szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Nikim nie staszyłem .....:scared:[/quote] narozrabial i ucieka:shake: :evil_lol: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Nikim nie staszyłem .....:scared:[/quote] no dobra, dobra, skoro różu nie lubisz, to Cię nim katować nie będę, sama nie przepadam, ale zakazy jakieś... nakazy, to aż się chce dać po oczach tym różem... burza nad Zabrzem, to i człowiek wredny się robi... ale sami się czasem ci faceci proszą, żeby :mad: , nieprawdaż?... :eviltong: Quote
Asior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12'] Asiorka wierzy we mnie jak w Zawiszę :evil_lol:[/QUOTE] tiaaaa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=magenta]Trzeba to leczyć[/COLOR]:-(:-(:diabloti: [B]Nie znam takiej:diabloti::diabloti:ale chyba masz rację;)[/B] A to jeszcze trochę sobie mogą poszaleć:evil_lol:[/quote] a Ty mi tu wirusy rozsiewasz :mad: :lol: znasz, znasz - nie pitol mi tutaj Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']narozrabial i ucieka:shake: :evil_lol:[/quote] przecież jestem, tylko nie nadążam odpisywać. Chyba wreszcie nauczę się szybko pisać :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='halbina']no dobra, dobra, skoro różu nie lubisz, to Cię nim katować nie będę, sama nie przepadam, ale zakazy jakieś... nakazy, to aż się chce dać po oczach tym różem... burza nad Zabrzem, to i człowiek wredny się robi... ale sami się czasem ci faceci proszą, żeby :mad: , nieprawdaż?... :eviltong:[/quote] Swieta Prawda!! Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='halbina']no dobra, dobra, skoro różu nie lubisz, to Cię nim katować nie będę, sama nie przepadam, ale zakazy jakieś... nakazy, to aż się chce dać po oczach tym różem... burza nad Zabrzem, to i człowiek wredny się robi... ale sami się czasem ci faceci proszą, żeby :mad: , nieprawdaż?... :eviltong:[/quote] A czy ja Tobie Halbinko coś zakazywałem??:hmmmm: Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale się fajnie różowo tutaj zrobiło:multi::lol: [quote name='Danusia12']gości nie bedę obrażał :diabloti: [/quote] a co chciałeś mi powiedzieć?:cool3::p oki. ja już mówię [B][COLOR=Magenta]dobranoc[/COLOR][/B], wpadnę jutro na poranną kawkę:p Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asior']tiaaaa :evil_lol:[/quote] A nie??? :placz: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']przecież jestem, tylko nie nadążam odpisywać. Chyba wreszcie nauczę się szybko pisać :evil_lol:[/quote] prosze prosze... a ostatnio sie skarzyl, ze cioteczki sie rozsypuja:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']Swieta Prawda!![/quote] Oooo...druga z zakazem osobistym się odezwała :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Imbir1']Ale się fajnie różowo tutaj zrobiło:multi::lol: a co chciałeś mi powiedzieć?:cool3::p oki. ja już mówię [B][COLOR=magenta]donranoc[/COLOR][/B], wpadnę jutro na poranną kawkę:p[/quote] No właśnie nic nie powiem :loveu: No to donranoc, do jutra :multi: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']prosze prosze... a ostatnio sie skarzyl, ze cioteczki sie rozsypuja:diabloti:[/quote] Tak było? Nie pamiętam :shake: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Oooo...druga z zakazem osobistym się odezwała :evil_lol:[/quote] jakim zakazem??:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']jakim zakazem??:crazyeye:[/quote] bo protestujesz przeciwko zakazom, choc ich nie dostałaś :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']bo protestujesz przeciwko zakazom, choc ich nie dostałaś :eviltong:[/quote] protestuje dla zasady!:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']a Ty mi tu wirusy rozsiewasz :mad: :lol: znasz, znasz - nie pitol mi tutaj[/quote] [COLOR=Magenta]No dobra:sadCyber::sadCyber::sadCyber:, znam:diabloti:[/COLOR] Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']protestuje dla zasady!:diabloti:[/quote] Aaaaaa......nie bo nie, albo tak bo tak??:razz: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=magenta]No dobra:sadCyber::sadCyber::sadCyber:, znam:diabloti:[/COLOR][/quote] Tobie się chyba cosik klawiatura zacina :evil_lol: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']A czy ja Tobie Halbinko coś zakazywałem??:hmmmm:[/quote] mam już zacząć wyliczać?... promocyjnie tak?... :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Tobie się chyba cosik klawiatura zacina :evil_lol:[/quote] dobranoc wszystkim ,ja zmykam papatki! Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='halbina']mam już zacząć wyliczać?... promocyjnie tak?... :evil_lol:[/quote] A wal i nie krępuj się :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']dobranoc wszystkim ,ja zmykam papatki![/quote] Dobranoc Szyszka i śpij spokojnie :multi: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']A wal i nie krępuj się :cool3:[/quote] a jednak się krępuję... i - jak widać - po blondyniemu tak - kryguję... :oops: dobrej nocki! Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Boszszsz......100 postów w jeden dzień....biedna Agniestka, będzie miała dłuuuuuuugie śniadanie :p Quote
Recommended Posts