Menrzuś Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Asior']dla którego ptasiorka te życzonka :cool3:[/quote] i dla tego.....i dla tego :p [quote name='GoniaP']Patrzcie, a tu życzenia dla wszystkich od Fafelka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL]http://www.elfyourself.com/?id=1786990950[/URL][/quote] A o północy mówił ludzkim głosem? :razz: Quote
Menrzuś Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Wieczorne odpoczywanie.... [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/7658/pc060001av8.jpg[/IMG] ..... i wieczorne mizianko :p [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/6579/pc060004kp8.jpg[/IMG] [IMG]http://img253.imageshack.us/img253/2755/pc090005df1.jpg[/IMG] Quote
Asior Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 boszzzz jaka ona gruba.... Mieliście ja odchudzić... :roll: Quote
GoniaP Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Zazdroszczę Wam tego szczęścia.... Limka umiera :placz: Quote
Menrzuś Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='GoniaP']Zazdroszczę Wam tego szczęścia.... Limka umiera :placz:[/quote] My też wiemy co to jest umieranie.....i do tej pory nie mogę sobie wybaczyć, że dałem umierać Atosowi tak długo :shake: Quote
GoniaP Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Menrzuś']My też wiemy co to jest umieranie.....i do tej pory nie mogę sobie wybaczyć, że dałem umierać Atosowi tak długo :shake:[/quote] Na co umarł Atos? I dlaczego żałujcie? Przepraszam, że pytam... ale sama jstem w kropce pytań bez odpowiedzi....... Quote
Menrzuś Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='GoniaP']Na co umarł Atos? I dlaczego żałujcie? Przepraszam, że pytam... ale sama jstem w kropce pytań bez odpowiedzi.......[/quote] Jest to gdzieś na wątku. Atos to nasz jamnik przed Argonem. Dostał ostrego zapalenia nerek od jakiś pierwotniaków. W 5 dni potem odszedł. A my do końca próbowaliśmy. Skończyło się tylko nieotrzebnymi mękami psiaka. Mam ten obraz przed sobą..... Quote
halbina Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ech... jestem w temacie, niestety... wiecie... :-( Quote
Menrzuś Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='GoniaP']Dlaczego??[/quote] Czarny napis w podpisie Halbinki Quote
GoniaP Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Menrzuś']Czarny napis w podpisie Halbinki[/quote] To wiem :(( Nie dlatego pytam.... dlaczego............. Quote
Menrzuś Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='GoniaP']To wiem :(( Nie dlatego pytam.... dlaczego.............[/quote] No to co "dlaczego"? Quote
Bodziulka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Menrzuś']My też wiemy co to jest umieranie.....i do tej pory nie mogę sobie wybaczyć, że dałem umierać Atosowi tak długo :shake:[/quote] Ja też teraz wiem, ze Boxowi trzeba było pomóc wcześniej - ale do takich mądrych wniosków dochodzi się dopiero po pewnym czasie, bo gdy jest jeszcze jakaś szansa i jakiś sposób, to człowiek chce jak najdłużej być z psem, i wtedy nie zdaje sobie sprawy z tego, że pies, mimo, że go bardzo kocha, chce odejść i już nie cierpieć. A człowiek chce walczyć o każda chwilę, nie zastanawiając się nawet w takiej chwili (bo jak wtedy racjonalnie myśleć?), że sprawia przyjacielowi ból... Quote
Menrzuś Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Bodziulka']Ja też teraz wiem, ze Boxowi trzeba było pomóc wcześniej - ale do takich mądrych wniosków dochodzi się dopiero po pewnym czasie, bo gdy jest jeszcze jakaś szansa i jakiś sposób, to człowiek chce jak najdłużej być z psem, i wtedy nie zdaje sobie sprawy z tego, że pies, mimo, że go bardzo kocha, chce odejść i już nie cierpieć. A człowiek chce walczyć o każda chwilę, nie zastanawiając się nawet w takiej chwili (bo jak wtedy racjonalnie myśleć?), że sprawia przyjacielowi ból...[/quote] Wszystko to prawda.....ja mam żal do siebie, że nie zażyczyłem sobie codziennych badań mocznika.....i wiem teraz, że to było o jeden dzień za długo Quote
halbina Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 dlaczego jest śmierć... bo jest naturalna... i absolutnie konieczna... ale dlaczego odejście tak boli tych, którzy zostają?... bo bardziej boli zawsze pustka opuszczenia... niż opuszczenie... przepraszam, filozuję... :roll: Quote
Menrzuś Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='halbina']dlaczego jest śmierć... bo jest naturalna... i absolutnie konieczna... ale dlaczego odejście tak boli tych, którzy zostają?... bo bardziej boli zawsze pustka opuszczenia... niż opuszczenie... przepraszam, filozuję... :roll:[/quote] Jest czas i na to.... Pamiętam jak oddałem wetkowi Argona I i Zorbę - pół terierkę szkocką mojego taty....przy odejściu Argona II mnie nie było. Porschak - świnka morska, odeszła gdy ją głaskałem.....czułem jej odejście. Argon Kazan - owczarek szkocki mojego dziadka odszedł leżąc na moich kolanach.... widziałem jego odchodzący wzrok. To wszystko się pamięta....i szuka się potem następne zwierzątko. Najpierw jako namiastka..... Życie. Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Ejjjjjj Słonka moje... oczy, mordki, jęzorki były szczęśliwe, a swoje smutki zapakujcie w wielki worek i wyślijcie do mnie. Ja je podźwigam na plaże i rozsypie w morskiej wodzie, będą się kołysać i pływać, aż staną się ukojeniem i wrócą do nas złotym piaskiem... Ps. Limko wszystkie myśli z Tobą... Quote
Menrzuś Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jeszcze od tego dźwigania przepukliny byś dostała :shake: - dosyć swojego masz Quote
GoniaP Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='AgaiTheta']Ejjjjjj Słonka moje... oczy, mordki, jęzorki były szczęśliwe, a swoje smutki zapakujcie w wielki worek i wyślijcie do mnie. Ja je podźwigam na plaże i rozsypie w morskiej wodzie, będą się kołysać i pływać, aż staną się ukojeniem i wrócą do nas złotym piaskiem... Ps. Limko wszystkie myśli z Tobą...[/quote] Wysyłam........ kiedy przyjdzie złoty piasek??? Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cześć Koffffffffani! Co tu tak smutno? :-( Quote
Menrzuś Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Koffffffffani! Co tu tak smutno? :-([/quote] Ano boksia odchodzi....kotek odszedł....i tak jakoś pożaliliśmy się sobie. Cześć Iza Quote
halbina Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ale czas chyba powspominać to, co rok temu świętowaliśmy... Uratowanie Sylwy... założenie tego wątku i naszą więź... :loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [IMG]http://img453.imageshack.us/img453/8555/pc310003akv6.jpg[/IMG] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2689704&postcount=217[/URL] 11000 post to chyba dobry moment, by rozpocząć obchody rocznicowe?... Quote
Recommended Posts