szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Danusia12 napisał(a):Ty Jej nie prowokuj, bo nie do Ci dojść do głosu :evil_lol: :diabloti: oby oby:cool3: a ja zawsze znajde sposob by dodac swoje trzy grosze:diabloti: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 mówiłam, że ilość emotikonów znacznie poszerzy nasze możliwości komunikacyjne... :evil_lol: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A Szyszeczka cuś nam zakwitła... :crazyeye: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Danusia12 napisał(a):A miałaś już normalnie chodzić spać :shake: .....eeeeeech nie pamiętam... naprawdę?... Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 szyszka.fr napisał(a):oby oby:cool3: a ja zawsze znajde sposob by dodac swoje trzy grosze:diabloti: Oby nie pięć :evil_lol: halbina napisał(a):mówiłam, że ilość emotikonów znacznie poszerzy nasze możliwości komunikacyjne... :evil_lol: Emotikonki tylko ubarwiają rozmowę :eviltong: halbina napisał(a):A Szyszeczka cuś nam zakwitła... :crazyeye: Żeby się tylko nie nastroszyła :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='szyszka.fr'] to dla Asiorki Asiorka - to dla Ciebie :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Danusia12 napisał(a): Żeby się tylko nie nastroszyła :diabloti: pfffffff!!! dzis wyjatkowo sie powstrzymam:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):nie pamiętam... naprawdę?... no tak - za dużo masła :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 szyszka.fr napisał(a):pfffffff!!! dzis wyjatkowo sie powstrzymam:diabloti: jak jest susza, to szyszki sie stroszą :eviltong: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Deszcze zapowiadają... już tej nocy... Spokojnie, Szyszko! Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Danusia12 napisał(a):jak jest susza, to szyszki sie stroszą :eviltong: dlatego trzeba PIC!:diabloti: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Danusia12 napisał(a):no tak - za dużo masła :evil_lol: A co to jest masło, bo zanim zdążę skosztować, to moje stadko już wylizuje papierek... Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 szyszka.fr napisał(a):dlatego trzeba PIC!:diabloti: Pic na wodę... fotomontaż... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 szyszka.fr napisał(a):dlatego trzeba PIC!:diabloti: No tak......Asiorka, do Ciebie pijemy :drink1: :popcorn: :drinka: lalalala :cunao: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Szyszko, Ty już nie picuj, ok?... :eviltong: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):A co to jest masło, bo zanim zdążę skosztować, to moje stadko już wylizuje papierek... Bo im tylko papierek do wylizania dajesz :evil_lol: halbina napisał(a):Pic na wodę... fotomontaż... :diabloti: A kto mówi o wodzie? :p Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a za Asiorkę to i ja się napicuję, a co! :BIG: :tort: :new-bday: :drinka: :knajpa: :drink1: :drinking: :popcorn: :beerchug: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No dziewczyny - czas na mnie. Słodkich snów Wam życzę, a w szczególności Asiorkowi naszemu :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']i tanczymy Tańczyć będziemy za 19 godzin :eviltong: Quote
Menrzuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):a za Asiorkę to i ja się napicuję, a co! :BIG: :tort: :new-bday: :drinka: :knajpa: :drink1: :drinking: :popcorn: :beerchug: Rany, co tu się dzieje :diabloti: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Danusia12 napisał(a):Bo im tylko papierek do wylizania dajesz :evil_lol: A kto mówi o wodzie? :p nie ja im, a one mnie... o lie zdążę im wyrwać ten papierek... A wody nie piję, weterynarz mi zabronił, od tego można mieć wodowstręt podobno... Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dobranoc wszystkim!!! ja tez juz MUUUUUUUUUUsze :( Quote
Recommended Posts