na łeb na szyje.....polej no tyj kawy [IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/parzy%20kawe.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Właśnie - wczoraj słoneczko, a dzisiaj pada - wiosenna pogoda :p

A gdzie mam nalewać, kiedy sama się juz obsłużyłaś ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie - wczoraj słoneczko, a dzisiaj pada - wiosenna pogoda :p

A gdzie mam nalewać, kiedy sama się juz obsłużyłaś ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taka pogoda mnie dobija.........:cool1:

No musialam się sama obsłuzyć bo tu gospodarz się leni :razz::diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taka pogoda mnie dobija.........:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No musialam się sama obsłuzyć bo tu gospodarz się leni :razz::diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Eeee tam - przecież lubicie wiosnę :razz:

Wszystkie Ptasiorki wiedzą, że w tym pokoiku jest samoobsługa :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeee tam - przecież lubicie wiosnę :razz:

Wszystkie Ptasiorki wiedzą, że w tym pokoiku jest samoobsługa :eviltong::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaa teraz już tez wiem:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Kurna,ale mną trzęsie, aż musiałem napisać. Wyszedłem sobie na spacerek z pieskami, oczywiście jak zawsze na smyczy. Nagle z samochodu wychodzi taki facecik, który ciągle coś ma do mnie. nawet nie wiemo co mu chodzi - zawsze odpowiadam na jego wywody, żeby mnie zostawił w spokoju i poszedl się leczyć. Mija nas.Sylwa spojrzała na niego, a ten burak ze słowami "no i gdze wredna suko" walnął ją parasolem po głowie. Sylwa z piskiem uciekła w krzaki, a ja zdrowo poddusiłem Argona, bo on z gulgotem skoczył jak ze spręzyny temu facetowi do gardla. A ja puściłem smycz Sylwy i zdzieliłem mu w mordę,że sie przewrócił na samochód. Te które mnie znają, to wiedzą że mięcha nie używam,ale tym razem szlag mnie trafił. A ten burak leci do bagażnika i wraca ze trzonkiem do łopaty. Ja odpowiedziałem na to odpięciem smyczy z Argonowej obroży. Wierzcie mi - nigdy ne widziałem Argona w takim stanie. Nawet podczas leśnej walki z wilczurem. Aż sam sie teraz przestraszyłem. I ten burak pewnie też, bo klnąc odwrócil sie na pięcie grożąc,że jeszcze mnie urządzi.
Jedyna pociecha, że się ten popapraniec juchą zalał.
Sylwa jeszcze jest wystraszona - leży zwinięta w przedpokoju.
Jakby co, to szukam prawnika

Posted

[quote name='Menrzuś']Kurna,ale mną trzęsie, aż musiałem napisać. Wyszedłem sobie na spacerek z pieskami, oczywiście jak zawsze na smyczy. Nagle z samochodu wychodzi taki facecik, który ciągle coś ma do mnie. nawet nie wiemo co mu chodzi - zawsze odpowiadam na jego wywody, żeby mnie zostawił w spokoju i poszedl się leczyć. Mija nas.Sylwa spojrzała na niego, a ten burak ze słowami "no i gdze wredna suko" walnął ją parasolem po głowie. Sylwa z piskiem uciekła w krzaki, a ja zdrowo poddusiłem Argona, bo on z gulgotem skoczył jak ze spręzyny temu facetowi do gardla. A ja puściłem smyz Sylwy i zdzieliłem mu w mordę,że sie przewrócił na samochód. Te które mnie znają, to wiedzą że mięcha nie używał,ale tym razem szlag mnie trafił. A ten burak leci do bagażnika i wraca ze trzonkiem do łopaty. Ja odpowiedziałem na to odpięciem smyczy z Argonowej obroży. Wierzcie mi - nigdy ne widziałem Argona w takim stanie. Nawet podczas leśnej walki z wilczurem. Aż sam sie teraz przestraszyłem. I ten burak pewnie też, bo klnąc odwrócil sie na pięcie grożąc,że jeszcze mnie urządzi.
Jakby co, to szukam prawnika[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jezu Menrzuś co to za burak z tego gościa :crazyeye:. Trzeba mu było mocniej przyłozyć ............MASAKRA!:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jezu Menrzuś co to za burak z tego gościa :crazyeye:. Trzeba mu było mocniej przyłozyć ............MASAKRA!:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Od początku pobytu Sylwy u nas, bała się mężczyzn, a tych co mieli jakieś podłużne rzeczy w rękach, to z piskiem omijała. Musiała byc bita, a teraz gdy nabrała zaufania nawet do facetów - znowu oberwała.

