Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 szyszka.fr napisał(a):ja zwykle tez... ale tym razem szalalam po sklepie :) i podobalo mi sie czas na lulu bede musiala wziac nadgodziny teraz:evil_lol: Dobranoc wymiziaj fafle Trzymaj się i słodkich snów :hand: Quote
Agniest Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 cześć wszystkim :multi: no, no, no Szyszka w czerwonym bez pleców :cool3: :cool3: cały Paryż powalisz na kolana ;) a co do urlopu - my też nie planujemy zabrać suniek...... chociaż pewnie cały czas będę myśleć co się w domu dzieje..... Quote
halbina Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Szyszka, wracaj do sklepów... buciki i torebka pasujące do czerwonej sukienki na pewno gdzieś czekają... :evil_lol: A my, polscy nauczyciele, mamy wakacje długie... :oops: i spędzamy je w domu ze stadem... nie stać nas na inne rozwiązania... :roll: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Agniest napisał(a):cześć wszystkim :multi: no, no, no Szyszka w czerwonym bez pleców :cool3: :cool3: cały Paryż powalisz na kolana ;) a co do urlopu - my też nie planujemy zabrać suniek...... chociaż pewnie cały czas będę myśleć co się w domu dzieje..... Ale Szyszka nie chce Paryża powalić na kolana, tylko TZa wykończyć :evil_lol: A kiedy wybywacie? Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 halbina napisał(a):Szyszka, wracaj do sklepów... buciki i torebka pasujące do czerwonej sukienki na pewno gdzieś czekają... :evil_lol: A my, polscy nauczyciele, mamy wakacje długie... :oops: i spędzamy je w domu ze stadem... nie stać nas na inne rozwiązania... :roll: Stać to może by i stało, bo nie wierzę w takie wymówki, ale nie wyobrażam Ciebie na plaży z takim stadem :lol: Cześć Halbinka :multi: Quote
halbina Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witam! Coś niewielka ta wyobraźnia Menrzusiowa, oj niewielka... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 halbina napisał(a):Witam! Coś niewielka ta wyobraźnia Menrzusiowa, oj niewielka... :evil_lol: Noooo....moja wyobraźnia stanęła na max dwóch zwierzakach:eviltong: Quote
halbina Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 hmmm... może pora rozwinąć skrzydła wyobraźni?... :razz: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 halbina napisał(a):hmmm... może pora rozwinąć skrzydła wyobraźni?... :razz: Już ja tam nic nie będę rozwijał :evil_lol: Ale to dogo miele.....i wywala :shake: Quote
Agniest Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Danusia12 napisał(a):A kiedy wybywacie? no właśnie dopiero w połowie września, dlatego ten czas mi się tak dłuży.... wszyscy wyjeżdżają, wracają a ja ciągle w pracy.... ale pojawiło się światełko w tunelu ;) właśnie negocjuję 5 dni urlopu w przyszłym tygodniu...... zapowiadają ładną pogodę, więc mogłabym z synkiem pojeździć nad wodę, z suczydłami chodzić na codzienne spacerki, no i ogólnie trochę poleniuchować..... Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Agniest napisał(a):no właśnie dopiero w połowie września, dlatego ten czas mi się tak dłuży.... wszyscy wyjeżdżają, wracają a ja ciągle w pracy.... ale pojawiło się światełko w tunelu ;) właśnie negocjuję 5 dni urlopu w przyszłym tygodniu...... zapowiadają ładną pogodę, więc mogłabym z synkiem pojeździć nad wodę, z suczydłami chodzić na codzienne spacerki, no i ogólnie trochę poleniuchować..... ....ale za to we wrześniu wszyscy bedą siedzieli w robocie, a Wy po luźniejszych drogach pojedziecie na puste plaże :lol: .....i oczywiście wygrzać kości oraz porobić fotki suniom :razz: Powodzenia w negocjacjach Quote
Agniest Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 nie dziękuję, żeby nie zapeszać :) ale trochę mi przykro, bo na kawkę nie będzie miał kto do bciebie przychodzić....... no chyba, że Halbinka będzie ci dotrzymywać towarzystwa, a i Asior się odnajdzie, bo gdzieś przepadła ostatnio..... Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Agniest napisał(a):nie dziękuję, żeby nie zapeszać :) ale trochę mi przykro, bo na kawkę nie będzie miał kto do bciebie przychodzić....... no chyba, że Halbinka będzie ci dotrzymywać towarzystwa, a i Asior się odnajdzie, bo gdzieś przepadła ostatnio..... Trzymam kciukasy :thumbs: Właśnie....z kim ja kawkę będę pił? :placz: no może Halbinka....Asiorka to już całkiem zapomniała o tej stronce...eeeeech:shake: Quote
