Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):też jakoś przeszedłeś na monosylabiczny sposób werbalizowania emocji...:p Wchodzisz między wrony, to i kraczesz jak i one :diabloti: Idę z psiorkami na spacer - to ich czas. Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):i tak jesteś na mnie skazany... tylko ja jestem wierna... :p :eviltong: :evil_lol: hmmmm nie TYLKO :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):Ok, Menrzusiu! Trzymaj się! :loveu: Jakoś sie jeszcze trzymam :p szyszka.fr napisał(a):hmmmm nie TYLKO :evil_lol: Mówiłem, że takie wyznania to na PW :evil_lol: Eeeeeech.....4000 Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Asiorka ma dzisiaj urodzinki :cunao: :cunao: :tort: :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: Ma wiele wątków, ale wiedząc, że tutaj przychodzi składam tutaj najserdeczniejsze życzenia :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Życzę Ci … abyś nigdy nie musiała łzami obmywać zranień i koić skołatanych nerwów... Żeby nikt nigdy nie odwracał się od Ciebie, gdy potrzebujesz pomocy i zrozumienia... Żeby nikt nigdy nie zmieniał tematu, gdy chcesz powiedzieć o tym, co Cię boli... Aby zawsze Twoje słowa były słyszane, a nie odbijały się jak szklane kulki od podłogi, które dźwięcząc znikają gdzieś w mroku, nie pozostawiając po sobie nawet śladu... Abyś nigdy nie poczuła się samotna, doświadczając dziwnego uczucia, kiedy świat wydaje się wirować w tańcu, a Ty stoisz obok i nikt Cię nie dostrzega... Aby różaniec łez, Tych wypłakanych i niewypłakanych, był dla Ciebie już na zawsze tylko niewyraźnym wspomnieniem przeszłości. Życzę Ci wiary w siebie i w lepsze jutro, kryształowego blasku w źrenicach, a sercu tego gorącego płomienia, który zawsze będzie Ci mówił o tym, że kochasz i… jesteś kochana. ŻYCZĘ CI SZCZĘŚCIA Trzydzieści kwiatków....... .... i jeszcze ten jeden Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Asiorku duzo szczescia!!!!!! Zycze Ci aby cudowny usmiech czesciej kwitl na Twojej twarzy nie podlewany przez lzy!! Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Szyszka - przyjdziesz na balety wieczorkiem? Może uda się Asiorkę zaprosić :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jasne,ze tak!! Bedzie BAL!!!!! w koncu sie upije!!! Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 szyszka.fr napisał(a):jasne,ze tak!! Bedzie BAL!!!!! w koncu sie upije!!! To rzuć godzinę - Asiorka tu zajrzy pewnie o 4-ej rano i bedzie musiała się dostosować :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Bede jutro kolo 20 jak dam rade to wczesniej Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Asiorkaaaaaaaaaaaaa ...jutro o 20tej Szyszka idziemy spać - trzeba nabrać sił na imprezkę Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Upssssss......tzn Ty idziesz spać tam, a ja tu :oops: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Znając życie, zaraz Halbinka tu wpadnie :razz: Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jeszcze jeden kwiat dla Asiorki:lol: Danusia12 napisał(a):Upssssss......tzn Ty idziesz spać tam, a ja tu :oops: hmmmmmmmmmmmmmmmm:evil_lol: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/urodziny/ur2.htm Wszystkiego najukochańszego, Asiorku! Zdrowia, szczęścia i miłości!!! Halina Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 szyszka.fr napisał(a):jeszcze jeden kwiat dla Asiorki:lol: hmmmmmmmmmmmmmmmm:evil_lol: Cicho :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='halbina']http://www.ewa.bicom.pl/zyczenia/urodziny/ur2.htm Wszystkiego najukochańszego, Asiorku! Zdrowia, szczęścia i miłości!!! Halina Wiedziałem, że przyjdziesz :loveu: To jest nas trójka, która dobrze życzy Asiorce Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Danusia12 napisał(a):Wiedziałem, że przyjdziesz :loveu: To jest nas trójka, która dobrze życzy Asiorce napewno jest nas wiecej na innych watkach tez pewnie zyczenia skladaja jutro cale dogo bedzie pijane:diabloti: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 no to jestem, kiedy... wyglądam zza i zaglądam tutaj, mając nadzieję, że Cię, Asiorku zastanę... bo chcę Ci przesłać a reszcie ... A zaraz potem: wzniesiemy posłuchamy ewentualnie bardziej nastrojowej pobawimy się i potańczymy no i pogadusiamy jak dogomaniak z dogomaniakiem Tylko bądź z nami, Asiorku!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']napewno jest nas wiecej na innych watkach tez pewnie zyczenia skladaja jutro cale dogo bedzie pijane:diabloti: [quote name='halbina']no to jestem, kiedy... wyglądam zza i zaglądam tutaj, mając nadzieję, że Cię, Asiorku zastanę... bo chcę Ci przesłać a reszcie ... A zaraz potem: wzniesiemy posłuchamy ewentualnie bardziej nastrojowej pobawimy się i potańczymy no i pogadusiamy jak dogomaniak z dogomaniakiem Tylko bądź z nami, Asiorku!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I dlatego fajnie jest być z Wami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 szyszka.fr napisał(a):Halbina w koncu sie rozgadalas!! :) Ty Jej nie prowokuj, bo nie da Ci dojść do głosu :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):bo to moja pora... :cool3: A miałaś już normalnie chodzić spać :shake: .....eeeeeech Quote
Recommended Posts