Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szyszka.fr napisał(a):
ja zwykle tez... ale tym razem szalalam po sklepie :)
i podobalo mi sie

czas na lulu
bede musiala wziac nadgodziny teraz:evil_lol:
Dobranoc
wymiziaj fafle

Trzymaj się i słodkich snów :hand:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

cześć wszystkim :multi:

no, no, no Szyszka w czerwonym bez pleców :cool3: :cool3: cały Paryż powalisz na kolana ;)
a co do urlopu - my też nie planujemy zabrać suniek...... chociaż pewnie cały czas będę myśleć co się w domu dzieje.....

Posted

Szyszka, wracaj do sklepów... buciki i torebka pasujące do czerwonej sukienki na pewno gdzieś czekają... :evil_lol:
A my, polscy nauczyciele, mamy wakacje długie... :oops: i spędzamy je w domu ze stadem... nie stać nas na inne rozwiązania... :roll:

Posted

Agniest napisał(a):

no, no, no Szyszka w czerwonym bez pleców :cool3: :cool3: cały Paryż powalisz na kolana ;)
a co do urlopu - my też nie planujemy zabrać suniek...... chociaż pewnie cały czas będę myśleć co się w domu dzieje.....

Ale Szyszka nie chce Paryża powalić na kolana, tylko TZa wykończyć :evil_lol:
A kiedy wybywacie?

Posted

halbina napisał(a):
Szyszka, wracaj do sklepów... buciki i torebka pasujące do czerwonej sukienki na pewno gdzieś czekają... :evil_lol:
A my, polscy nauczyciele, mamy wakacje długie... :oops: i spędzamy je w domu ze stadem... nie stać nas na inne rozwiązania... :roll:

Stać to może by i stało, bo nie wierzę w takie wymówki, ale nie wyobrażam Ciebie na plaży z takim stadem :lol:
Cześć Halbinka :multi:

Posted

halbina napisał(a):
Witam! Coś niewielka ta wyobraźnia Menrzusiowa, oj niewielka... :evil_lol:

Noooo....moja wyobraźnia stanęła na max dwóch zwierzakach:eviltong:

Posted

halbina napisał(a):
hmmm... może pora rozwinąć skrzydła wyobraźni?... :razz:

Już ja tam nic nie będę rozwijał :evil_lol:
Ale to dogo miele.....i wywala :shake:

Posted

Danusia12 napisał(a):
A kiedy wybywacie?

no właśnie dopiero w połowie września, dlatego ten czas mi się tak dłuży.... wszyscy wyjeżdżają, wracają a ja ciągle w pracy....

ale pojawiło się światełko w tunelu ;) właśnie negocjuję 5 dni urlopu w przyszłym tygodniu...... zapowiadają ładną pogodę, więc mogłabym z synkiem pojeździć nad wodę, z suczydłami chodzić na codzienne spacerki, no i ogólnie trochę poleniuchować.....

Posted

Agniest napisał(a):
no właśnie dopiero w połowie września, dlatego ten czas mi się tak dłuży.... wszyscy wyjeżdżają, wracają a ja ciągle w pracy....

ale pojawiło się światełko w tunelu ;) właśnie negocjuję 5 dni urlopu w przyszłym tygodniu...... zapowiadają ładną pogodę, więc mogłabym z synkiem pojeździć nad wodę, z suczydłami chodzić na codzienne spacerki, no i ogólnie trochę poleniuchować.....

....ale za to we wrześniu wszyscy bedą siedzieli w robocie, a Wy po luźniejszych drogach pojedziecie na puste plaże :lol:

.....i oczywiście wygrzać kości oraz porobić fotki suniom :razz: Powodzenia w negocjacjach

Posted

nie dziękuję, żeby nie zapeszać :)
ale trochę mi przykro, bo na kawkę nie będzie miał kto do bciebie przychodzić....... no chyba, że Halbinka będzie ci dotrzymywać towarzystwa, a i Asior się odnajdzie, bo gdzieś przepadła ostatnio.....

Posted

Agniest napisał(a):
ale trochę mi przykro, bo na kawkę nie będzie miał kto do bciebie przychodzić....... no chyba, że Halbinka będzie ci dotrzymywać towarzystwa, a i Asior się odnajdzie, bo gdzieś przepadła ostatnio.....

