shirrrapeira Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asiorku wysle Ci maila to zobaczysz. Wszystko napisze. Quote
shirrrapeira Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 To dobrze, przydalo by mi sie pocieszenie, ale chyba musialabym chyba jeszcze cos zrobic Quote
Asior Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [B]shirrrapeira[/B] - pisz .. wygadaj się.. :( to pomaga ... Quote
shirrrapeira Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Widzicie chodzi o to, ze jestem idiotka i kretynka i uwierzylam czlowiekowi, ktory nie odzywal sie do mnie przez kilkanascie miesiecy. Odezwal sie 1 stycznia, bo zostawila Go dziewczyna a ja naiwna uwierzylam, ze moze nam sie udac i tak myslalam, do wczoraj. Mial przyjechac. Nie przyjechal. Obiecal mi, ze podejmie decyzje po spotkaniu ze mna. I dupa podjal przed i pyta czy mozemy byc przyjaciolmi?? A ja mam ochote kopnac Go w dupsko. Quote
Menrzuś Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Asior']no co WY :crazyeye::crazyeye: Jaka osłonka :crazyeye: przecie to zwykły smoczek :diabloti: eeetam pochrzaniło się Wam cosik :) Już ładnie się z nim obchodzi :) Cumla aż mu się uszy trzęsa :) [/quote] Nie żadne Wy, tylko coś sie Izie pomieszało :lol:.....ja tam i tak w tych sprawach niekumaty Quote
Menrzuś Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='shirrrapeira']Widzicie chodzi o to, ze jestem idiotka i kretynka i uwierzylam czlowiekowi, ktory nie odzywal sie do mnie przez kilkanascie miesiecy. Odezwal sie 1 stycznia, bo zostawila Go dziewczyna a ja naiwna uwierzylam, ze moze nam sie udac i tak myslalam, do wczoraj. Mial przyjechac. Nie przyjechal. Obiecal mi, ze podejmie decyzje po spotkaniu ze mna. I dupa podjal przed i pyta czy mozemy byc przyjaciolmi?? A ja mam ochote kopnac Go w dupsko.[/quote] No i kopnij....daj sobie z nim spokój. Jak już pisałem - jedna osoba to nie cały świat. Będziesz się jeszcze z tego śmiała i cieszyła, że to się stało na początku, a nie później. Trzymaj się Quote
shirrrapeira Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Menrzusiu tylko ja juz jestem stara i czegos mi brakuje. Quote
Menrzuś Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='shirrrapeira']Menrzusiu tylko ja juz jestem stara i czegos mi brakuje.[/quote] Starość dziewczyno, to jest pojęcie jak najbardziej względne Quote
halbina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [B]Shirrrapeiro... Kochanie! nie wiem, czy to Cię pocieszy (a raczej wiem, że nie, bo też przechodziłam podobne emocje, choć dotyczyły nie spraw damsko-męskich, ale przyjaźni), ale wiedz, że wspieram Cię myślami... nie jesteś sama! A co do ludzi... niestety często nie dorastają do naszych wyobrażeń... często też nasze wyobrażenia są ciut naiwne... i to też wiem, z własnego doświadczenia... idealizując ludzi, prędzej czy później sie rozczarujemy! ja rozczarowałąm się po 20 latach przyjaźni, mam nadzieję, że Tobie nie zajmie to tyle czasu... I jeszcze jedno, ból z czasem traci na sile... ale póki co... musisz być silna! [/B] Quote
GoniaP Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='shirrrapeira']Widzicie chodzi o to, ze jestem idiotka i kretynka i uwierzylam czlowiekowi, ktory nie odzywal sie do mnie przez kilkanascie miesiecy. Odezwal sie 1 stycznia, bo zostawila Go dziewczyna a ja naiwna uwierzylam, ze moze nam sie udac i tak myslalam, do wczoraj. Mial przyjechac. Nie przyjechal. Obiecal mi, ze podejmie decyzje po spotkaniu ze mna. I dupa podjal przed i pyta czy mozemy byc przyjaciolmi?? A ja mam ochote kopnac Go w dupsko.[/quote] Kochana, nos do góry!! Publicznie tego nie napiszę, ale z chęcią podzielę sie z Tobą moim "superowym" doświadczeniem via e-mail ;) I uwierz mi, teraz się z tego śmieję!!:lol: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Pewnie, że nie napiszesz, bo znowu by było, że faceci to be :shake:.... eeech Witanko Goniu Quote
credita Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 e tam faceci wcale nie tacy żli kto by nam nerwy psuł jak nie oni :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no z tym psuciem nerwów, to nie wiem, nie wiem......kto komu psuje :razz: Quote
shirrrapeira Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 To prawda. Goniu moj mail to [email][email protected][/email] Quote
halbina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 a ja do Menrzusia słówko: DAJ! DAJ! DAJ! DAJ!!! :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witam wszystkie ciotki i Menrzusia! Asiorka Kacperek jest slodki, taka kruszyna a juz powala ciotki urokiem. Beda panny szly sznurem....:loveu: [B]shirrrapeira bede trzymac za Ciebie kciuki. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie dla Ciebie ulozy. Przyjdzie dzien, ze nie bedziesz pamietac jak sie gosciu nazywal. Do tego czasu musisz byc silna.[/B] Menrzus fotki jak zwykle rewelka! Argon wyglada teraz jak macho:evil_lol: Mam prosbe do wszystkich o 16.10 wylatuje z Paryza! Wiec trzymac za mnie kciuki prosze, zebym w jednym kawalku doleciala i zeby mnie nie przymkneli za jakis przymyt lub cos innego. Bo ja zawsze jakies glupie przygody mam nawet jak jade zwyklym autobusem w Polsce. Koniec Swiata!! Szyszka wreszcie do Polski jedzie! :diabloti: Chowajcie sie ludziska!! Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja bedę trzymał....16:10....nie zapomnę Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='halbina']a ja do Menrzusia słówko: DAJ! DAJ! DAJ! DAJ!!! :evil_lol:[/quote] A dam, dam, dam......tylko że rano Dobrej nocki Halbinko :razz: Quote
Asior Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='shirrrapeira']Asiorku odbierz maila[/QUOTE] odpisałam kochana.. przepraszam, ze dopiero teraz ale padłam raze z moim mlodym.... Po przeczytaniu tego, już chyba nigdy nie będe narzekać, ze miałam źle... :roll: ehhhh dlaczego dobrych ludzi spotyka samo zło, a inni, przestępcy , ludzie bez serca... żyją sobie jak w bajce.. :( dlaczego tak jest [B]shirrrapeira[/B]- widzisz, tak jak pisałam.. masz tu przyjaciół, którzy o Tobie myślą i martwią się o Ciebie..... Pamiętaj o tym.. nie jestes sama, masz nas ;) Quote
halbina Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Marsz do łóżka, Asiorku! I to już! :mad: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie żadne Wy, tylko coś sie Izie pomieszało :lol:.....ja tam i tak w tych sprawach niekumaty[/quote] Izie, Izie :eviltong: Ale to naprawdę wygląda jak osłonka na cycusia :eviltong: Dzień dobry nocne Marki :loveu: Quote
Agniest Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Menrzuś']A dam, dam, dam......tylko że rano [/quote] już jest rano :cool3::cool3: [quote name='szyszka.fr'] Koniec Swiata!! Szyszka wreszcie do Polski jedzie! :diabloti: Chowajcie sie ludziska!![/quote] już się boję :evil_lol: ale lądujesz w Warszawie? dobrze, że to daleko ode mnie :diabloti: spokojnego lotu :loveu: [quote name='halbina']Marsz do łóżka, Asiorku! I to już! :mad:[/quote] czemu wy w nocy nie śpicie ???????? Asior dbaj o siebie ! Witam wszystkich :multi: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Izie, Izie :eviltong: Ale to naprawdę wygląda jak osłonka na cycusia :eviltong: Dzień dobry nocne Marki :loveu:[/quote] Witanko Iza :multi:..... To takie cuś używałaś? Dalej sobie nie mogę wyobrazić takiego cuś. [quote name='Agniest']już jest rano :cool3::cool3: już się boję :evil_lol: ale lądujesz w Warszawie? dobrze, że to daleko ode mnie :diabloti: spokojnego lotu :loveu: czemu wy w nocy nie śpicie ???????? Asior dbaj o siebie ! Witam wszystkich :multi:[/quote] Zaraz, chwilka.....cześć Agniestka;) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dokończenie fotek z pochmurnego spacerku [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/7828/pc230012wi4.jpg[/IMG] [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/6316/pc250013cu0.jpg[/IMG] [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/1115/pc250019xg9.jpg[/IMG] Znalazła sobie loda :lol: [IMG]http://img251.imageshack.us/img251/8067/pc250021kf7.jpg[/IMG] w przygotowaniu zdjęcia z walki Sylwy z Argonem :crazyeye: Quote
Recommended Posts