Mógłbym i mocniej, ale jak Argon doszedł do siebie po podduszeniu, naprawdę zrobił się groźny

Posted

[quote name='Menrzuś']Od początku pobytu Sylwy u nas, bała się mężczyzn, a tych co mieli jakieś podłużne rzeczy w rękach, to z piskiem omijała. Musiała byc bita, a teraz gdy nabrała zaufania nawet do facetów - znowu oberwała.

Mógłbym i mocniej, ale jak Argon doszedł do siebie po podduszeniu, naprawdę zrobił się groźny[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bym powiedziała brzydko co mysle o tym chłopie ale szkoda sobie burakiem nerwów psuć....szkoda tylko Sylwy...biedna myszka....utulkaj ja od cioci Jabłuszkowej:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bym powiedziała brzydko co mysle o tym chłopie ale szkoda sobie burakiem nerwów psuć....szkoda tylko Sylwy...biedna myszka....utulkaj ja od cioci Jabłuszkowej:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wołam ją do pokoju, ale nie chce przyjść tylko patrzy na mnie - pójdę ją wymiziać

Posted

[quote name='Menrzuś']Wołam ją do pokoju, ale nie chce przyjść tylko patrzy na mnie - pójdę ją wymiziać[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Idź wymiziaj....biedna malutka przez tego dziada się teraz boi - krew mnie zalewa:angryy:

Qurde tak sobie teraz myśle że skoro on tak ci się odgrażał to żeby teraz nie poszedł na policje albo co bo bedą kłopoty.....Menrzuś a ktoś widział może to całe zajście?
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idź wymiziaj....biedna malutka przez tego dziada się teraz boi - krew mnie zalewa:angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Qurde tak sobie teraz myśle że skoro on tak ci się odgrażał to żeby teraz nie poszedł na policje albo co bo bedą kłopoty.....Menrzuś a ktoś widział może to całe zajście?[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Wątpię czy pójdzie - za głupi na to, ale obawiam sie np o samochód czy jakieś inne "uprzymilanie " życia

Posted

[quote name='Menrzuś']Wątpię czy pójdzie - za głupi na to, ale obawiam sie np o samochód czy jakieś inne "uprzymilanie " życia[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz głupi nie głupi....mam nadzieje że jednak nie pójdzie.....wszystko wszystkim ale żeby psom nic nie zrobił palant jeden:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz głupi nie głupi....mam nadzieje że jednak nie pójdzie.....wszystko wszystkim ale żeby psom nic nie zrobił palant jeden:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Poczekam na Alfę - może my pierwsi zglosimy zdarzenie....nie wiem

Psom nie zrobi - boxerki maja dobra pamięć, a Argon juz go zapamieta, a ja będę mu dodatkowo przypominał

Posted

[quote name='Menrzuś']Kurna,ale mną trzęsie, aż musiałem napisać. Wyszedłem sobie na spacerek z pieskami, oczywiście jak zawsze na smyczy. Nagle z samochodu wychodzi taki facecik, który ciągle coś ma do mnie. nawet nie wiemo co mu chodzi - zawsze odpowiadam na jego wywody, żeby mnie zostawił w spokoju i poszedl się leczyć. Mija nas.Sylwa spojrzała na niego, a ten burak ze słowami "no i gdze wredna suko" walnął ją parasolem po głowie. Sylwa z piskiem uciekła w krzaki, a ja zdrowo poddusiłem Argona, bo on z gulgotem skoczył jak ze spręzyny temu facetowi do gardla. A ja puściłem smycz Sylwy i zdzieliłem mu w mordę,że sie przewrócił na samochód. Te które mnie znają, to wiedzą że mięcha nie używam,ale tym razem szlag mnie trafił. A ten burak leci do bagażnika i wraca ze trzonkiem do łopaty. Ja odpowiedziałem na to odpięciem smyczy z Argonowej obroży. Wierzcie mi - nigdy ne widziałem Argona w takim stanie. Nawet podczas leśnej walki z wilczurem. Aż sam sie teraz przestraszyłem. I ten burak pewnie też, bo klnąc odwrócil sie na pięcie grożąc,że jeszcze mnie urządzi.
Jakby co, to szukam prawnika[/quote]

[quote name='Menrzuś']Od początku pobytu Sylwy u nas, bała się mężczyzn, a tych co mieli jakieś podłużne rzeczy w rękach, to z piskiem omijała. Musiała byc bita, a teraz gdy nabrała zaufania nawet do facetów - znowu oberwała.