Trzymam kciukasy :thumbs:
Właśnie....z kim ja kawkę będę pił? :placz: no może Halbinka....Asiorka to już całkiem zapomniała o tej stronce...eeeeech:shake:

Posted

halbinka tradycyjnie przerzuciła się na wakacyjny tryb nocny... wstaje około 16.00, idzie spać około 9.00... we wrześniu to raczej na kawkę poranną nie wpadnę, bo trzeba dzieci uczyć... :evil_lol:
a Asiorek?... też po nocach ją widuję na dogo... a dziewczyna w czwartym miesiącu ciąży jest, więc nie wiem, jak ją do łóżka zogonić, choć próbuję... :roll:
Tajemnicy już nie wyjawiam, bo sama ogłosiła na innym wątku... :oops:

Posted

To dzisiaj rano zaglądnęłaś tu tak przed snem? :crazyeye:
Przyjdzie odzwyczaić się od picia kawki, albo pić do lustra.....eeeeech
A Asiorka już tutaj też powiedziała o swoim stanie - TRZYMAJ SIĘ ASIORKA :multi:

Posted

Witam!

Agniest napisał(a):

halbina napisał(a):

no i prosze! najpierw byl szum o sukience Moniki Levinskiej teraz o mojej:diabloti:
Danusia12 napisał(a):
Ale Szyszka nie chce Paryża powalić na kolana, tylko TZa wykończyć :evil_lol:
A kiedy wybywacie?

racja! ma pasc na kolana!:evil_lol: zglupiec na moj widok i zgodzic sie na wszystko:diabloti: :diabloti:

Posted

Agniest napisał(a):

Danusia12 napisał(a):
Trzymam kciukasy :thumbs:
Właśnie....z kim ja kawkę będę pił? :placz: no może Halbinka....Asiorka to już całkiem zapomniała o tej stronce...eeeeech:shake:

halbina napisał(a):
halbinka tradycyjnie przerzuciła się na wakacyjny tryb nocny... wstaje około 16.00, idzie spać około 9.00...

reeeetyy!!! tez tak chce!! wystarczyloby do 12tej
Danusia12 napisał(a):

Przyjdzie odzwyczaić się od picia kawki, albo pić do lustra.....eeeeech
A Asiorka już tutaj też powiedziała o swoim stanie - TRZYMAJ SIĘ ASIORKA :multi:

bez przesady!:mad: ja czasem wpadam (ale o roznych porach..)

Posted

szyszka.fr napisał(a):

racja! ma pasc na kolana!:evil_lol: zglupiec na moj widok i zgodzic sie na wszystko:diabloti: :diabloti:

Biedny TZ....już mu współczuję :shake:

szyszka.fr napisał(a):

bez przesady!:mad: ja czasem wpadam (ale o roznych porach..)

Już Ty lepiej nie wpadaj tak szybko :diabloti: :diabloti:

Posted

halbina napisał(a):
kawusia niezdrowa jest, wiem, bo wypijam dzinnie kilka litrów... :evil_lol:

Ale ptasie mleczko neutralizuje to, co jest niedobre w kawusi :eviltong:

Posted

halbina napisał(a):
kawusia niezdrowa jest, wiem, bo wypijam dzinnie kilka litrów... :evil_lol:

na wlasnie!! litrami pijesz i zyjesz:evil_lol:
(co ja mam z tymi rymami ostatnio?)
Danusia12 napisał(a):
Biedny TZ....już mu współczuję :shake:

Już Ty lepiej nie wpadaj tak szybko :diabloti: :diabloti:

juz Ty lepiej przestan!!

nie grozi mi! wiatro pylna nie jestem:evil_lol:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
na wlasnie!! litrami pijesz i zyjesz:evil_lol:
(co ja mam z tymi rymami ostatnio?)

juz Ty lepiej przestan!!

nie grozi mi! wiatro pylna nie jestem:evil_lol:

Poetka nam się rodzi :evil_lol:
To uważaj na głęboką wodę :diabloti:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
poetka moze nie ale niezle ziolko napewno:diabloti:

pffffffffffff:evil_lol: plywac umiem...

z szyszki ziółko? No, może jakiś olejek eteryczny....do kąpieli na przykład :evil_lol:
Ja tylko tak mówię - trzeba dbać o ptasiory :diabloti: