Agniest Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 masz tu chusteczkę, wytrzyj nos i nie rycz już :evil_lol: twardym trzeba być, nie mientkim :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 GoniaP napisał(a):Biedny Menrzuś :-D:calus: Menrzuś napisał(a)::placz:....buuuuuuuuuu.....:cry: Agniest napisał(a):masz tu chusteczkę, wytrzyj nos i nie rycz już :evil_lol: twardym trzeba być, nie mientkim :diabloti: Nie rycz, Mały, nie rycz :p Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale wredoty :lol: "kochane", zapomniałeś dodać :mad: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Chyba Moderatorka z zazdrości wycięła :evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Chyba Moderatorka z zazdrości wycięła :evil_lol: aaaaaaaaaaaa, to całkiem możliwe :roll: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 GoniaP napisał(a):aaaaaaaaaaaa, to całkiem możliwe :roll: no i co tam u Ciebie? Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Menrzuś napisał(a):no i co tam u Ciebie? Ano dół.... Psy powystawiane, zero odzewu... Kasy na nie brak... Morze potrzeb... Ciągle pojawiają się następne... A sil i pomysłów brak :-( Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Styczeń..... rozumiem...... czyli teraz się pozbywają, zamiast brać, tak???:placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 GoniaP napisał(a):rozumiem...... czyli teraz się pozbywają, zamiast brać, tak???:placz::placz::placz: To też, ale i brak pieniędzy po świętach.... brzydka pogoda....zimno.... czekają wiosny Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Menrzuś napisał(a):To też, ale i brak pieniędzy po świętach.... brzydka pogoda....zimno.... czekają wiosny Ale mam prawo mieć dół, prawda?? Bo dla mnie to żadna wymówka.... Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 GoniaP napisał(a):Ale mam prawo mieć dół, prawda?? Bo dla mnie to żadna wymówka.... Oczywiście, że nie masz prawa jego mieć. Przeciwieństwa powinnaś pokonywać większym zaangażowaniem :roll: Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Oczywiście, że nie masz prawa jego mieć. Przeciwieństwa powinnaś pokonywać większym zaangażowaniem :roll: Kurna, już nie da się większym!!!!!!!!!!!!!!:placz: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 GoniaP napisał(a):Kurna, już nie da się większym!!!!!!!!!!!!!!:placz: Zawsze się da, tylko trzeba przemyśleć, no i być przebojowym - chociaż taką to już jesteś :lol: Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ale muli.....już dwa razy wklejałem zdjęcia i mnie wyrzuca :placz: Quote
credita Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no ale teraz trochę lepiej się kula , tylko już pózno na nocny tryb by trzeba przejść ,ale to nie na mnie teraz już o 22 mnie zmaga :p dobrej nocy ;) Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 credita napisał(a):no ale teraz trochę lepiej się kula , tylko już pózno na nocny tryb by trzeba przejść ,ale to nie na mnie teraz już o 22 mnie zmaga :p dobrej nocy ;) Trzymaj się ciepło i dbaj o siebie :p Quote
Menrzuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Sen wszystkim nam jest potrzebny - dobrej nocki wszystkim. Już Argon we mnie ślepia wlepia - to jest wręcz rozkaz pójścia do łóżka :roll: Quote
halbina Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dobranoc, mój książę!... Argonku! Dobranoc, Menrzusiu! Quote
Agniest Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 wyspani już ? :razz: to pora na kawkę ;) PS: Halbinko, czytając twojego posta w pierwszej sekundzie pomyślałam, że ten "Książe" to Menrzuś :evil_lol::evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 halbina napisał(a):Dobranoc, mój książę!... Argonku! Dobranoc, Menrzusiu! Dzieńdobry moja księżniczko.....Inko! :lol: Agniest napisał(a):wyspani już ? :razz: to pora na kawkę ;) PS: Halbinko, czytając twojego posta w pierwszej sekundzie pomyślałam, że ten "Książe" to Menrzuś :evil_lol::evil_lol: :cool3: Kawka na stole :p PS. Kurcze....ja też tak pomyślałem :oops: Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dziendobry!! Jest ptasie mleczko? Bo jakis dopalacz mi na dzisiaj potrzebny?:) Quote
Menrzuś Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 szyszka.fr napisał(a):Dziendobry!! Jest ptasie mleczko? Bo jakis dopalacz mi na dzisiaj potrzebny?:) Szyszka wróciła :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nic juz nie mam.....Argon ostatnie zeżarł :shake: Quote
szyszka.fr Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 nieladnie... ja robie WIELKIE wejscie, a Ty ptasiego nie masz:shake: przeciez glodna po urzedach lazic nie bede:lol: Quote
Recommended Posts