halbina Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 halbinka tradycyjnie przerzuciła się na wakacyjny tryb nocny... wstaje około 16.00, idzie spać około 9.00... we wrześniu to raczej na kawkę poranną nie wpadnę, bo trzeba dzieci uczyć... :evil_lol: a Asiorek?... też po nocach ją widuję na dogo... a dziewczyna w czwartym miesiącu ciąży jest, więc nie wiem, jak ją do łóżka zogonić, choć próbuję... :roll: Tajemnicy już nie wyjawiam, bo sama ogłosiła na innym wątku... :oops: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 To dzisiaj rano zaglądnęłaś tu tak przed snem? :crazyeye: Przyjdzie odzwyczaić się od picia kawki, albo pić do lustra.....eeeeech A Asiorka już tutaj też powiedziała o swoim stanie - TRZYMAJ SIĘ ASIORKA :multi: Quote
szyszka.fr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witam! Agniest napisał(a):cześć wszystkim :multi: no, no, no Szyszka w czerwonym bez pleców :cool3: :cool3: cały Paryż powalisz na kolana ;) a co do urlopu - my też nie planujemy zabrać suniek...... chociaż pewnie cały czas będę myśleć co się w domu dzieje..... halbina napisał(a):Szyszka, wracaj do sklepów... buciki i torebka pasujące do czerwonej sukienki na pewno gdzieś czekają... :evil_lol: A my, polscy nauczyciele, mamy wakacje długie... :oops: i spędzamy je w domu ze stadem... nie stać nas na inne rozwiązania... :roll: no i prosze! najpierw byl szum o sukience Moniki Levinskiej teraz o mojej:diabloti: Danusia12 napisał(a):Ale Szyszka nie chce Paryża powalić na kolana, tylko TZa wykończyć :evil_lol: A kiedy wybywacie? racja! ma pasc na kolana!:evil_lol: zglupiec na moj widok i zgodzic sie na wszystko:diabloti: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Agniest napisał(a):nie dziękuję, żeby nie zapeszać :) ale trochę mi przykro, bo na kawkę nie będzie miał kto do bciebie przychodzić....... no chyba, że Halbinka będzie ci dotrzymywać towarzystwa, a i Asior się odnajdzie, bo gdzieś przepadła ostatnio..... Danusia12 napisał(a):Trzymam kciukasy :thumbs: Właśnie....z kim ja kawkę będę pił? :placz: no może Halbinka....Asiorka to już całkiem zapomniała o tej stronce...eeeeech:shake: halbina napisał(a):halbinka tradycyjnie przerzuciła się na wakacyjny tryb nocny... wstaje około 16.00, idzie spać około 9.00... reeeetyy!!! tez tak chce!! wystarczyloby do 12tej Danusia12 napisał(a): Przyjdzie odzwyczaić się od picia kawki, albo pić do lustra.....eeeeech A Asiorka już tutaj też powiedziała o swoim stanie - TRZYMAJ SIĘ ASIORKA :multi: bez przesady!:mad: ja czasem wpadam (ale o roznych porach..) Quote
halbina Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 kawusia niezdrowa jest, wiem, bo wypijam dzinnie kilka litrów... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 szyszka.fr napisał(a): racja! ma pasc na kolana!:evil_lol: zglupiec na moj widok i zgodzic sie na wszystko:diabloti: :diabloti: Biedny TZ....już mu współczuję :shake: szyszka.fr napisał(a): bez przesady!:mad: ja czasem wpadam (ale o roznych porach..) Już Ty lepiej nie wpadaj tak szybko :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 halbina napisał(a):kawusia niezdrowa jest, wiem, bo wypijam dzinnie kilka litrów... :evil_lol: Ale ptasie mleczko neutralizuje to, co jest niedobre w kawusi :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 halbina napisał(a):kawusia niezdrowa jest, wiem, bo wypijam dzinnie kilka litrów... :evil_lol: na wlasnie!! litrami pijesz i zyjesz:evil_lol: (co ja mam z tymi rymami ostatnio?) Danusia12 napisał(a):Biedny TZ....już mu współczuję :shake: Już Ty lepiej nie wpadaj tak szybko :diabloti: :diabloti: juz Ty lepiej przestan!! nie grozi mi! wiatro pylna nie jestem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):na wlasnie!! litrami pijesz i zyjesz:evil_lol: (co ja mam z tymi rymami ostatnio?) juz Ty lepiej przestan!! nie grozi mi! wiatro pylna nie jestem:evil_lol: Poetka nam się rodzi :evil_lol: To uważaj na głęboką wodę :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 poetka moze nie ale niezle ziolko napewno:diabloti: pffffffffffff:evil_lol: plywac umiem... Quote
Menrzuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):poetka moze nie ale niezle ziolko napewno:diabloti: pffffffffffff:evil_lol: plywac umiem... z szyszki ziółko? No, może jakiś olejek eteryczny....do kąpieli na przykład :evil_lol: Ja tylko tak mówię - trzeba dbać o ptasiory :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Danusia12 napisał(a): Ja tylko tak mówię - trzeba dbać o ptasiory :diabloti: skoro juz o tym mowimy to gdzie zdjecia??hmmmm?:diabloti: Quote
Recommended Posts