GoniaP Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Menrzuś, kremik z autografem wreszcie w drodze :) Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :mad::mad::mad:Ładnie to tak podglądać??? :mad::mad::mad: Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A do moich kundelków to nikt nie zagląda :angryy: Bo nie mają fafli, tak??!:mad: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='GoniaP']Menrzuś, kremik z autografem wreszcie w drodze :)[/quote] Nareszcie.....zima się zrobiła :roll: [quote name='Iza i Avanti']:mad::mad::mad:Ładnie to tak podglądać??? :mad::mad::mad:[/quote] :oops::oops:.... [quote name='GoniaP']A do moich kundelków to nikt nie zagląda :angryy: Bo nie mają fafli, tak??!:mad:[/quote] Jakoś się nie odważyłem jeszcze się tam wpisać......wstydliwym jest jakosik :oops: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='GoniaP']A do moich kundelków to nikt nie zagląda :angryy: Bo nie mają fafli, tak??!:mad:[/quote] A linka podała??? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A linka podała??? :diabloti:[/quote] można samemu znaleźć :p Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong: A Ty co się tak mądrzysz??? ;) Quote
Menrzuś Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Bo jestem u siebie :eviltong::evil_lol:.....u Ciebie będę potulny jak baranek :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tia... Potulny jak baranek... Ja znam te potulne Baranki... Mam w domu takie dwa... ;-) Quote
Menrzuś Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ale ja będę potulnym barankiem przez małe "b" :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ok! Pa Menrzusiu! Spadam do domku! Do jutra, baranku ;-) Quote
Menrzuś Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ok! Pa Menrzusiu! Spadam do domku! Do jutra, baranku ;-)[/quote] Trzymajcie się :multi: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa']Cze:p :p:p:p[/quote] ....rwiec?? Już Ci się zima znudziła?? :p Quote
Medorowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Menrzuś']....rwiec?? Już Ci się zima znudziła?? :p[/quote] Ojj mógłby być, nie miałabym nic przeciwko temu:shake::shake: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa']Ojj mógłby być, nie miałabym nic przeciwko temu:shake::shake:[/quote] Eeee tam....najpierw musi być trochę zimna dla jędrności ciała :lol: Quote
AgaiTheta Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Menrzuś wstawaj, ja tu czekam ;) Quote
Menrzuś Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='AgaiTheta'] Menrzuś wstawaj, ja tu czekam ;) Jestem, jestem ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nic mi się nie chce... Najchętniej to poleżałabym z Zuzą w łóżku i się powygłupiała.... A muszę pracować.... Bleeeeeeeeeee Quote
GoniaP Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cześć, ja tez wpadam do Was na kaffffkę :razz: Quote
GoniaP Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A cuś do kafffki masz? :razz:[/quote] zawsze :razz: Quote
Recommended Posts