halbina Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 8300 post, liczy się? kjakaś nagroda będzie? Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']skoro juz o tym mowimy to gdzie zdjecia??hmmmm?:diabloti:[/quote] Próbowałem, ale dogo tak muli, że mi nic nie wychodziło.....może jutro, tzn dzisiaj Quote
szyszka.fr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ok ja sie zmywam , wstaje wczesnie buziaki i mizianka Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='halbina']8300 post, liczy się? kjakaś nagroda będzie?[/quote] Halbinka, nie kombinuj - wiesz, że pełen tysiączek się liczy :evil_lol: A poza tym, Twój post jest 8301 :eviltong: :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']ok ja sie zmywam , wstaje wczesnie buziaki i mizianka[/quote] Dobrej nocki - może coś Ci się przyśni ciekawego :loveu: Quote
szyszka.fr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='halbina']8300 post, liczy się? kjakaś nagroda będzie?[/quote] [quote name='Danusia12']Halbinka, nie kombinuj - wiesz, że pełen tysiączek się liczy :evil_lol: A poza tym, Twój post jest 8301 :eviltong: :loveu:[/quote] HA!!!:multi: Jeszcze jestem:diabloti: domagam sie nagrody przeciez do tysiaczka tak daleko...... Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']HA!!!:multi: Jeszcze jestem:diabloti: domagam sie nagrody przeciez do tysiaczka tak daleko......[/quote] Nie ma tak leTko :diabloti: Śmigaj do łóżka i zapisz rano sny :p Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ja też już idę spac - dobranoc Szyszko i Halbinko :multi: I jeszcze księżycowe pozdrowienie dla Asiorki - może jeszcze tu przyjdzie. A Imbirce dużo słońca na urlopie i Agniestce zgody na wolny tydzień (pod warunkiem, że będa fotki :razz: ) Dobranoc ciotki :multi: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='halbina']to nic nie dostaniemy?... :roll:[/quote] Do 9000 już niedaleko - trzymaj sie ciepło Halbinko :loveu: Odjeżdżam. Quote
Asior Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='halbina'] a Asiorek?... też po nocach ją widuję na dogo... a dziewczyna w czwartym miesiącu ciąży jest, więc nie wiem, jak ją do łóżka zogonić, choć próbuję... :roll: Tajemnicy już nie wyjawiam, bo sama ogłosiła na innym wątku... :oops:[/QUOTE] oojj tam czepiasz się :evil_lol: jak mam spać w nocy, skoro cały dzień praktycznie przesypiam :cool3: NOO ale teraz naprawde idę spać:oops: Chcę Wam tylko powiedzieć, że 3 dni temu Ramzes uymarł.... a już zaczął łapki podciągać pod siebie... nie miał uszkodzonego kręgosłupa widać..... ale te imbecyle weci, nie zrobili mu RTG i najp[rawdopodobniej przez ten tydzień który żył od wypadku, cierpiał z uszkodzoną jakąś częścią "wnętrznośći"..... w ostatni dzień ponoć wypywało z niego coś co przypominało krew, ale bardzo śmierdziało..... :placz: ehhhhhh dobrze, zę choć jego córcię mam :-( Dobranoc wszystkim..... Quote
Imbirka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Menrzuś wpadłam na ostatnią kawkę przed urlopem:cool3: i poproszę duuuuuuuużą, bo u nas paaada od samego rana:placz:, jak ja dzisiaj pojadę:cool3: Asiorka współczuję, niestety nie wszyscy weci są z powołania:shake: Quote
Agniest Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 cześć wszystkim :) ja też dzisiaj dużo pracy mam, bo muszę wszystko pozałatwiać przed urlopikiem (udało się !) :) Quote
Menrzuś Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Menrzuś wpadłam na ostatnią kawkę przed urlopem:cool3: i poproszę duuuuuuuużą, bo u nas paaada od samego rana:placz:, jak ja dzisiaj pojadę:cool3: Asiorka współczuję, niestety nie wszyscy weci są z powołania:shake:[/quote] Fajnie masz...już Ci zazdroszczę :multi: Pogodę masz zaklepaną - spoko :evil_lol: Trzymaj się tam ciepło :p [quote name='Agniest']cześć wszystkim :) ja też dzisiaj dużo pracy mam, bo muszę wszystko pozałatwiać przed urlopikiem (udało się !) :)[/quote] To pracuśkaj. A urlopik od kiedy? (zaczynam wierzyć w magię kciukasów :evil_lol: ) Quote
