halbina Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 do sklikania w przyszłym roku! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 halbina napisał(a)::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A i nas jest kaloryfer od morza :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 GoniaP napisał(a):Happy New Year!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niepowtarzalnego Nowego Roku :multi: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jeszcze raz życzę wszystkim Ptasiorkom wszystkiego dobrego... ten rok będzie lepszy....napewno. Dobrej nocy...i śnijcie marzenia, a one napewno się spełnią :loveu: Quote
Imbirka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 No jak ja z Bimbrem wróciłam z psiego Sylwestra, to sobie ktoś tu poszedł spać :roll::razz: echhhh.... Szczęśliwego Nowego Roku raz jeszcze dla wszystkich Was :multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 a ja się zmęczyłam... Roki jak co roku szalał, a Bimbra nic nie ruszało... w końcu obydwa padły i mają taką padniętą fotkę zrobioną z psiego sylwestra:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz kolej na mnie, też idę się walnąć bo jakoś nic ciekawego w TV nie ma:razz::razz: Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 No i jak tam po Sylwestrze? Kacorek nie męczy? :evil_lol: Może :diabloti: Pifko z rana jak śmietana :razz: Quote
Asior Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszystkiego Dobrego w tym NOWYM ROKU :) MAM NADZIEJ, ZE BĘDZIE LEPSZY OD POPRZEDNICH :roll: Quote
Imbirka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Bodziulka']to daj fotkę najpierw :diabloti: a bardzo proszę... dwa zezłomowane i skacowane psiaki :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Menrzuś']No i jak tam po Sylwestrze? Kacorek nie męczy? :evil_lol: Może :diabloti: Pifko z rana jak śmietana :razz: hehe... kacorek nie dolega, ale zaraz idę z Bimbrem po piffko na stację :p Quote
halbina Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no to nadal świętujecie?... a ja nadal leniu***e Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asior napisał(a):Wszystkiego Dobrego w tym NOWYM ROKU :) MAM NADZIEJ, ZE BĘDZIE LEPSZY OD POPRZEDNICH :roll: Będzie, będzie lepiej - wszystko juz załatwione, tak jak i donoszenie :p Imbirka napisał(a): hehe... kacorek nie dolega, ale zaraz idę z Bimbrem po piffko na stację :p Grunt to utrzymywać odpowiednie stężenie procentów we krwi :evil_lol: halbina napisał(a):no to nadal świętujecie?... a ja nadal leniu***e świętujemy tak jak i Ty....a może nawet bardziej leniwie :roll: Quote
Asior Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 jeesuuuu niech ktos mi wyjmie to dziecko z brzucha.. :roll: umieram!!!!! Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asior napisał(a):jeesuuuu niech ktos mi wyjmie to dziecko z brzucha.. :roll: umieram!!!!! Jeszcze tylko 2 tygodnie ;) Quote
Asior Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 menrzuś... to juz czysta złośliwośc z Twojej strony :-x:bad-word: Faceci to nie potrafią zrozumiec kobiet ..... Nawet do połowy ciąży by nie dotrwali..... Quote
Menrzuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Asior napisał(a):menrzuś... to juz czysta złośliwośc z Twojej strony :-x:bad-word: Faceci to nie potrafią zrozumiec kobiet ..... Nawet do połowy ciąży by nie dotrwali..... To nie złośliwość Asiorku, tylko to co ma być, musi się dopełnić :loveu: Reszta to jest tylko gdybanie, bo nijak nie można tego sprawdzić :eviltong: Quote
credita Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Asiorku z tym bobasem w brzuchu nie jest tak żle pomyśl o kobietach które noszą np trojaczki:cool3: no menrzuś dalej odpoczywa widzę:p Quote
Recommended Posts