Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='halbina']Menrzuś, a dlaczego tylko Asiorka ma o siebie dbać?... :placz: I Ty się jeszcze dziwisz, że musisz okłądy z mięcha na oko robić... :p nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, pójde do ogródka, nażrę sie robali! Szyszko, kciuki trzymane, a Ty w razie co... machaj łapkami z całych sił!!! :evil_lol: Cześć wszystkim... Asiorka musi szczególnie o siebie dbać, bo jak sie nie zadba, to mojemu e-chrześniakowi może mleczka zabraknąć :shake::razz: :glaszcze: (w zimie robali nie znajdziesz w ogródku :eviltong: ) [quote name='Iza i Avanti']Ceeeeeeeeeeść! bry wieczorek ;) Quote
halbina Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 odbierze, odbierze... o czwartej nad ranem... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Obiecane fotki z walki :razz: Próba chwytu za fafla atak z dołu z walnięciem łapą nieśmiała odpowiedź - próba chwytu za ucho :lol: reszta rano, bo coś mi miele Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cześć Menrzuś! Gdzie fotki? Już jest rano! Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ślązaczki! Zerkać mi tu na bazarek! Coś dla Was: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104649 Quote
Menrzuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzuś! Gdzie fotki? Już jest rano! Boszsz.....spokojnie...daj mi kawkę wypić ;) Dzieńdoberek Agniest napisał(a):witanko :multi: jak oczko ? :evil_lol: Cześć Agniestka :razz: rewelacyjnie wygląda.....tylko ogolić mi głowę i dać bejsbola Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Menrzuś! Ja sobie pozwolę: OGŁOSZENIE: Kalendarze biurkowe na bokserkę Sandrę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104652 Dzięki! Quote
Menrzuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Menrzuś! Ja sobie pozwolę: OGŁOSZENIE: Kalendarze biurkowe na bokserkę Sandrę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104652 Dzięki! Czuj się jak u siebie :p Quote
Menrzuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 c.d. walki chwyt za gardło.... ..... poprawka za brodę.... i zakończenie chwytem za łapę wygrałam :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 walki bokserów :diabloti: tylko ringu brak :) Quote
szyszka.fr Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witam! Dziekuje wszystkim za wsparcie moralne. Przezylam, dolecialam i nawet fajnie bylo. Tylko uszy mi zatkalo na kilka godzin. Menzusiu zdjecia sa ekstra i jak zwykle baba wygrywa:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Medorowa napisał(a):Jak miło popatrzeć na walki psów:p:p Bardziej przekomarzanie się niż walka :p szyszka.fr napisał(a):Witam! Dziekuje wszystkim za wsparcie moralne. Przezylam, dolecialam i nawet fajnie bylo. Tylko uszy mi zatkalo na kilka godzin. Menzusiu zdjecia sa ekstra i jak zwykle baba wygrywa:diabloti: Na drugi raz, to w czasie lądowania żuj gumę - pomaga O tym, że baba wygrywa, to wiem dokładnie :lol: Witamy na starych śmieciach :multi: Quote
Agniest Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 zdjęcia śliczne :) ale coś słaba ta walka - krwi nie widać :evil_lol: jutro mam urlopik, więc do poniedziałku :multi: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Bo to było tylko takie punktowanie, a nie jatka :evil_lol: Trudno....jakoś przeżyję te 3 dni.....miłego urlopowania się ;) Quote
Asior Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='halbina']Marsz do łóżka, Asiorku! I to już! :mad: ale ja na karmienie czekam :roll: [quote name='Menrzuś']Moje bestie w pełnym biegu walnęły mnie od tyłu......pamietam tylko lot w przestworzach i wylądowałem w jakis krzaczorach.... teraz leżę z mięchem na oku :placz:.....wyglądam teraz tak, jak kiedyś, gdy zapomniałem Dance dodać mleczka do kawy eheheh a ja bym chciała to oko zobaczyć :cool3::loveu: [quote name='shirrrapeira']Asiorku odbierz maila. odebrałam :( Zupełnie niewiem co powiedzieć.... :roll: przysięgam, ze nie wiem :( [quote name='halbina']odbierze, odbierze... o czwartej nad ranem... :evil_lol: nno baaardzo śmieszne :roll: pffffff nabijac się ze mnie będą <foch> porcja świeżutkich zdjątek :) Quote
Asior Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A tutaj mały cyganek z kręconymi włosami :twisted: ( oboje stwierdziliśmy, ze tak wyglada ;) ) Quote
Asior Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 golasek :) A tak wyglądał po minucie od włączenia tych dźwięków natury :twisted: tu werandowaliśmy : Quote
halbina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Oj, Asiorku... budzą sie we mnie instynkty... :loveu: :oops: :lol: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Asior napisał(a): eheheh a ja bym chciała to oko zobaczyć :cool3::loveu: I co jeszcze :roll::razz: Mały jest cuuuuuuuudoooooooowny :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 halbina napisał(a):Oj, Asiorku... budzą sie we mnie instynkty... :loveu: :oops: :lol: Już się boję :eek2: Quote
Recommended Posts