Menrzuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Imbir1 napisał(a):Witajcie:multi::multi::multi::multi::multi: noooo ładnie, to już wiem czemu mnie tak wczoraj uszy piekły:cool3::evil_lol: Menrzuś, musisz zrobić im większą dziurkę albo drugą, zobacz jak się bidaki męczą:cool3::evil_lol: Witanko :multi: Widać masz alergię na kolczyki :eviltong: Zawsze Argon może pójść na swój fotel widokowy :p Quote
szyszka.fr Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Czesc!! Jak Wam minal weekend? faflaki wypoczete? Quote
Menrzuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 szyszka.fr napisał(a):Czesc!! Jak Wam minal weekend? faflaki wypoczete? Cześć Szyszka:razz: weekend minął leniwie, a faflaki są skonane i śpią. Quote
szyszka.fr Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 u mnie tez nudnawo.. pomijajac lekkie zawirowania z Tz-tem :) Quote
Menrzuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ponoć to się nazywa docieraniem charakterów :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ciezko sie nam dogadac na odleglosc, nie wiem na czym to polega Quote
Menrzuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 szyszka.fr napisał(a):ciezko sie nam dogadac na odleglosc, nie wiem na czym to polega Przyjedzie i wszystko wróci do normy Quote
Imbirka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witajcie:multi: przyszłam na kawusię:p Danusia12 napisał(a): Widać masz alergię na kolczyki :eviltong: Zawsze Argon może pójść na swój fotel widokowy :p Nie mam, ja badziewia nie noszę:eviltong: Eeee, tam fotel, nie ma to jak wychylić łeb przez dziurkę:cool3::evil_lol: tylko razem z grubaśnicą to się w tej dziurce ledwo mieszczą:evil_lol::cool3: Quote
Agniest Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 cześć Imbirko, witaj Menrzusiu :) .....powoli się przejaśnia, ale rano była masakra, Żabulec na siku nie wyszedł..... PS: ale śliczne pupuńcie masz na balkonie....... Quote
Menrzuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Imbir1 napisał(a):Witajcie:multi: przyszłam na kawusię:p Nie mam, ja badziewia nie noszę:eviltong: Eeee, tam fotel, nie ma to jak wychylić łeb przez dziurkę:cool3::evil_lol: tylko razem z grubaśnicą to się w tej dziurce ledwo mieszczą:evil_lol::cool3: No to nie wiem skąd ta alergia :p Powiem Sylwie jak ją nazywasz, to napewno przestanie Ciebie lubić:eviltong: Oj tak - dzisiejszy ranek bez kawki nie może się obejść Quote
Imbirka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Danusia12 napisał(a):No to nie wiem skąd ta alergia :p Powiem Sylwie jak ją nazywasz, to napewno przestanie Ciebie lubić:eviltong: Oj tak - dzisiejszy ranek bez kawki nie może się obejść bo to nie alergia:cool3: a Sylwa za prawdę niech się nie obraża tylko za odchudzanie się weźmie:eviltong: a na jednej kawce to się chyba dzisiaj nie skończy:cool3: cześć Agniestka:multi: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Agniest napisał(a):cześć Imbirko, witaj Menrzusiu :) .....powoli się przejaśnia, ale rano była masakra, Żabulec na siku nie wyszedł..... PS: ale śliczne pupuńcie masz na balkonie....... Cześć Agniestka :multi: a u mnie leje, że ciężko z pieskami wyjść nooooo....takie cuś obłego tam zalega :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Imbir1 napisał(a):bo to nie alergia:cool3: a Sylwa za prawdę niech się nie obraża tylko za odchudzanie się weźmie:eviltong: a na jednej kawce to się chyba dzisiaj nie skończy:cool3: cześć Agniestka:multi: No to co to było? Są różne zbĄczenia...Argonowi się podoba :evil_lol: mi starczy jedna :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witam! Widze, ze wszyscy jak ranne ptaszki ,tylko ja zwlec sie dzisiaj nie moglam Imbirka jak mozesz tak Sylwusie obrazac... ona nie jest gruba tylko rubensowskich krztaltow:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 szyszka.fr napisał(a):Witam! Widze, ze wszyscy jak ranne ptaszki ,tylko ja zwlec sie dzisiaj nie moglam Imbirka jak mozesz tak Sylwusie obrazac... ona nie jest gruba tylko rubensowskich krztaltow:diabloti: Witamy Szyszkę :multi: To coś Ty w nocy robiła, co?:cool3: Choć jedna za Sylwą sie wstawiła, ale z tymi kształtami to troszku przesadziłaś :evil_lol: Przyjemnego picia kawki porannej Quote
szyszka.fr Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Danusia12 napisał(a):Witamy Szyszkę :multi: To coś Ty w nocy robiła, co?:cool3: Choć jedna za Sylwą sie wstawiła, ale z tymi kształtami to troszku przesadziłaś :evil_lol: Przyjemnego picia kawki porannej a co Ty taki ciekawski???:evil_lol: Zolzy musza trzymac sztame:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 szyszka.fr napisał(a):a co Ty taki ciekawski???:evil_lol: Zolzy musza trzymac sztame:diabloti: A czy ja coś mówię? :siara: Zrozumiałem - igiełka :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Danusia12 napisał(a):No to co to było? Są różne zbĄczenia...Argonowi się podoba :evil_lol: mi starczy jedna :cool3: szyszka.fr napisał(a):Witam! Widze, ze wszyscy jak ranne ptaszki ,tylko ja zwlec sie dzisiaj nie moglam Imbirka jak mozesz tak Sylwusie obrazac... ona nie jest gruba tylko rubensowskich krztaltow:diabloti: Myślicie, że Argonowi podobają się takie ponętne grubaśnice:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Syszka, ja jej nie obrażam ja tylko mówię co widzę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agniest Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 oj dziewczyny...... przecież, jak to się mówi ? "KOCHANEGO CIAŁA NIGDY ZA WIELE" :) Quote
Menrzuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Imbir1 napisał(a):Myślicie, że Argonowi podobają się takie ponętne grubaśnice:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Syszka, ja jej nie obrażam ja tylko mówię co widzę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, przynajmniej jej nie odpędza, a jakby mu sie nie podobała, to by ją pogonił na cztery wiatry :evil_lol: Agniest napisał(a):oj dziewczyny...... przecież, jak to się mówi ? "KOCHANEGO CIAŁA NIGDY ZA WIELE" :) Już Ty z tą lubością dużej ilości ciała nie przesadzaj - gdy raz Ci pokazałem taką jedną fotkę, to byłaś raczej zniesmaczona :diabloti: Quote
halbina Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ach! ach! och! och! wspaniałe foteczki! Menrzusiu, jesteś Mistrzem!!! :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts