apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witam was ! Wpadam tutaj z ciężką głową a tu jeszcze na dzień dobry jakieś wykłady o dziwnościach dziwnych............:cool1: Ide sobie zrobić kaffke no chyba że mnie ktos poczęstuje :cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witam was ! Wpadam tutaj z ciężką głową a tu jeszcze na dzień dobry jakieś wykłady o dziwnościach dziwnych............:cool1: Ide sobie zrobić kaffke no chyba że mnie ktos poczęstuje :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] A co Ci ta głowa tak ciąży? Wykład bardzo ciekawy i oczekiwany - o wyższości gremliństwa nad gobliniarstwem.....obojętnie co to znaczy :evil_lol: Siadaj se - siorbniem sobie kawkę :razz: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']A co Ci ta głowa tak ciąży? Wykład bardzo ciekawy i oczekiwany - o wyższości gremliństwa nad gobliniarstwem.....obojętnie co to znaczy :evil_lol: Siadaj se - siorbniem sobie kawkę :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Właśnie nie wiem co mnie tak ta głowa ciąży..........ciśnienie poleciało chyba na łeb na szyje.....polej no tyj kawy [IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/parzy%20kawe.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Właśnie nie wiem co mnie tak ta głowa ciąży..........ciśnienie poleciało chyba na łeb na szyje.....polej no tyj kawy [IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/parzy%20kawe.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Właśnie - wczoraj słoneczko, a dzisiaj pada - wiosenna pogoda :p A gdzie mam nalewać, kiedy sama się juz obsłużyłaś ;) Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Właśnie - wczoraj słoneczko, a dzisiaj pada - wiosenna pogoda :p A gdzie mam nalewać, kiedy sama się juz obsłużyłaś ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taka pogoda mnie dobija.........:cool1: No musialam się sama obsłuzyć bo tu gospodarz się leni :razz::diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taka pogoda mnie dobija.........:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No musialam się sama obsłuzyć bo tu gospodarz się leni :razz::diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Eeee tam - przecież lubicie wiosnę :razz: Wszystkie Ptasiorki wiedzą, że w tym pokoiku jest samoobsługa :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeee tam - przecież lubicie wiosnę :razz: Wszystkie Ptasiorki wiedzą, że w tym pokoiku jest samoobsługa :eviltong::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaa teraz już tez wiem:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Kurna,ale mną trzęsie, aż musiałem napisać. Wyszedłem sobie na spacerek z pieskami, oczywiście jak zawsze na smyczy. Nagle z samochodu wychodzi taki facecik, który ciągle coś ma do mnie. nawet nie wiemo co mu chodzi - zawsze odpowiadam na jego wywody, żeby mnie zostawił w spokoju i poszedl się leczyć. Mija nas.Sylwa spojrzała na niego, a ten burak ze słowami "no i gdze wredna suko" walnął ją parasolem po głowie. Sylwa z piskiem uciekła w krzaki, a ja zdrowo poddusiłem Argona, bo on z gulgotem skoczył jak ze spręzyny temu facetowi do gardla. A ja puściłem smycz Sylwy i zdzieliłem mu w mordę,że sie przewrócił na samochód. Te które mnie znają, to wiedzą że mięcha nie używam,ale tym razem szlag mnie trafił. A ten burak leci do bagażnika i wraca ze trzonkiem do łopaty. Ja odpowiedziałem na to odpięciem smyczy z Argonowej obroży. Wierzcie mi - nigdy ne widziałem Argona w takim stanie. Nawet podczas leśnej walki z wilczurem. Aż sam sie teraz przestraszyłem. I ten burak pewnie też, bo klnąc odwrócil sie na pięcie grożąc,że jeszcze mnie urządzi. Jedyna pociecha, że się ten popapraniec juchą zalał. Sylwa jeszcze jest wystraszona - leży zwinięta w przedpokoju. Jakby co, to szukam prawnika Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Kurna,ale mną trzęsie, aż musiałem napisać. Wyszedłem sobie na spacerek z pieskami, oczywiście jak zawsze na smyczy. Nagle z samochodu wychodzi taki facecik, który ciągle coś ma do mnie. nawet nie wiemo co mu chodzi - zawsze odpowiadam na jego wywody, żeby mnie zostawił w spokoju i poszedl się leczyć. Mija nas.Sylwa spojrzała na niego, a ten burak ze słowami "no i gdze wredna suko" walnął ją parasolem po głowie. Sylwa z piskiem uciekła w krzaki, a ja zdrowo poddusiłem Argona, bo on z gulgotem skoczył jak ze spręzyny temu facetowi do gardla. A ja puściłem smyz Sylwy i zdzieliłem mu w mordę,że sie przewrócił na samochód. Te które mnie znają, to wiedzą że mięcha nie używał,ale tym razem szlag mnie trafił. A ten burak leci do bagażnika i wraca ze trzonkiem do łopaty. Ja odpowiedziałem na to odpięciem smyczy z Argonowej obroży. Wierzcie mi - nigdy ne widziałem Argona w takim stanie. Nawet podczas leśnej walki z wilczurem. Aż sam sie teraz przestraszyłem. I ten burak pewnie też, bo klnąc odwrócil sie na pięcie grożąc,że jeszcze mnie urządzi. Jedyna pociecha, że się ten popapraniec juchą zalał. Sylwa jeszcze jest wystraszona - leży zwinięta w przedpokoju. Jakby co, to szukam prawnika[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jezu Menrzuś co to za burak z tego gościa :crazyeye:. Trzeba mu było mocniej przyłozyć ............MASAKRA!:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jezu Menrzuś co to za burak z tego gościa :crazyeye:. Trzeba mu było mocniej przyłozyć ............MASAKRA!:angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Od początku pobytu Sylwy u nas, bała się mężczyzn, a tych co mieli jakieś podłużne rzeczy w rękach, to z piskiem omijała. Musiała byc bita, a teraz gdy nabrała zaufania nawet do facetów - znowu oberwała. Mógłbym i mocniej, ale jak Argon doszedł do siebie po podduszeniu, naprawdę zrobił się groźny Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Od początku pobytu Sylwy u nas, bała się mężczyzn, a tych co mieli jakieś podłużne rzeczy w rękach, to z piskiem omijała. Musiała byc bita, a teraz gdy nabrała zaufania nawet do facetów - znowu oberwała. Mógłbym i mocniej, ale jak Argon doszedł do siebie po podduszeniu, naprawdę zrobił się groźny[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bym powiedziała brzydko co mysle o tym chłopie ale szkoda sobie burakiem nerwów psuć....szkoda tylko Sylwy...biedna myszka....utulkaj ja od cioci Jabłuszkowej:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bym powiedziała brzydko co mysle o tym chłopie ale szkoda sobie burakiem nerwów psuć....szkoda tylko Sylwy...biedna myszka....utulkaj ja od cioci Jabłuszkowej:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wołam ją do pokoju, ale nie chce przyjść tylko patrzy na mnie - pójdę ją wymiziać Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Wołam ją do pokoju, ale nie chce przyjść tylko patrzy na mnie - pójdę ją wymiziać[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Idź wymiziaj....biedna malutka przez tego dziada się teraz boi - krew mnie zalewa:angryy: Qurde tak sobie teraz myśle że skoro on tak ci się odgrażał to żeby teraz nie poszedł na policje albo co bo bedą kłopoty.....Menrzuś a ktoś widział może to całe zajście? [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Idź wymiziaj....biedna malutka przez tego dziada się teraz boi - krew mnie zalewa:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Qurde tak sobie teraz myśle że skoro on tak ci się odgrażał to żeby teraz nie poszedł na policje albo co bo bedą kłopoty.....Menrzuś a ktoś widział może to całe zajście?[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Wątpię czy pójdzie - za głupi na to, ale obawiam sie np o samochód czy jakieś inne "uprzymilanie " życia Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Wątpię czy pójdzie - za głupi na to, ale obawiam sie np o samochód czy jakieś inne "uprzymilanie " życia[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz głupi nie głupi....mam nadzieje że jednak nie pójdzie.....wszystko wszystkim ale żeby psom nic nie zrobił palant jeden:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz głupi nie głupi....mam nadzieje że jednak nie pójdzie.....wszystko wszystkim ale żeby psom nic nie zrobił palant jeden:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Poczekam na Alfę - może my pierwsi zglosimy zdarzenie....nie wiem Psom nie zrobi - boxerki maja dobra pamięć, a Argon juz go zapamieta, a ja będę mu dodatkowo przypominał Quote
shirrrapeira Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Biedna Sylwa, bidny Argon, musial byc wsciekly. Dobrze, ze mu przylozyles. Quote
Iza i Avanti Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Kurna,ale mną trzęsie, aż musiałem napisać. Wyszedłem sobie na spacerek z pieskami, oczywiście jak zawsze na smyczy. Nagle z samochodu wychodzi taki facecik, który ciągle coś ma do mnie. nawet nie wiemo co mu chodzi - zawsze odpowiadam na jego wywody, żeby mnie zostawił w spokoju i poszedl się leczyć. Mija nas.Sylwa spojrzała na niego, a ten burak ze słowami "no i gdze wredna suko" walnął ją parasolem po głowie. Sylwa z piskiem uciekła w krzaki, a ja zdrowo poddusiłem Argona, bo on z gulgotem skoczył jak ze spręzyny temu facetowi do gardla. A ja puściłem smycz Sylwy i zdzieliłem mu w mordę,że sie przewrócił na samochód. Te które mnie znają, to wiedzą że mięcha nie używam,ale tym razem szlag mnie trafił. A ten burak leci do bagażnika i wraca ze trzonkiem do łopaty. Ja odpowiedziałem na to odpięciem smyczy z Argonowej obroży. Wierzcie mi - nigdy ne widziałem Argona w takim stanie. Nawet podczas leśnej walki z wilczurem. Aż sam sie teraz przestraszyłem. I ten burak