Menrzuś Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Asior']oojj tam czepiasz się :evil_lol: jak mam spać w nocy, skoro cały dzień praktycznie przesypiam :cool3: NOO ale teraz naprawde idę spać:oops: Chcę Wam tylko powiedzieć, że 3 dni temu Ramzes uymarł.... a już zaczął łapki podciągać pod siebie... nie miał uszkodzonego kręgosłupa widać..... ale te imbecyle weci, nie zrobili mu RTG i najp[rawdopodobniej przez ten tydzień który żył od wypadku, cierpiał z uszkodzoną jakąś częścią "wnętrznośći"..... w ostatni dzień ponoć wypywało z niego coś co przypominało krew, ale bardzo śmierdziało..... :placz: ehhhhhh dobrze, zę choć jego córcię mam :-( Dobranoc wszystkim.....[/quote] Szkoda go....ale cóż - życie dalej biegnie do przodu. Chyba już nie będziesz do tego "weta" chodzić? A tak w ogóle, to co z małymi? Quote
Agniest Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 hej, urlop od poniedz. do piątku, więc spotkamy się dopiero za tydzień :) będę leniuchować, zajmować się synkiem i suczydłami :) i fotkować tak jak obiecałam -( kilka wczorajszych już wstawiłam u siebie ). Do zobaczenia ! ....będę tęsknić....... może czasem uruchomię starego grata i zajrzę do was :) Quote
Asior Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Danusia12']Szkoda go....ale cóż - życie dalej biegnie do przodu. Chyba już nie będziesz do tego "weta" chodzić? A tak w ogóle, to co z małymi?[/QUOTE] to nie mój wet był... na szczęscie.....:roll: Quote
Menrzuś Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Agniest']hej, urlop od poniedz. do piątku, więc spotkamy się dopiero za tydzień :) będę leniuchować, zajmować się synkiem i suczydłami :) i fotkować tak jak obiecałam -( kilka wczorajszych już wstawiłam u siebie ). Do zobaczenia ! ....będę tęsknić....... może czasem uruchomię starego grata i zajrzę do was :)[/quote] No to się udało :multi: Miłego odpoczywania :loveu: Ja to już tęsknię :oops: :lol: I nie usmaż się na słoncu Quote
Menrzuś Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Asior']to nie mój wet był... na szczęscie.....:roll:[/quote] Całe szczęście....szkoda, że "jakość" weta poznaje się po ilości śmierci. Dwa wpisy na jednej stronce? Czyżbyś wróciła?:razz: Quote
szyszka.fr Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czesc!! Dzisiaj przyszlam sie tylko przywitac i sprawdzic czy sa zdjecia:evil_lol: bo ide od razu spac, ledwo stoje mizianka Asiorka naprawde przykro mi z powodu Ramzesa pociesz sie tym, ze dalas mu szanse na dom i prawdziwa milosc Agniest wypocznij dobrze i zadbaj o dziewczyny:) Quote
Menrzuś Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']Czesc!! Dzisiaj przyszlam sie tylko przywitac i sprawdzic czy sa zdjecia:evil_lol: bo ide od razu spac, ledwo stoje mizianka Asiorka naprawde przykro mi z powodu Ramzesa pociesz sie tym, ze dalas mu szanse na dom i prawdziwa milosc Agniest wypocznij dobrze i zadbaj o dziewczyny:)[/quote] To pod prysznic i do łóżka...słodkich snów :razz: Jutro napewno wstawię :oops: Quote
halbina Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [COLOR=plum]O! [/COLOR][COLOR=darkorchid][SIZE=3]Ulubiony[/SIZE] [SIZE=4]kolor [/SIZE][/COLOR][COLOR=magenta][SIZE=5]Menrzusia!!![/SIZE] :evil_lol: [/COLOR] Quote
shirrrapeira Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Witam, Asiorka przykro mi. A gdzie zdjecia menrzuuuuuuuuusiu? Quote
Recommended Posts