Mógłbym i mocniej, ale jak Argon doszedł do siebie po podduszeniu, naprawdę zrobił się groźny[/quote]

Rany, Menrzuś! Nie dziwię Ci się, że się trząsłeś z nerwów. :angryy: Co za palant :angryy: (delikatnie powiedziane). Zgłoście to zdarzenie- jeśli policja będzie miala notatkę, to w razie ewentualnej skargi kolesia- czy to teraz czy jakiejś wydumanej- inaczej go potraktują.

Biedna Sylwa! Ucałujh ję od ciotki, a Argonowi powiedz, że się dobrze spisał!

Posted

[quote name='shirrrapeira']Biedna Sylwa, bidny Argon, musial byc wsciekly. Dobrze, ze mu przylozyles.[/quote]

Ja nie jestem z tych bijących się - to był tylko taki odruch.

[quote name='Iza i Avanti']Rany, Menrzuś! Nie dziwię Ci się, że się trząsłeś z nerwów. :angryy: Co za palant :angryy: (delikatnie powiedziane). Zgłoście to zdarzenie- jeśli policja będzie miala notatkę, to w razie ewentualnej skargi kolesia- czy to teraz czy jakiejś wydumanej- inaczej go potraktują.

Biedna Sylwa! Ucałujh ję od ciotki, a Argonowi powiedz, że się dobrze spisał![/quote]

Nic nie zgłaszaliśmy.
Z Sylwą juz chyba w porządku, a Argon wie, że dobrze zrobił....ile sie potem napufał
dobrej nocki.... i pomiziaj Avantiego ;)

Posted

Niedzielny spacerek....była nieciekawa pogoda - brak słonka, więc fotki są takie nijakie. Wybrałem cos koło 80ciu, więc uzbrojcie sie w cierpliwość :roll:

Parę zdjęć z kijasem
[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/1912/img2049ny9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img167.imageshack.us/img167/3880/img2052cw5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img167.imageshack.us/img167/7328/img2053hn6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img167.imageshack.us/img167/6023/img2055kt1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6452/img2056ju3.jpg[/IMG]

Posted

trochę śniegu jako wody dla ochłody
[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/373/img2057on7.jpg[/IMG]

Argon śnieg nabierał jak koparka :evil_lol:
[IMG]http://img167.imageshack.us/img167/1821/img2058dx2.jpg[/IMG]

.... i znowu bieganie
[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/7425/img2059mb1.jpg[/IMG]

słodziak, co nie? :evil_lol:
[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/1220/img2062ab3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/3664/img2064vy3.jpg[/IMG]

c.d.n.

zbliża się chwila jak ujrzycie latającą Sylwę ...... :-o

Posted

Zatrząsło mną... ja też mam tu takich, którym przywaliłabym z chęcią... kiedyś nawet szarpałam sie z facetem i jego laską, którzy kopnęli mi psa (Limala)... ale w sytuacji pobicia argument, że facet uderzył psa... marnie to widzę w razie jego zgłoszenia... :roll:
Modlić się będę, żeby był tak głupi i nie zgłosił...
(dobrze, że go trzepnąłeś! Jesteś bohaterem! A Argonek też herosik!) :buzi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam oznajmić że Dzień Dobry [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

dobry wieczorek :multi:

[quote name='Iza i Avanti']Cze Kofffffffffani! Zdjęcia super, czekam na następną porcję! Ochłoneliście?[/quote]

Super to może nie aż tak, ale za to są :p
Chyba tak ;)

[quote name='halbina']Zatrząsło mną... ja też mam tu takich, którym przywaliłabym z chęcią... kiedyś nawet szarpałam sie z facetem i jego laską, którzy kopnęli mi psa (Limala)... ale w sytuacji pobicia argument, że facet uderzył psa... marnie to widzę w razie jego zgłoszenia... :roll:
Modlić się będę, żeby był tak głupi i nie zgłosił...
(dobrze, że go trzepnąłeś! Jesteś bohaterem! A Argonek też herosik!) :buzi:[/quote]

Już Ty mi takimi komplementami nie syp :oops: - trzeba swoje stado bronić. Tylko, że przez to wszystko to mogłem krzywdę Argonowi zrobić tym gwałtownym ściągnięciem go do parteru - Argon bez żadnego problemu odbiera kijka z wysokości 1,80m, a właśnie tak na tego gościa wyskoczył.

A co ma zglosić? Że w trąbę dostał nastając na moje "mienie"? A to niech se zgłasza.
Ale dziękuję :p