pewnie też, bo klnąc odwrócil sie na pięcie grożąc,że jeszcze mnie urządzi. Jedyna pociecha, że się ten popapraniec juchą zalał. Sylwa jeszcze jest wystraszona - leży zwinięta w przedpokoju. Jakby co, to szukam prawnika[/quote] [quote name='Menrzuś']Od początku pobytu Sylwy u nas, bała się mężczyzn, a tych co mieli jakieś podłużne rzeczy w rękach, to z piskiem omijała. Musiała byc bita, a teraz gdy nabrała zaufania nawet do facetów - znowu oberwała. Mógłbym i mocniej, ale jak Argon doszedł do siebie po podduszeniu, naprawdę zrobił się groźny[/quote] Rany, Menrzuś! Nie dziwię Ci się, że się trząsłeś z nerwów. :angryy: Co za palant :angryy: (delikatnie powiedziane). Zgłoście to zdarzenie- jeśli policja będzie miala notatkę, to w razie ewentualnej skargi kolesia- czy to teraz czy jakiejś wydumanej- inaczej go potraktują. Biedna Sylwa! Ucałujh ję od ciotki, a Argonowi powiedz, że się dobrze spisał! Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='shirrrapeira']Biedna Sylwa, bidny Argon, musial byc wsciekly. Dobrze, ze mu przylozyles.[/quote] Ja nie jestem z tych bijących się - to był tylko taki odruch. [quote name='Iza i Avanti']Rany, Menrzuś! Nie dziwię Ci się, że się trząsłeś z nerwów. :angryy: Co za palant :angryy: (delikatnie powiedziane). Zgłoście to zdarzenie- jeśli policja będzie miala notatkę, to w razie ewentualnej skargi kolesia- czy to teraz czy jakiejś wydumanej- inaczej go potraktują. Biedna Sylwa! Ucałujh ję od ciotki, a Argonowi powiedz, że się dobrze spisał![/quote] Nic nie zgłaszaliśmy. Z Sylwą juz chyba w porządku, a Argon wie, że dobrze zrobił....ile sie potem napufał dobrej nocki.... i pomiziaj Avantiego ;) Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Niedzielny spacerek....była nieciekawa pogoda - brak słonka, więc fotki są takie nijakie. Wybrałem cos koło 80ciu, więc uzbrojcie sie w cierpliwość :roll: Parę zdjęć z kijasem [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/1912/img2049ny9.jpg[/IMG] [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/3880/img2052cw5.jpg[/IMG] [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/7328/img2053hn6.jpg[/IMG] [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/6023/img2055kt1.jpg[/IMG] [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6452/img2056ju3.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 trochę śniegu jako wody dla ochłody [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/373/img2057on7.jpg[/IMG] Argon śnieg nabierał jak koparka :evil_lol: [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/1821/img2058dx2.jpg[/IMG] .... i znowu bieganie [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/7425/img2059mb1.jpg[/IMG] słodziak, co nie? :evil_lol: [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/1220/img2062ab3.jpg[/IMG] [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/3664/img2064vy3.jpg[/IMG] c.d.n. zbliża się chwila jak ujrzycie latającą Sylwę ...... :-o Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam oznajmić że Dzień Dobry [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Cze Kofffffffffani! Zdjęcia super, czekam na następną porcję! Ochłoneliście? Quote
halbina Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zatrząsło mną... ja też mam tu takich, którym przywaliłabym z chęcią... kiedyś nawet szarpałam sie z facetem i jego laską, którzy kopnęli mi psa (Limala)... ale w sytuacji pobicia argument, że facet uderzył psa... marnie to widzę w razie jego zgłoszenia... :roll: Modlić się będę, żeby był tak głupi i nie zgłosił... (dobrze, że go trzepnąłeś! Jesteś bohaterem! A Argonek też herosik!) :buzi: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam oznajmić że Dzień Dobry [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] dobry wieczorek :multi: [quote name='Iza i Avanti']Cze Kofffffffffani! Zdjęcia super, czekam na następną porcję! Ochłoneliście?[/quote] Super to może nie aż tak, ale za to są :p Chyba tak ;) [quote name='halbina']Zatrząsło mną... ja też mam tu takich, którym przywaliłabym z chęcią... kiedyś nawet szarpałam sie z facetem i jego laską, którzy kopnęli mi psa (Limala)... ale w sytuacji pobicia argument, że facet uderzył psa... marnie to widzę w razie jego zgłoszenia... :roll: Modlić się będę, żeby był tak głupi i nie zgłosił... (dobrze, że go trzepnąłeś! Jesteś bohaterem! A Argonek też herosik!) :buzi:[/quote] Już Ty mi takimi komplementami nie syp :oops: - trzeba swoje stado bronić. Tylko, że przez to wszystko to mogłem krzywdę Argonowi zrobić tym gwałtownym ściągnięciem go do parteru - Argon bez żadnego problemu odbiera kijka z wysokości 1,80m, a właśnie tak na tego gościa wyskoczył. A co ma zglosić? Że w trąbę dostał nastając na moje "mienie"? A to niech se zgłasza. Ale dziękuję :p Quote
Recommended Posts