Menrzuś Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Medorowa']Szczęśliwego Nowego Roku :p:p ...a Tobie Dobrego :p (długo widać trzeźwiałaś :evil_lol:) [quote name='credita']Asiorku z tym bobasem w brzuchu nie jest tak żle pomyśl o kobietach które noszą np trojaczki:cool3: no menrzuś dalej odpoczywa widzę:p A gdzie tam odpoczywam - cały czas w ruchu:lol: Cześć Creditka :multi: - wszystkiego, wszystkiego dobrego....i żeby Ci modem nie nawalał Quote
credita Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Menrzuś ruch to zdrowie:p odpoczywać będziemy na emeryturze :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 credita napisał(a):Menrzuś ruch to zdrowie:p odpoczywać będziemy na emeryturze :evil_lol: Jak będę na emeryturze, to będę miał 5 boksiów :diabloti:....i sobie wreszcie odpocznę Quote
Medorowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Menrzuś']...a Tobie Dobrego :p (długo widać trzeźwiałaś :evil_lol:) :oops::oops::siara: Lepiej późno, niż wcale:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kofffffffffffani! Wszystkiego naj w 2008 roku... I nie mów mi, że długo trzeźwiałam ;-) Quote
Menrzuś Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Medorowa napisał(a)::oops::oops::siara: Lepiej późno, niż wcale:evil_lol: ale z takim chuchem? :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Kofffffffffffani! Wszystkiego naj w 2008 roku... I nie mów mi, że długo trzeźwiałam ;-) Dzięki :loveu: Nie powiem......tylko wspomnę, że Ty to masz zdrowie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 c.d. ałułułuuuuuuuuu szczyt tego ałułułuuuuuuu :evil_lol: a tu końcówka c.d.n. dobrej nocki Quote
Menrzuś Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Restauruję - dwa pęknięcia posklejać, sznurki naciągnąć i też posklejać, jedno luźne złącze dopasować....:cool3: Quote
Bodziulka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 to widzę, że się wcześniej zaopatrzyłeś w niezbędny sprzęt do restaurowania :evil_lol: a co Danka powiedziała o dzidzie? Quote
Menrzuś Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Taki sprzęt mam zawsze pod ręką Na pytanie "co to jest?", usłyszała - "ozdobny drążek do tańca erotycznego" :evil_lol: (nie mam strzałek, więc nie będę ryzykował mówienia prawdy:roll:) Quote
Bodziulka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 masz strzałki :cool3: są schowane w tym pojemniczku, na którym jest wyrzeźbiona głowa człowieka - on się od dołu otwiera, trzeba zatyczkę wyjąć i tam kilka strzał jest :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Mmmmmmmmm......teraz glutek Gremliny jako trutka i można zaczynać :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A widziałaś jak te ostrza są pogięte? Ten TZ musiał być gruboskórny, albo strzelec miał zeza i po ścianach ładował :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 widziałam - i do tego jakieś stępione te strzałki ;) Quote
Menrzuś Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A w ogóle to TZ żyje? Łowczyni tak podejrzanie pozbywa się broni :crazyeye: Quote
Bodziulka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 podobno żyje, ale ja go w życiu na oczy nie widzialam :hmmmm: Quote
Menrzuś Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Asiorka pojechała rodzić :multi:.....będzie mały Asiorek :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Asiorka! Trzymaj się kobieto! Cześć Menrzzuś Quote
Recommended Posts